Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajoni fajnie, że się odezwałaś. tak miło czyta się opisy młodych mam Jednak to prawda, że miłość do takiego malucha jest przeogromna i bezwarunkowa, warta wszelkich poświęceń
No i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!
Kajoni lubi tę wiadomość
-
szczerze, to uważam się za prawdziwą szczęściarę, że mały jest taki spokojny. Śpi, je, patrzy na nas z uśmiechem puszczając bąki albo kupska (szczególnie jak po jedzeniu leży u męża na kolanach ).
Leżałam na sali z dziewczyną, która urodziła córeczkę. Pierwsze dwie noce zabierali nam maluchy. W pierwszą dlatego, że nie byłyśmy chodzące, a w drugą żebyśmy jeszcze odpoczęły. Trzecią noc już miałyśmy pociechy ze sobą. Ale sąsiadka miała tak tragiczną noc, że szalała już. Młoda prawie ciągle płakała, wyła wręcz, ta ją chciała przystawić do piersi taką ryczącą, a to się przecież nie da wtedy. Córka ciągle głodna, mama chodziła kilka razy w ciągu nocy po mleko modyfikowane żeby ją karmić, jadła ogromne ilości tego mleka, potem krzyczała z przejedzenia... umęczyła się strasznie...
Dlatego ja jestem szczęściarą!
Jakby któraś chciała o coś zapytać odnośnie porodu przez cc czy coś, to służę swoją osobąSylka, Aggie, Magda2013, celia, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
Monia, przykro mi ze sie denerwujesz... odpusc im, moja mama tez skacze z radosci jak gupek i sie wypytuje o moje samopoczucie, moze troszke taktowniej, ale... Twoi rodzice beda pierwszy raz dziadkami? To sie nie dziw! Moja siostra nawet nie mogla sama poscieli wybrac bo mama zdecydowala ze kupi ja juz moglam sama wybrac
Kajoni wszystkiego najlepszego w 3 rocznice cudownie ze Adas taki grzeczny cudnie sie czyta info od mamus
A ja wrocilam do lozka, i obudzila mnie polozna... mam cukrzyce ciazowa, i mam dzis przyjechac do szpitala na rozmowe... pozno ja wykryli, nie wiem jaki efekt moze miec na mojej malenkiej, jestem wsciekla i przerazona... i musze jechac sama bo Darek bedzie nadal w pracy... -
Jesteś kochana Kajoni, że jeszcze znajdujesz dla nas czas :* I zazdroszczę aniołka
Aggie współczuję.. Jedź do tej połoznej, z tego co się orientuję w tej sytuacji mogą nawet chcieć rozwiazać ciążę...
ja nie wiem co mi jest.. Jestem taka miękka, nie mam siły podnieść rąk ani nóg.. I leje się ze mnie jakby było co najmniej 30 stopni na dworze, a jest 18...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 11:10
-
Wlasnie poczytalam troche o tym... kuzwa zaczynam sie bac, bo tu wszystko robia inaczej... cukier badali mi przy kazdej wizycie u poloznej w przychodni, lekko podniesiony bywal ale nikt nic nie zrobil, dopiero teraz kolejna polozna wyslala na ta glukoze, martwi mnie to ze mimo uwazania przybieralam ostatnio ponad kilo (w ostatnim tyg 2!!), martwia mnie teraz bardziej te opuchniecia i to ze jestem taka slaba! A bylam u lekarza z tym! Szczerze, to mam nadzieje ze zdecyduja sie na wywolanie porodu albo cc bo ja juz panikuje!
-
Aguś ja nawet nigdy nie widziałam moich wyników moczu, w karcie ciąży tylko zaznaczają, że jest ok..
Ale myślę, że oni wiedzą co robią więc proszę nie denerwuj się i im zaufaj.
Trzymam kciuki za Ciebie :*
O rany, to już???? Mala_mi GRATULACJE!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 11:34
celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Sylwia ale mi polozne mowily, ze jest troszke zawyzony cukier, ale skoro glukoza wczesniejsza byla ok to jest dobrze, to samo z cisnieniem, mowia, troszke zawyzone, ale jest dobrze no to albo jest zawyzone albo w normie
Celia swietne wiadomosci, moje wielkie gratulacje dla Malej micelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam podlaczona kroplowke i od samego poczatku zaczely sie zapisywac regularne skurcze co 5min polozna mowi ze to bardzo dobrze ze tak natychmiastowo zareagowalam na oxy. Raczej mam sie nie nastawiac na porod dzis ale jutro moze cewnik mi zaloza w kazdym badz razie bez Kubusia nie wyjde! Trzymajcie kciuki! Tu slaby zasieg jest wiec nie wiem czy bede na biezaco
Aggie, Niebieska, Sylka, Kajoni, amela, Magda2013, Paulia87, celia, Lanusia93, Macca, Dodi, Ruda27, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja w 38 tc w końcu
Mała mi kochana !!!! ale się cieszymy !!!!!!!!!! czekamy na zdjęcia !!!!!!!!
Kamilka jeszcze raz powodzena
Macca mam nadzieję ze już urodzisz - super
Kada powodzenia
Quendi powodzenia na wizycie
MIka powodzenia na KTG
Aggie ja mam każdą taką noc ostatnio więc znam ten ból
Aggie, Sylka, Magda2013, celia, Macca, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mala Mi gratuluje:)
Kamilko tak sie ciesze ze wszystko u Ciebie idzie pomyslnie:)
Ruda napisala na fb ze jest na porodowce wiec kochana 3mam kciuki za Ciebie:)
no to super zaczynaja nam sie znowu dzieciczki rodzic:) ja zaczelam troszke ogarniac chalupke to znaczy posprzatalam kuchnie wyszorowalam kuchenke i jeszcze suszarke do naczyn porzadnie umylam bo wolala o pomste do nieba...poza tym odkurzylam gore zaczelam porzadki w zabawkach dzieci i juz jedna siatke wyrzucilam i kilka takich wiekszych typu samochody jakas rakiete itp itd mykam dalej segregowac poki mam wene:D
celia, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jejjuu ale tu sie dzieje!
Kajoni fajnie ze u was ok i ze Adas taki spokojniutki oby tak dalej:)
gratulacje z okazji rocznicy slubu!
Mala_mi gratuluje!!
Ruda i Kamila trzymam za Was kciuki!
u mnie ok. szyjka miekka, wieksze rozwarcie (slowa lekarza nie wiem ile dokladnie), czop mi odszedl i na jutro skierowanie do szpitala. lozysko juz dojrzale, wod mniej powiedzial ze jak pocisna mi kroplowka to powinno szybko iscSylka, MILA, celia, Lanusia93, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]