Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczęta!
Ja mam dzisiaj dobry humor, bo w nocy tylko 2 razy wstawałam do ubikacjiPo raz pierwszy od zajścia w ciążę
Uzupełniam tabelkę:
_cleo_______7t3dz_____11 mm____ serce 143
niebieska __10/11t____37 mm_____serce 164____wizyta 14.02
8485________8t1dz_____ 9 mm_____serce 150
kada24______7t4dz_____16 mm_____serce 165
magdar15____8t2dz_____19 mm_____serce 170
celia_______9t0dz_____23 mm_____serce 162
domi IRL____9t2dz_____20.1 mm___serce 163
camille87___10t4dz____37 mm_____serce 177___wizyta 28.01
MalutkaEve__7t3dz_____12 mm_____serce 152
Aggie_______8t5dz_____20 mm
Mila________7t5dz_____14.4 mm
Quendi______________________________________wizyta 20.01
gosiaczek___________________________________wizyta 2.02
Paulia87____7t0dz_____9.56 mm____serce 170__wizyta 21.01
H30_________6t5dz_____8.5 mm_____serce 144
Madzikovy___________________________________wizyta 20.01Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 09:02
-
Aggie fakt jest taki ze dzisiaj praca jest ważna, ale trzeba wiedziec co jest dla nas najważniejsze. Mówisze, że Twój kontrakt jest w trakcie załawiania. Ale pytanie ile t bedzie trwało? Miesiac, dwa? W koncu szef i tak zobaczy ze cos jest na rzeczy. Radziłabym Ci tak - pogon poprzedniego szefa a jak bedzie to trwało jeszcze z 2 tygodnie to nie zwlekaj tylko powiedz o ciąży szefowi. Stres szkodzi maleństwu.
Paulia87 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
MILA wrote:a do ilu spadła tempka?[/QUOT
dziś 36,93 nie jest to jakaś ogromna różnica ale tak patrząc na progesteron który 23 grudnia wynosił 80 a teraz 10 stycznia 55 to różnica spora, coprawda lekarz jakoś mocno na tym się nie skupił kazał wziąć o 1 tabl dupka więcej, a może ja już sobie wkręcam ..... -
H30 wrote:MILA wrote:a do ilu spadła tempka?[/QUOT
dziś 36,93 nie jest to jakaś ogromna różnica ale tak patrząc na progesteron który 23 grudnia wynosił 80 a teraz 10 stycznia 55 to różnica spora, coprawda lekarz jakoś mocno na tym się nie skupił kazał wziąć o 1 tabl dupka więcej, a może ja już sobie wkręcam .....
taki spadek tempki to żaden spadek, tym się nie stresuj
natomiast co do progesteronu to ja badałam go tylko dwa razy i więcej nie mam zamiarujeżeli nie ma potrzeby to go nie badaj bo niepotrzebnie się stresujesz
H30 lubi tę wiadomość
-
Moni&, Z tym kontraktem to teraz czekaja tylko na poprzedniego szefa, wiec to kwestia paru tyg., jakby sie ruszyl i napisal te referencje, ale on po zlosci to robi, jak mysle o nim to mnie brzuch zaczyna bolec
wiec nie jest to takie proste dla mnie pogonic go...
-
MILA pewnie masz rację ale ja chyba jeszcze nie wierze że jest serduszko i tak ogólnie chyba to nie dociera jeszcze, że to zbyt pięknie ... muszę się ocknąć, uszczypnąć .... i przecież wiem że będzie dobrze że tym razem uda się dobrnąć do końca
MILA lubi tę wiadomość
-
Madzikovy wrote:Celia, skoro nie masz zablokowanego kalendarza to jeszcze promocja trwa.
Mnie właśnie zaczęły nachodzic czarne myśli więc nie będę już dziś pisać i wszystkich denerwować.
Madzikovy jak masz sama zostać z czarnymi myślami to pisz. Nie uważam, by forum było tylko od pisania radosnych wieści, ale do równoważenia naszych huśtawek emocjonalnychPisz co Ci w głowie siedzi, a my jesteśmy tu, by postawić Cię do pionu
H30, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Wydaje mi się Ruda, że jesteś bliżej tego 11 tygodnia, bo duży ten Twój bejbik
_cleo_______7t3dz_____11 mm____ serce 143
niebieska __10/11t____37 mm_____serce 164____wizyta 14.02
8485________8t1dz_____ 9 mm_____serce 150
kada24______7t4dz_____16 mm_____serce 165
magdar15____8t2dz_____19 mm_____serce 170
celia_______9t0dz_____23 mm_____serce 162
domi IRL____9t2dz_____20.1 mm___serce 163
camille87___10t4dz____37 mm_____serce 177___wizyta 28.01
MalutkaEve__7t3dz_____12 mm_____serce 152
Aggie_______8t5dz_____20 mm
Mila________7t5dz_____14.4 mm
Quendi______________________________________wizyta 20.01
gosiaczek___________________________________wizyta 2.02
Paulia87____7t0dz_____9.56 mm____serce 170__wizyta 21.01
H30_________6t5dz_____8.5 mm_____serce 144
Madzikovy___________________________________wizyta 20.01
Ruda27______10/11t____43.9 mm_______________wizyta 24.01celia, Madzikovy, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
celia wrote:Madzikovy jak masz sama zostać z czarnymi myślami to pisz. Nie uważam, by forum było tylko od pisania radosnych wieści, ale do równoważenia naszych huśtawek emocjonalnych
Pisz co Ci w głowie siedzi, a my jesteśmy tu, by postawić Cię do pionu
-
A co wy z tymi sikancami ja wstaje tak ok 2-3 w nocy i 8 rano... Czyli tak naprawdę tylko raz.... A jak czytam tp wy i 3 i 4 razy!!! Przed położeniem się spać ok godz nic nie pić i nie będzie trzeba tyle razy...[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Madzikovy wrote:Kochana jesteś! Ale wiem ze jak zacznę sie uzalac dziewczyny tez wpadną w zły, smutny i pełen obaw nastrój a tego nie chce. A u mnie po prostu im bliżej wizyty tym bardziej sie boje ze przez ten czas stało sie cos o czym jeszcze nie wiem.
Ja to doskonale rozumiem, bo regularnie przeżywam dokładnie to samo. Jedyne co mnie czasem ratuje, to bardzo racjonalne tłumaczenie sobie:
"Robię wszystko dla mojego maleństwa co w mojej mocy, cała reszta jest poza moim wpływem. A skoro stres może szkodzić, muszę zadbać, by stresować się jak najmniej" i na siłę próbuję odwracać złe myśli
-
nick nieaktualnyDziewczyny krew z nosa to normalny objaw, my mamy po prostu tera wiecej krwi i wrazliwsze naczynka
bez stresu przez to
Co do obaw to piszcie, zawsze lepiej i inne potrafia podniesc na duchu..
Ja mam tez zas stracha, bo dzisiaj wsadzam luteine i zas ta szyjka taka twarda kula nisko (to chyba szyjka nie?)
Myslalam ze to wieczorami po wysilku czy cos, a tu po nocy?mam sie bac? Sama juz nie wiem co myslec..
ogolnie dziwnie mnie rbzuch bolal, z boku pepka..