Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLanusia, ja zlosnica? Alez skad! Jestem spkojna jak aniolek
Niebieska co do Twojego kota jak powiedzialam mezowi o tym to powiedzial ze by go zniszczyl i wtedy bylby palikot haha
Genoweffa Ty idziesz rowno ze mna dzis masz wywolanie czy badanie??Lanusia93, Aggie, Niebieska, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
Hej
Matko znowu tyle czytania ha ha
Gratuluję kolejnych tygodni dziewczyny
Powodzenia na wizytach
Madzikovy radzisz sobie super
Dodi śliczne zdjęcie małej
co do sypiania w nocy to ja można powiedzieć nie potrafię już spać tzn jak tu się wyspać "na zapas" jak w nocy 5 razy do kibla idę, a obracam się z boku na bok tak z kilkanaście razy więc wstaję z łóżka zmęczona na maxa i nie wyspana
Sylka mąz cie juz straszy kolejną ciążą ha ha ale wy już macie synka prawda? czyli trzecie planujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 10:25
Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej, to wyniki jutro najwczesniej bede miala glodna jak sam skur...syn jestem a gowniara naprzeciw wpierdalal najpierw marsa teraz kanapke a ja za poltorej h mam kolejna krew...
Lanusia, kurcze, nie sluchaj rodzinki, lekarze wiedza co robia, w pl przynajmniej szanuja nowe zycie :-*
Sylka sie usmialam z Twojego meza, dobry jest my planujemy za jakies 3 lata zaczac sie znow starac, a jesli chodzi o antykoncepcje to my jjz sie zdecydowalismy na implant (wstrzykuja taka rureczke i ona delikatne hormkny puszcza, zaklada sis wlasnie na 3 lata).
Stosunek przerywany... Yyy w to chyba tylko nastolatki wierza, przeciez w tym plynie co u faceta wylatuje juz zanim wsadzi sa plemniki! No ale jesli ktos wiarze sie z ryzykiem to spoko
Quendi, Hubcio to maly zlosliwiec, co? Moja dzis kopie i wywija ale to dlatego ze sniadania nie jadlam.
Niebieska ja mam dwie kotki i jedna to taka lajza ze szok, charakterek ma i czesto syczy, ale to na zasadzie jak z ta krowa co duzo ryczy ona pewnie obwacha malca i oleje, druga ciagnie do dzieci strasznie, swietnie sie z siostrzenica bawila co do lozeczka to obie wlazily na poczatek, dlatego dlugo byl sam materac, oduczylam je tego i teraz tylko popatrza i odchodza, to samo z kojcem i innymi pierdulkamiMILA, Niebieska, Sylka, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
ninkapa, ta zgaga to chyba przez ucisk dzieci na żołądek. Ja miałam kilka razy tak potworną, że łzy mi mimowolnie ciekły, tylko mleko pomagało. Dobrze, że Twój piesek taki tolerancyjny
Aggie, ja myślę pozytywnie i wiem, że wszystko musi być dobrze, ale ciężko mi przetłumaczyć babci, bo ona urodziła synka, który zmarł tego samego dnia... A moja mama to wcześniak z 7 miesiąca.
No, a konkretnie to nazywa się preejakulat, ta substancja TUŻ PRZED WYTRYSKIEM wylatuje i też zapłodnić potrafi
Uciekam, kochane, jeszcze po mieście się przespaceruję przed tym KTG.
Będę później, miłego dniaMILA, Aggie, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Aggie, ja staram się kota oduczyć, już dwa razy dostał w dupe. Na razie jest pokrowiec na łóżeczku, przynajmniej nie będzie brudzic. Uczę go, że nie wolno wchodzić do pokoju synka. Póki co. Już trzy razy zaglądał. Ale od łóżeczka trzyma się z daleka zobaczymy
Aggie, Camille87, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
A widzisz Lanusia to wlasnie to! Ostatnio brakuje mi slow zwlaszcza po polsku, tak jakby moj mozg mial zbyt malo szarych komorek
Niebieska, no trzeba byc bezwzglednym jesli chodzi o kotecki bo pies uslucha a koty chadzaja wlasnymi sciezkami, na szczescie my mamy tylmo jednego rozpieszczonego paszczaka, mlodsza jest bardziej usluchana nauczy sie w koncu i Twoj, cierpliwosci zyczeNiebieska, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Lanusia ale Cie ta babcia straszy. kiedys nie bylo takiej techniki jak dzis, moze jej dziecko musialo w inkubatorze lezec a nie lezalo moze byly jakies powiklania w ciazy juz nie wiesz tego ja bym ją opierdzieliła za takie straszenie Cie tuz przed porodem.
