Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajoni na mnie tez mało co działa, moge popić kefirem ogórki kiszone, gołąbki, zmieszać ze słodyczami i NIC
ja w ogóle mam troche kiepskie wypróznianie sie wiec mysle ze oczyszczanie oranizmu przed porodem mnie nie złąpie wiec lewatywka:P
Kajoni, MILA, Magda2013, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Witajcie Mamki:-)
U mnie tak parnooo ze makabra..rano juz na zakupach bylam i leswo do domu doszlam:-)
Marcelek jest slodziakiem malym:-) a ja jestem ciekawa jak Wasze malenstwa beda sygladac?a mojej to juz wogole sie doczekac nie moge..MILA, Kajoni, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
czyli mąż pekinki już nie ma tego zdj. na swoim profilu??
Na mnie też mało co działa. Mogę łączyć wszystko ze wszystkim i nic.
Nawet nigdy nie miałam grypy żołądkowejale ogólnie w tej ciąży nie mam w ogóle problemów z wypróżnianiem więc się cieszę
-
No właśnie Moniś, u mnie to samo, ale chyba w ogóle coś się dzieje, bo ja zwykle jestem osobą rzadko korzystającą z wc w ważniejszych sprawach, a od wczoraj byłam już chyba 4 razy. Więc jednak coś jest na rzeczy. Aczkolwiek mój mąż jakoś tego nie widzi. Ale i tak mu każę się zawieźć do szpitala
Luz blues, co ma być to będzienie dziś to za tydzień, bo w piątek przecież mam planowaną cesarkę.
Quendi, ja też bym pojechała nad morze! Oglądałam kilka dni temu swoje zdjęcia z wakacji w Chorwacji, jak u nas były takie upały i taaaaaką miałam ochotę walnąć się w ten lazur! Ojej!MILA, Camille87, Magda2013, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Kajoni kurna ale jaja
A skoro masz w pt cesarke to rozumiem ze w razie rozpoczecia akcji cc bedziesz miala wczesniej tak?
A mnie nic nie boli, dzis czuje sie dobrze poki co chyba nawet az za dobrze
myślę, że tak Kamila. Zobaczymy co wyniknie, pojadę do szpitala, może mnie podepną pod ktg, może mnie zostawią, może nieNie będę dzwonić bo jeszcze mnie nie będą chcieli przyjąć
od razu pojadę
a co! nie dam się zbyć
MILA, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej ja sie dzis wyspalam,maz wczoraj pojechal na ryby na nocke (oczywiscie nic nie zlowil
) a teraz spi.
Kurcze mi tez coraz bardziej nic sie nie chce.. chcialam isc po jakies mieso na jutro na obiad ale nie chce mi sie ruszycmam blisko pod nosem i targowisko..i rozne sklepy i najlepiej mi sie samej robi zakupy,a teraz czuje sie jak inwalida
kiedys moglam dwa razy isc po zakupy za jednym razem a teraz ?
mam nadzieje ze to przejdzie po ciazy. Moze pozniej pojedziemy do jakiegos marketu jak on wstanie.
Moni gratulacje 39 tc
Mila fajnie ze jestes
Mika 28 ja mialam to samo co ty...taki bol nagdarstka w nocy. Teraz troche jakby samo przeszlo ale w nocy i nad ranem i tak nie moge zgiac palcow od rak. Przeczytaj sobie ten artykul,kiedys ktoras go wrzucala tutaj
http://www.e-brzuszek.info/dretwienie-i-bol-rak-w-czasie-ciazy/
Daria milego popoludnia
Wstalam dzis o 10 i juz mam kostki spuchnietea wcale nie jest goraco,jest zachmurzone niebo i grzmi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 11:45
Camille87, Kajoni, Moni&, MILA, Mika 28, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w sumie tez jakichs wiekszych zaparc nie mam w ciazy,raz mialam po tych tabletkach prenatal classic. I nie moglam ich brac codziennie. Bralam pregna plus a te od czasu do czasu,jeszcze mi zostaly 3 tabl.
Na mnie tez malo co dziala na przeczyszczenie,najbardziej to w sumie sok z burakow
A bierzecie wogole jeszcze jakies witaminy ? bo mi sie juz wszystko pokonczylo i nie wiem czy mam kupic,lekarz nic nie mowil. A bralam prenatal dha i pregna plus. -
Camilla no on to jakis jest pechowy wedkarz
zlowil jedna rybke to dal kuzynowi i wegorza 47 cm ale mowil ze byl niewymiarowy i musial go wypuscic, no i w sumie nic nie przywiozl mi na sniadanie
Lepiej ta kase co wydal na ryby w tym roku to by zainwestowal w wyprawe nad morze na kutry gdzie dorsze lowiaCamille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hejjj
My wczoraj wróciliśmy późno z zakupów i od razu się położyłam i usnęłam, ten skwar mnie pomału wykańcza.
Kasienka super że na ktg wszystko ok, to może już niedługo coś się zacznie
Moni gratuluje udanej wizyty, ładna waga maluszkaa i gratki z okazji 39 tygodnia
Kamilka może coś się zaczyna dziać u Ciebie ?!
Mój teściu ma ten zespół cieśni nadgarstka, przerąbana sprawa...
Mila miłego wypoczynku na dziłaeczce
Ja od wczoraj mam bóle w podbrzuszu, tak na dole!
My zaraz jedziemy kupować podłoge do salonu i drzwi więc bede później. U mnie skwar okropny...
Moni&, Magda2013, Kasieńka:), MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Hmm...u nas leje. Ale jest przyjemie chlodno za to
A do mnie jeszcze nie doszla ta posciel w sowkizamawialam ja w zeszly czwartek
fakt...pisali ze sie czeka od 7-9 dni roboczych ale myslalam ze wczesniej jednak wysla. Jeszcze tak dlugo nie czekalam za przesylka.
Wyslali niby w srode to myslalam ze wczoraj juz bedzie. A tu lipa. -
Magda, ja jak brałam te cllasic to też miałam zaparcia, masakra
ale jak mi się skończyły, to zmieniłam je na witaminer dla kobiet w ciąży z dha i zaparcia jak ręką odjął, bo mniej żelaza tam było. I ja biorę dalej witaminy, bo to po porodzie chyba też się bierze. Rozpoczęłam dzisiaj opakowanie 30tabletek, więc mam na najbliższy miesiąc, a potem się zobaczy po konsultacji z lekarzem, czy brać,czy nie.
No właśnie Amela, kupiłaś pampersy?
A Kraków miał być dziś chyba najgorętszym miastem w Polsce, ale jakoś tego nie czuć na szczęście
Ja właśnie dopakowuję torbę, kompletuje badania jakie trzeba mieć ze sobą i się zastanawiam o której jechać.celia lubi tę wiadomość