Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello
Kajoni kochana trzymaj się !!!! już nie możeny się doczekać
dziewczyny gratuluję kolejnych tygodni
Kamilka a powiedz mi twój gin nie zgadza się na wywyoływanie?pytam bo ja w terminie poszłam do szpitala ale też jakoś dwa dni po termine skurcze się zaczeły ale nic poza tym.
W szpitalu podali mi oxyt. zeby przyspieszyć i tak się zaczeło
Kada dziołcha ty jesteś w 37 tc tak naprawdę. Byłaś na Ktg?? co ci powiedzieli??
Nadia ja kochana nie dotrzymam wam towarzystwa do końca bo ja mam CC na 18 sierpnia
Ja wczoraj bylam w szpitalu. Też mam bolesne twardnienia brzucha. Nie nazywam tego skurczami, no bo chyba te skurcze na które czekamy mają być regularne więc...
No i na ktg nic nie wyszło, szyjka wysoko, zamknięta. Więc boli mnie tak samo Kada
Wczoraj wieczorem to myślałam że zwariuję z bólu a to jednak o niczym nie świadczy.
Lekarz który mnie badał powiedział ze to końcówka ciązy i teraz tak jest i tyle.
Ale też mi to dziwne że aż tak to boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 11:34
Moni&, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMILA wrote:
Kamilka a powiedz mi twój gin nie zgadza się na wywyoływanie?pytam bo ja w terminie poszłam do szpitala ale też jakoś dwa dni po termine skurcze się zaczeły ale nic poza tym.
W szpitalu podali mi oxyt. zeby przyspieszyć i tak się zaczeło
Mila no on sam wystawil skierowanie do szpitala na wywolanie - jesli nie urodze to 6 sierpnia mam sie rano stawic do szpitala, pisalam ze w planie cewnik jesli szyjka drozna ewentualnie oxy..MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
celia wrote:Mika a Ty jeszcze w Polsce czy już w Czechach? I gdzie będziesz rodzić?
Nadia dzieki:-) Tobie tez zycze szybkiego porodu:-)
Ja dzis mam wybuchy goraca..normalnie jak kobieta przy menopauzie:-)celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyninkapa wrote:Aha dzieki o tym jeszcze nie slyszalam u nas nie wiem czy cos takiego zakladaja na pewno robia masaz szyjki i podaja oxy
Ja tez nie slyszalam wczesniej o tym ale czytalam na kwietniowkach i chyba czerwcowkach ze ktores to mialy i syad wiemmoj gin mowi ze po ok 12-18 godzinach wypada..
-
nick nieaktualnyDzwonilam do szpitala do olsztyna i porozmawialam z polozna dowiedzialam sie ze mimo skierowania to nie jest tak ze od razu wywoluja oni maja inne procedury i ewentualne wywolanie zalezy od stanu mojego i dziecka i powinnam juz jezdzic na ktg jesli chce tam rodzic.. zapisalam sie na jutro tylko ze to 50km i juz sama nie wiem co robic .. oni calkowicie inaczej podchodza bo u nas zero ktg a skierowanie z data oznacza od razu wywolanie a tam badaja sprawdzaja stan dIecka nawet czystosc wod.. jestem w kropce bo jak zaczne rodzic sama to i tak pewnie nie zdaze tam dojechac i skoncze w swoim szpitalu a jednak dojazdy do olsztyna na ktg (nie wiem jak dlugo i kiedy u nich jest ostateczny termin rozwiazania) tez sa i meczace i kosztowne...
-
nick nieaktualny
-
Trudno cokolwiek Ci doradzić Kamilka, bo rzeczywiście masz troszkę daleko do Olsztyna. Ale, może warto wybrać się na to KTG do nich, no i do tego sprawdzają stan wód płodowych (a przecież ich stan właśnie Cię niepokoi, jak pisałaś?). Ja bym chyba jednak się wybrała, ale oczywiście to Tyusisz zdecydować sama
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo te wody faktycznie mnie niepokoja ale obawiam sie ze beda mnie Bog wie ile trzymac a u mnie 6 juz zaczna wywolywac..
W sumie to ktg mnie do niczego nie zobowiazuje, moge pojechac zbadaja mnie i maluszka a przy okazji obejrze szpitalDodi, Macca, celia lubią tę wiadomość
-
Kajoni gratuluje rownirz tutaj!!!!
Kamila a mozesz np raz tam pojechac zobaczyc co i jak? Gdyby Ci juz za pierwszym razem wszystko sprawdzili to moze wtedy zdecydujesz co dalej? Uparciusze z Kubunia
Camille87, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pamietaj ze dla pan w recepcji wszystko generalnie jest problemem
Czyli jakby nie patrzec to jeszxze nie jestes Kamila po terminie?
Dobrze, ze dzisiaj juz pojedziecie bo moze sie dowiesz jak sie sprawy u Was maja
Czekamy na wiesci :*Macca, Camille87, amela lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Pogadalam z mezem i pojedziemy tam moj maz jest tak niecierpliwy ze kazal mi termin na dzis zmienic
takze jade na 17 dzis, zobaczymy.. ale babka z recepcji mnie wkurzyla bo problem byl ze chcialam wizyte przesunac
No i super, że jedziecie... Przynajmniej się upewnisz, że wszystko jest ok, podpatrzysz co i jak w tamtym szpitalu... A głupią babą z recepcji to Ty się nie przejmuj, jeszcze czego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 14:22
Camille87, Aggie, celia, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość