Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cleo śliczny brzuszek... i jaki już widoczny... ja mam malutki ... bardziej wzdęty niż ciążowy...
lanusia cieszę się że ochłonęłaś...
8485 czekam na wieści jak po wizycie u gina ???
Camille jak twoja opryszczka... bo moja wczoraj przygasła by dzisiaj wyjść w nowym miejscu... masakra... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypositive wrote:cleo śliczny brzuszek... i jaki już widoczny... ja mam malutki ... bardziej wzdęty niż ciążowy...
lanusia cieszę się że ochłonęłaś...
8485 czekam na wieści jak po wizycie u gina ???
Camille jak twoja opryszczka... bo moja wczoraj przygasła by dzisiaj wyjść w nowym miejscu... masakra...
Ja jeszcze wczoraj mialam dosc wrazliwa skore w miejscu gdzie byly opryszczki nawet jak zebem zahaczylam to krew mi leciala ale dzis juz sladu nie ma ani po jednej ani po drugiej
A Ty kupilas w koncu ta masc??Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 17:50
-
Cleo ja mam bardzo podobny brzuszek
o ile nie wiekszy
I o wizyciemoja fasolka ma cale 2 cm
serduszko bijace widzialam (tu podobno od 16 tc mozna sluchac) i w terminie
pozniej wrzuce foteczke, ale slabo widac bo nie mialam pelnego pecherza
ale na monitorze widzialam nasze malentwo, moj mial usmiech na pol geby
MILA, Camille87, positive, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czołem ciężarówki !
Jestem po wizycie u gienka. Niestety dalej nie wiem, który tydzień ciąży już mam za sobąBo według wzrostu maluszka to już 11 a według położnej i jej obliczeń 10-ty. Ale to w sumie nieważne, bo maluszek już ma RĄCZKI, NÓŻKI, KRĘGOSŁUP, GŁÓWKĘ i przede wszystkim SERDUSZKO, które bardzo szybciutko bije. Mierzy teraz 3.7 cm. Jeżeli jestem w 10 tyg, to jest dosyć duży
To chyba geny mojego męża.
Najważniejsze, że już się uspokoiłam i teraz już jestem pewna, że nic złego nas nie spotkaA czuję się dobrze, bez bóli i plamień a za niedługo minie okres krytyczny dla ciąży
_cleo_ -7tydz3dni 11mm serce 143
niebieska- 10/11 tydzień 3.7 cm
8485 - 8tydz 1 dzien 9mm serce 150
kada24- 7t4d 16mm 165serce(wizyta byla 2.01
magdar15 - 8tydz 2d 19mm serduszko 170
celia - 9t0d 23mm serduszo 162
domi IRL- 9t2d 20.1mm serduszko 163
camille87 - 10t4d 37mm serduszko 177
Camille87, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratuluje mamom po wizytach
Niebieska dzidzia spora moja tyle miala jak bylam w 11tc ale wg usg to byl 10t4d
Co do pecherza jak mi gin zapowiedzial ze kolejne usg przez brzuch to ia sie go zapytalam czy pecherz pelny potrzebuje miec to on sie na mnie z politowaniem spojrzal i powiedzial ze nie "tu nie trzeba"kretynke z siebie zrobilam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 19:09
Niebieska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQuendi wrote:A najgorsze jest to że dziś w przypływie moich emocji negatywnych poczytałam, że przy torbieli testy też wychodzą pozytywnie i beta też...zwariuje do tego usg...już takie bzdury wchodzą mi do głowy...:,,,,, (
Historie wielu z nas powinny Cie nauczyc ze czytanie glupot w internecie ma zle skutki..
Uspokoj sie i wybij sobie z glowy te chore scenariusze!jestes w ciazy i na pewno za tydzien zobaczysz dzidzie !! Twoja wersja z torbiela moze i jest w jakims stopniu mozliwa ale szanse sa tak niewielkie ze ja pewno nie przytrafi sie Tobie
wez gleboki oddech i uwierz ze wTobie rosnie nowe zycie!!
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:ja sie go zapytalam czy pecherz pelny potrzebuje miec to on sie na mnie z politowaniem spojrzal i powiedzial ze nie "tu nie trzeba"
kretynke z siebie zrobilam
hahaha, jednak na internecie to głupoty piszą
Ja w sumie nie wiem, którym tygodniu jestem. Belly best pisze, że w 10 tyg. 1 dzień, położna też tak liczy. No ale jest taki duży zarodek, że wychodzi 11- tydzień. Hmmm
A miałam badanie dowcipne a myślałam, że przez brzuch będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 19:16