Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEj ja tez nie wiedzialam o nezumi?! Ale jaja
dzieki za cynk
No to lecimy dziewczyny, widac sie rozkrecaja akcje hihih
Celia gratuluje donoszonej
Ja dzwonilam do gina i dupana dzisiaj ani na jutro nie da sie wcisnac, dopiero w poniedzialek na rano.. Moglam nie dzwonic a jechac ze cos sie dzieje i by mnie przyjal, a tak to juz nie bardzo.. Kurcze.. Musze z tym moim stresem do poniedzialku wytrzymac
Moni&, amela, celia, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
ja tez sie wlasnie dowiedzialam o Nezumi:)
kada nie przesadzaj, co jest dla Ciebie wiekszym priorytetem goscie czy Mateusz? nie komentuje juz ten sytuacji bo znowu sie rozwinie wojna na forum i za miesiac zostana tu 2-3 osoby.celia, Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Celia, gratuluje donoszonej ciazy
teraz tylko czekac az Justysia bedzie chciala poogladac swiat
Tak odnosnie Pauli, to ile sie ta biedna dziewczyna tam wycierpi to szkoda slow. Tak mi jej szkoda, trzymamy wszystkie mocno kciuki, ale widac, ze tamci lekarze jacys srednio kompetentni...
Kadus, mnie jakby lekarz kazal sie oszczedzac i lezec to bym tak zrobila, bo dziecko dla mnie najwazniejsze, a nie goscie. Mysle, ze powinni zrozumiec. A mowi (pisze) Ci to osoba, ktora nie znosi balaganu, wszystko musi byc poukladane, a na kurz mam alergie, wiec staram sie go pozbywac tak czesto jak sie da. Ale dla dobra malego lezalabym i tyle. I wcale nie jest powiedziane ze w Twoim stanie poodkurzanie to pestka. Ja pomimo tego, ze czuje sie super, nie mam zadny skurczy i bolesci jak Ty, to jak wczoraj zrobilam kilka klusek na obiad, to padlam spac na poltorej godziny! Badz rozsadna
celia, amela, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kada ni za tym ni po tym dziewczyny maja racje. Bo ja tez nie wierze ze masz az tak wielki balagan w domu. Chyba rodzina zna Twoja sytuacje,wiedza napewno ze maz pracuje calymi dniami a Ty powinnas lezec. Wiec tez sadze ze zrozumieja jak nie poodkurzasz.
amela, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
mnie kurz gryziee w oczy nie chce zeby byl balagan jak u mojej tesciowej i szwagierki gdzie papierosy walaja sie po podlodze w kuchni talerze i garnki chodza same a w lazience plesn nie chce tego u mnie wiec tylko takie lzejsze mam te sprzatanie chic te glupie kurze poscieram
-
Nie Monis, ja takiego czegos nie mam, nie pomoge
Mysle, ze temat sprzatania Kady powinnysmy juz zamknac, bo to nic nie da, ona i tak zrobi po swojemu. I nasze wypowiedzi nic tu nie zmienia, byle by sie nie okazalo, ze za chwile bedzie kolejna wiadomosc, ze ja cos gdzies boli i sie ruszac nie moze... powodzenia KadaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 10:46
celia, amela, Aggie, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
A ja usnęłam
wlaśnie wstałam, pooda jakoś nie zachęca do wyjścia, ponuro i znowu jakaś osowiała jestem ;/
Celia gratuluje donoszonej ciąży
Kamilka miłego wypadu
Co do tematu to ja nie bede powtarzać słów dziewczyn, Kada zrobisz jak zechcesz, twoja decyzja ale dla mnie dziecko byłoby najważniejsze a przedewszystkim słuchałabym lekarza!! a usg jest bbardzo poglądowe i nie daje nam żadnej pewności..a już na pewno w kwestii wagi !
Ja wstaje i ide coś zjeść, po południu jedziemu na zakupy z mezem.
celia, Kajoni, Aggie, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Oj Kajoni zgadzam się, że Paula musiała dużo znieść i wycierpieć w tym szpitalu. Nie wiem co to hipotrofia
a o tym wspomnieli jej lekarze...
Najważniejsze, że dziś ma cc i już będzie z Marcelkiem
No właśnie Nezumi pisała, że wody tylko częściowo odeszły, no i po tym jakoś dawno nie pisała. ZobaczymyKajoni lubi tę wiadomość
-
A tak z innej beczki dziewczyny odnosnie laktacji. To spotkalam sie z wersjami, ze na laktacje pomaga piwo Karmi czy jak ono sie nazywa, bo nie ma alkoholu a jest chmielowe. Pisaly chyba o tym lipcowki chyba nawet i u mnie sasiadki mowily. Slyszalyscie o tym?