Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja obraczke chyba tez juz sciagne bo teraz to tylko uniem ja sciagnac jak mam mokre rece..
ciekawa jestem czy czyms faktyczniw mozna przyspieszyc porod:P ja tam.zostane przy chodzeniu po schodach bo i tak musze kilka razy dziennie na 3 pietro musze sie wspiac no ispacery odpadaja dluzsze bo tak mnie ciagnie i rozpycha w podbrzuszu ze nie dalabym rady juz
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja przeszlam sie do sklepu, oddalony moze 7minut drogi od domu w normalnym tempie, oczywiscie zajelo nam wiecej a co gorsza to ledwo doszlam tam
a jutro musze z chlopcami do dentysty smigac, do mamy podejsc z prezentem imieninowym i do szpitala na fizjo
-
nick nieaktualny
-
ja bylam z mezem na polance sobie posiedsiec podjechalismy autem ale przyjemny wiaterek wiał
Amela, Kamila dajcie znac po wizytach:)
ja jak leze to jest znosnie, gorzej z orzewracaniem sie na boki i w ogole zmiana pozycji, przy chodzeniu i staniu masakra juz jestem zmeczona, chce rodziiic:PRuda27, amela lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyA ja daje rade
juz wrocilam i szlam szybko dosc na poczatku pozniej juz wiadomo zwolnilam. Ale na 4 pietro weszlam i to dosc normalnie, sama jestem w szoku
Kamila ja wiem ze to roznie z tym przyspieszeniem porodu, sama nie do konca wierze ze to cos da, ale sam ruch dobrze robi na porod. Wiec tak czy siak nie zaszkodze sobie
Powodźenia na wizycieczekamy na wiesci i od Anity tes
celia, Moni&, Camille87, amela lubią tę wiadomość
-
heej
wiecie co te upaly mnie powoli wykanczaja..pomimo wizyty nad jeziorkiem takiego mialam dzis nerwa ze masakra:{ i wogole chcialam zapytac czy Wy kochane tez tak macie ze lapie Was taki bol na dole jakby w okolicach kosci lonowej, ktory trwa doslownie sekunde,pojawia sie nagle i w odczuciu to jakby normalnie cos tam mnie nagle ugryzlo..wiem ze ten opis nie nalezy do udanych;)celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo u mnie bez zmian
czyli tak jak mowilam porod w polu hehe
Szyjka miekka ale zamknieta, przeplywy w normie, serduszko bije ladnie jest ok!
Plan jest taki ze jesli nie urodze sama mam przyjsc za tydzien wowczas dostane skierowanie do szpitala na 6 sierpnia i wtedy juz musza mnie położyć i wywolac jakkolwiek porod. Mam nadzieje ze jednak urodze sama do tego czasudoktorek kazal meza wykorzystywac
Ruda27, Moni&, kada24, seneka, celia, Magda2013, Kajoni, amela lubią tę wiadomość