ja na temat kotów sie nie wypowiadam bo nie mam i nie chce kota:P
kurde ale mam stresa teraz to taka jedna wielka niewiadoma eh. jeszcze mój ojciec dzis na kawe po poludniu przyjedzie. nie mam ochoty z nikim siedziec tak naprawde tylko z mezem chce sie wyciszyc uspokoic a moi rodzice to tylko pytanie wiecznie kiedy w.koncu rodzisz kiedy pojdsiess do szpitala a boli cie cos a jak sie czjesz no kurwicy dostaje, oni sie nie moga doczekac wnuka no ale kurr.. oni mysla ze wszyscu czekaja tylko ja nie czekam i moze im.na.zlosc robie ze jeszcze nie rodze?? mysle jak przed nimi ukryc fakt ze ide do szpitala w czwartek prawdopodobnie, wolalabym zeby sie dowiedzieli jak sie mały urodzi juz i wtedy niech przyjda a nie chce zeby mnie odwiedzali bo rozniose szpital irytujący są.Lanusia93 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDziewczyny a pralyscie kolderki?
Ja mam do zjedzenia ananasa, arbuza, ogorki z dzialki, orzeszki ziemne, winogrono i bede robic salatke z kurczaka wedzonego
Lanusia Twoja babcia nie ma taktu ale nie przejmuj sie to ze ona miala takie przejścia wcale ni e znaczy ze Ty je bedziesz miec! Wymaz z pamieci jej slowa bedzie dobrze!
Do mnie dzis kolezanka z pracy zadzwonila jak tam sie czuje, akurat wszyscy w biurze przysluchiwali sie rozmowie i jeden kolega powiedzial ze przyjedzie do szpitala i przyspieszy porod a akurat jego zona w 8mscu ma przedwczesne skurcze.. druga kolezanka na fb pytala i zyczyla powodzenia, meza rodzice non stop dzwonia ale to juz pisalam.. oj mozna sie wkurzycMoni&, celia, Sylka, Dodi, Magda2013, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurna wzielam sie za sprzatanie ale co chwil musze przysiasc bo strasznie sie mecze!
Pomyslalam ze korzystajac z okazji wydepiluje sobie nogi, wyreguluje brwi, przypiluje i pomaluje odzywka paznokcie i zmyje krwista czerwien z paznokci u stop a co!celia, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamilka dobry plan
Ja prałam kołderkę, choć nie będę jeszcze jej używać.
Wiecie faktycznie jest ogromna różnica, gdy czeka się na konkretny termin. Ja mam wszystko zaplanowane, tak by na ostatnią chwilę wysprzątać, zmienić u nas pościel, ubrać łóżeczko itp. W piątek chcę zająć się sobą czyli henna i depilacja Weekend - ostatni we dwoje, a w poniedziałek do szpitala no i we wtorek mój Cudzik
Więc przyznam, że każda zmiana w tym planie doprowadziłaby mnie do szału
Mala_mi już jutro ...Camille87, MILA, Moni&, Macca, mala_mi, Dodi, le'nutka, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzemu sie tak boicie wywolywania?
Ja mam w czw od dzisiaj zastrzyki uczulajace, ktore przygotowuja macice. Dzisiaj bede z polozna pila ta mieszanke i moze samo ruszy do czw a jak nie to ok 5-6 zaczynamy z kroplowka, oby sie udalo mam 2 dni na przygotowanie sie.. Szyjka skrocona i na 2 palce, dzidzia chyba nisko..
Nie nadrobilam was, ale widzialam ze u nikogo si ni zaczelo.. Trzymam caly czas kciuki!amela, celia, Camille87, Moni&, Aggie, Dodi, Magda2013, Lanusia93 lubią tę wiadomość