Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No więc my już po wizycie..widzałam moje
-biło szybciutko
maluszek ma 12,61 milmetra
pęcherzyk jest troche płaskawy-mam dużo leżeć i się oszczędzać, ale lekarz jest dobrej myśli
Ruda27, kada24, Lanusia93, Camille87, Paulia87, celia, MalutkaEve, Malutka1983 lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Ewunia 21.01.2025 :*
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Gosiaczek wrote:No więc my już po wizycie..widzałam moje
-biło szybciutko
maluszek ma 12,61 milmetra
pęcherzyk jest troche płaskawy-mam dużo leżeć i się oszczędzać, ale lekarz jest dobrej myśli
-
Miriam, bardzo fajnie macie z tym pakietem z Medicoveru, już któryś raz się z tym spotykam, szkoda że nie ma takiej możliwości w mojej miejscowości
Naprawdę niektóre wady da się wyleczyć? Myślałam, że lekarz zaleca przerwanie ciąży i z takimi opiniami się spotkałam.
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyOjej wchodzę i co widzę ?! Lanusia skasowałaś posty ale z komentarzy wnioskuję że pokłóciłaś się z facetem bo mu Twoje danie nie smakowało?? Ja jak byłam w Twoim wieku i zaczęłam mieszkać z moim obecnym mężem byłam kompletna noga z gotowania i prowadzenia "domu", pierwsza zupa jaka ugotowałam to była ogórkowa mega słona ale mąż jadł i się nawet nie skrzywił! Teraz to jest nasza anegdota którą wspominamy z uśmiechem na twarzy
wiadomo że się starałam i Ty też się na pewno starasz, niech to doceni .. Mam nadzieje, że Twój facet to przemyśli i przeprosi
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLanusia93 wrote:Miriam, bardzo fajnie macie z tym pakietem z Medicoveru, już któryś raz się z tym spotykam, szkoda że nie ma takiej możliwości w mojej miejscowości
Naprawdę niektóre wady da się wyleczyć? Myślałam, że lekarz zaleca przerwanie ciąży i z takimi opiniami się spotkałam.
tez maja takie pakiety
z tego co ja wiem to nie mozna usunąć jeżeli nie ma zagrożenia życia matki chociaż i to chcą wycofać
Podobno da sie wyleczyć ostatnio nawet o tym program oglądałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam, być może test papa, on nie użył tego nazywnictwa, jak go pytałam o co w tym chodzi to mowił, że to testy inwazyjne, jeśli o usunięcie chodzi , temat mnie nie interesuje jak już wcześniej wspomniałam, ale dziękuję Wam za odpowiedźklaudia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny