Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja niewyspana...
Dlonie, palce tak mnie w nocy bolaly ze masakra, plakac mi sie chcialo, na prawde mam nadzieje po 30 urodzic bo odetne sobie konczyny
Mnie o 5 zlapal taki skurcz ze sie obudzilam w szoku, brzuch byl twardy jak kamien a bolalo tak ze myslalam ze to juz to! czy te przepowiadajace powinny byc tak bolesne? czy to moze np szyjka sie skraca?
A wiesiolka to pamietam polecali przy staraniu sie o bejbika... ja nie bralam bo nie mialam gdzie kupic, ale hmm dziwne
Pytalam mamy czy np mega sprzatanie, bieganie po schodach wywola porod, stwierdzila ze raczej nie, ale pomaga przy samym porodzie, dobre i tocelia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Quendi ja nie mam gadżetów z sówkami, Daria ma
Ale ta karuzelka z sówkami jest naprawde przesłodka:)
Ja tez mam nadzieje urodzic tak do 5 sierpnia bo juz mnie wszystko irytuje, bóle coraz wieksze, nigdzie dalej z domu sie ruszyc nie da szału mozna dostac. Teraz każdy dzien ciągnie sie jak tydzien....
Tez raczej nie wierze w to przyspieszanie porodu ale próbowac mozna, moze chociaz poród bedzie lżejszy:)
/agus i gratuluje 37 tc:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 08:35
Aggie lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Hej dziewczyny
Na razie jak widzę cisza przed burzą
Aggie mnie chyba nie tak bardzo jak Ciebie, ale niestety też bolą dłonie i stopyStrasznie mi drętwieją palce
BTW gratuluję 37 tygodnia
No i tak się chwaliłam przespanymi nocami, to dziś zasnęłam chyba po 2 a tak przekręcałam się z boku na bokStraszne
Quendi śliczne te karuzele
Ja dziś o 16 mam wizytę i zobaczymy czy mała fiknęła, trzymajcie kciukimala_mi, Aggie, Kajoni, amela, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHalo halo!
Quendi tez wczoraj ogladalam ta karuzeleboska jest ale niestety bez pozytywki
Wspolczuje wam tych nocnych boli, ale moze cos zaraz u was ruszy!Monia to trzymam kciuki za ten poniedzialek
Jatego oleju ryćynowefo pic nie bede.. Troche sie naczytalam, link wczoraj tu wkleilam wiec olalam to.. Co ma byc to bedzie, bede siie ruyszala, przynajmniej to pomoze przy samym juz porodzie
Anitka Ty zabiegana kobitko, czekamy na wiesci
Aggie, celia, Moni&, Magda2013, amela lubią tę wiadomość
-
Ufff, nadrobiłam ostatnie 2 dni
CELIA, ja też mam dzisiaj wizytęTrzymam kciuki za Twoją uparciuchę, może jednak postanowiła zmienić pozycję
Na wątku "lista obecnych ciężarówek" zaczynamy wchodzić na podiumCamilko i Domi, Wy już na II stopniu
Teraz tak naprawdę w każdej chwili możemy spodziewać się info, że któraś z nas już jest rozpakowana
PS. może już ktoś o tym wspomniał, ale w Rossmannie jest spora promocja na pampersy.Ruda27, celia, Dodi, Camille87, Magda2013, MILA lubią tę wiadomość
-
Możesz odczuwać teraz regularne skurcze Braxtona Hicksa przygotowujące macicę do porodu (nie każda kobieta je odczuwa) lub mogą pojawić się fałszywe, aczkolwiek bolesne skurcze porodowe. Różnica pomiędzy prawdziwymi a fałszywymi skurczami porodowymi polega na tym, że fałszywe skurcze są nieregularne i znikają w momencie gdy trochę się poruszasz i nie oznaczają zbliżającego się porodu.
No to juz wiemy dlaczego mnie tak bolalo ranoa tego braxtona to ja dalej chyba nie mam
Sproquette lubi tę wiadomość
-
witajcie:)
gratulacje nowych tygodni:)i udanych wizyt!
wiecie co..przed chwila zrobilam 3 pajdy chleba swojemu,a sobie 4:)
po czym moj Lubek stwierdzil ze 3 to za duzo:D maatko pomyslalam sobie..to ja naprawde juz jak foka morska..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 09:08
Ruda27, celia, Dodi, MILA, Sproquette lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny
gratuluje zaczetych tyg i z niecierpliwoscia czekam az ktoras napisze ze zaczelo sie...ale beda emocje
ja chyba mam nawrot nadczynnosci tarczycy bo spac w nocy nie moge to jest jakas masakra w dzien musze odsypiac nawet 2h dobrze ze dzieci tez wtedy spia a i tak zmeczona jestem juz o 22
ja jutro mam to usg i strasznie doczekac sie nie moge choc i tak sadze ze maluszek glowke ma u gory obym sie mylila....
pogoda troszke sie popsula to znaczy nadal cieplo ale bez slonca co za tym idzie nie ma tez takiego zaduchu....
Kada sorry ale ja ciebie troszke nie ogarniam pisalas wczesniej ze zrywalas sliwki czy cos tam innego i teraz non stop narzekasz na skurcze czy jakies bole troszke to jest nierozsadne wg mojego osadu przepraszam jesli ciebie tym urazilam
celia, Dodi, Camille87, MILA lubią tę wiadomość
-
Mika u mnie podobnie. Niby małe porcje jem i wcale głodna nie jestem, ale kilogram fasolki z bułką tartą wciągnęłam jak odkurzacz
Daria, to Ty chyba planowałaś kupić tą herbatkę femaltiker? A planujesz ją pić wcześniej, tak profilaktycznie?mika1987, Kajoni lubią tę wiadomość
-
ninkapa zrywalam sliwki z drzewa ktory galezie ma na ziemi wiec byl stolek i sobie zrywałam na spokojnie a nie skakalam po drabinie a ja juz nie wiem co mam robic jak sa skurcze leze chodze kucam bo naprawde idzie ocipiec