Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeju Celia, ja tez wpierniczam fasolke z bulka tarta i maslem, tesciowa nazrywala z ogrodu, ale jadlam! I jeszcze mam!
Celia, Monis, Mala mi powodzenia na wizytach, przepraszam, jak kogos pominelam, ale za kazda trzymam kciuki
Kamilka, skoro lekarz mowil o tym olejku rucynowym to spoko. Choc wiesz, to roznie kurcze bywa z tymi lekami, tak jak ostatnio z tym ketonalem.
Aggie, gratuluje 37 tygodnia, Darii 39
Musze wstac cos zjesc
Ja ok 14 kg na plusie.
A co do spania, to noc nawet jako tako, wstawalam dwa razy, a rano Kamilka tez nie moge spac jak sie robi jasno za oknem, ale mam opaske samolotowa na oczyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 09:27
Moni&, celia, Dodi, mala_mi, Camille87, Magda2013, Sproquette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie dziekuje i rowniez gratuluje nowego tygodnia!
Dziekuje dziewczynyale jaja juz 39 tydzien, niech porod sie zbliza
Celia ja juz kupilam te herbatkiwole miec je w zapasie, zwlaszcza ze zamawialam na gemini z innymi produkatami a sa tam wiele tansze niz gdzie indziej.. Nawet do torby sobie juz spakowalam pare saszetek, nawet jak sie nie przydadza to moga w torbie byc
Ale bym zjadla taka fasolke z bulka tarta, robicie smaka dziewcyzny
Aaa kochane powodzenia na wizytach! Czekamy na wiesciWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 09:33
celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja również się witam i gratuluje dziewczyny 37 i 39 tygodnia zazdroszczę że to już
dziasiaj jako tako spałam pilnując rękę żeby jej nie przygniatać niby trochę lepiej zobaczymy co dalej bedzie
Kada a Ty nie powinnaś jechac do szpitala sprawdzić chociaż co się dzieje ? Moja kumpela urodziła w 37,3d szybko sprawnie a Ty też już blisko jesteś
życzę udanych wizyt dziewczynycelia, Ruda27, Dodi, Kajoni, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Mika ja mam na razie 12 kg na plusie, ale pewnie jeszcze przybiorę
Ale tak w ogóle jestem zadziwiona, bo w ciąży mam dużo mniejszy apetyt niż przed nią. Słodycze jedynie od czasu do czasu, a przed ciążą zawsze chętnieOby mi tak już pozostało ...
Ruda27, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Ja tez mysle do 15 kg do konca ciazy dobije od poczatku mialam zalozenie zeby tylko 15kg przytyc bo w pierwszej bylo ponad 27kg i powiem wam ze nie zgubilam tego dopiero po 4 latach udalo mi sie dojsc do jakiejs normalnej wagi no ale niewiele pozniej zaszlam w 3 ciaze i znowu czeka mnie odchudzanko ale dam rade po proastu musze miec silna wole
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKada dzieki, hehe zmenilam
Jedz do lekarza jedz, w drigiej ciazy moze byc inaczej. Moja siostra np miala bole krzyzowe.. Pol nocy sie zwijala i dobrze ze spala u mojej mamy. Przyszla w nocy rozlozyla se materac i mama sie przebudzila, pyta co sie dzieje a siostra ze plecy ja bola i spac nie moze.. A moja mama TY JUZ RODZISZszpital mamy max 10 min od domu, a siostra w pol h urodzila
jakby nie moja mama to by w domu przyszedl na swiat maluszek
kazdy porod jest inny, kada u Ciebie moze niebawem sie zacznie
-
Wiecie co Ja też mam ochotę na tą fasolkę i zaraz idę kupić ją na obiadek będę miała bo Ja ostatnio nic nie jem i szukam czegokolwiek co by mi smakowało więc zrobie sobie też z bułeczką tartą i może jakiś koktajl truskawkowy
celia lubi tę wiadomość
-
hej, hej...Moni, spokojnie, tylko spokój może nas uratować
Kada, ty to dobra jesteś, luzak na maksa, myślisz, że do 12 wydarzy się cud?
Miłego dnia kobiety, deszczu życzęCamille87, Magda2013, celia, MILA lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyNoo zasnelam jeszcze!
Daria, Aga gratuluje nowych tygodni!
Co do oleju rycynowego uwazam ze moj gin jest lepszym zrodlem informacji niz internet ale nie zachecam nikogo do stosowania, tak po prostu napisalam informacyjnie.
Ja sie zbieram bo pozno i ukrop bedzie!
Anitko daj znac jak po wizycie, a wizytujacym dzis zycze powodzeniaMoni&, Ruda27, Dodi, amela, Aggie lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Widze ze ta noc obfita w skurcze u wiekszosci
Mnie o 3.30 obudzil skurcz a potem regularnie co 20 a pozniej 15 min mnie lapaly i tak od 4 do 6 łącznie z bólem krzyza... Juz myslalam ze sie zaczelo, ale wszystko ucichlo i poszlam spac dalej
Gratuluje udanych wczorajzych wizyt i zycze powodzenia na dzisiejszych.
Co wchodze na forum to z nadzieja ze ktoras rodzi... Takie emocje, że to przeciez juz nasza kolej
Miłego dnia dziewczynkiRuda27, Moni&, Kajoni, Dodi, amela, Aggie, celia, MILA lubią tę wiadomość