Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kada24 wrote:ja chyba mam menopauze heheheheh jakies uderzenia goraca mam hehehe
Tez tak tak mam samo to ze dzieje sie tak, jak siedze. Co do no-spy to jak sa skurcze ala porodowe to nie pomoze, bo juz cos sie dzieje a pisalas że masz je dosc często. -
Domi IRL wrote:Hej dziewczyny.
U mnie dzis po wizycie w szpitalu- ostatniej przed porodem- cesarka wpisana na 1ego sierpnia- zaraz z rana:)
Mala w poprzek i koniec!
Pozdrawiam.
To już wiesz kiedy bedziesz miala ją przy sobie zazdroszczę!Domi IRL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde czuje presje bo moj lekarz wyjezdza i nie bedzie go tydzien od 4 sierpnia wiec wolalabym urodzic do tego czasu sama.. szyjk podobno jest gotowa i brak rozwarcia nie musi swiadczyc o tym ze przenosze dlugo pytanie tylko czy macica gotowa
Domi super ze znasz termin!1 sierpnia to juz w przyszlym tygodniu
celia, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
Kamilka przynajmniej wiesz kiedy zaczna dzialac w szpitalu jesli nic nie ruszy:) najwazniejsze ze Kubus ma sie dobrze.
Domi Ty tez fajnie bo juz wiesz kiedy zobaczysz swoja dzidzie:)
a mnie w kolko wszyscy irytuja pytania a kiedy rodzisz a jak sie czujesz a dzieje sie juz cos no szlag jasny co ja jestem duchem sw i wiem kiedy urodze? takie pytania mbie jeszcze bardziej dobijaja bo co niektorzy to mysla jakby to ode mbie zalezalo, liczy sie dziecko a ja schodze na dalszy plan (nie bede sie rozwodzic o co i kogo chodzi bo za duzo pisania...)-rodzinka eh
Camille87, Domi IRL lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDomi zazdroszcze ze znasz juz date i to tak niedlugo
U mnie sie nic nie dzieje jejku.. Wy ciagle macie jakies bole, skurcze itd a ja niezakluje mnie czasami w pochwie ale to od dawna juz.. Skurczy jako takich nie czuje, czasami twardnienie brzucha ale tez przewaznie jak chodze czy stoje.. Wkurza mnie to bo wolalabym wiedziec, ze organizm sie jakos przygotowuje..
Domi IRL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny doktorek poradzil na przyspieszenie wypic z rana dwie lyzki oleju rycynowego- po kilku godzinach przeczysci ale jesli macica bedzie gotowa to na wieczor akcja powinna ruszyc jesli nie to po prostu pogoni i tyle. Mowil ze stosuje sie to po terminie, ale jesli nic nie ruszy to kazal nie powtarzac. Jutro kupie ten olej a tymczasem ide meza wykorzystac! Gin powiedzial ze nalezy dbac o relacje i ze dziecko nie jest najwazniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 21:12
seneka, Ruda27, celia, Aggie, Domi IRL, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOk Kamila dzieki. Tez go kupie, zobaczymy
Wlasnie czytam i niezbyt pochlebnie o tym pisza. A mama mnie zjebala
http://parenting.pl/portal/olej-rycynowy-a-porodWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 21:26
Camille87, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No fakt olej rycynowy ma właściwości przeczyszczające, ale żeby wpływał na skurcze?
Warto spróbować
Domi to witaj wśród mam uparciuchówJa jutro się przekonam czy Justysia może jednak zdecydowała się odwrócić, ale jakoś trudno mi uwierzyć
W każdym razie 12 sierpnia to śliczna dataDomi 1 sierpnia tym bardziej
Camille87, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki celia, wlasnie looknelam na doz.pl i faktycznie za 2-3zl mozna kupic
Magda ja nie mowie o porodzie przed terminem tylko chociaz przed 4 sierpnia
Chcialabym zeby moj gin mial dyzur jak bede rodzic w razie nie daj Boze powikłań zeby byl pod reka..