Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamilka powodzenia jutro i informuj nas na biezaco! kochana nie moga odeslac Cie do domu przeciez jestes po terminie i musza Ci wywolac poród. jak sie stresujesz to zrób sobie meliske lepiej ci sie bedzie spalo:)
a tez uciekam spac bo jestem strasznie obolala a jutro znowu masażyk mnie czeka takze pelen relaks haha dobranoc mamuski:*celia, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Kamilka, pewnie ze bedziemy trzymac kciuki sprobuj sie zrelaksowac i wykorzystac jeszcze to ze jestescie tylko we dwoje, tak jak sugeruja dziewczyny
Sylwia, my to sie z tego smiejemy, bo oni faktycznie srednio to 6 dzieci! i nawet na swoje ciaze maja taki "wyjebanizm", nie wiem czy pisalam ale jak bylam na ktg w zeszlym tyg to laska po tygodniu dopiero zglosila brak ruchow dziecka, dodatkowo byla juz po terminie i polozna ciagle pytala czemu nie chce wywolac porodu... dla mnie SZOK!
Ja uciekam spac tez bo mi caly dzien dzis niedobrze mdli mnie chyba po tej glukozie i jakas taka ospala jestem takze dobrej nocy dziewuszki, u czekajacych niech sie w koncu samo zacznieCamille87, celia, Sylka, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe Mika na mnie juz nic nie zadziala ani pelnia ani burza moj syn jest fak uparty jak jego tata
Sylka moj maz sie "odstresowuje" grajac na komputerze takze na nic nie liczę
Monia o tym masazu szyjki mowisz jakbys szla na zwykly masaz hehe
A czy mnie moga odeslac? Hmm to zalezy od szpitala jesli zbadaja wody i te beda czyste to moga mnie odeslac na nastepny dzien jesli okaze sie ze uwzaja ze ciaza w terminie to do 42tyg - jedna z lipcowek tak miala!
Mam nadzieje ze to normalny szpital i wykurza Kubusia z brzuchaSylka, Dodi, Aggie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hmnnn Ruda sle ty chyba zalatwialas w austrii jakies pismo od nich ze bedziesz rodzila w pl no nie i wyrazili zgode?
Ja akurat nie bylam specjalnie monitorowa po terminie w 41 tyg mialam w domu zrobiony masaz szyjki a to byla sroda a na niedziele zarezerwowane miejsce na wywolanie porodu tutaj dopiero badaja ginekologicznie jak rodzisz czyli sprawdzaja rozwarcie albo orzebijaja pecherz mi akurat taka opieka nie przeszkadza jakos dalam rade i teraz 3 ciaza prawie rozwiazana dam rade....
Kamilka powodzenia i informuj nas na biezaco....
Ja leze w lozku i chyba zaraz ide spac jutro dzieciaczki juz beda spac na doleCamille87, Dodi, Aggie, celia, Kajoni, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz myslalam ze bede rodzila..
W nocy skurcze i mocny bol brzucha. Przeczyscilo mnie pare razy, bole sa ale mniejsze..
Ciekawe jak to bedzie.. Narazie siedze na korytarzu i czekam czy nie ruszy znowu...
Jak myslalam ze to te bole to zaczelam lekko panikowac
Kurde ale nocka..
Sylwia to wspoczuje tego uczucia, ale prenie juz sobie smacznie spiszCamille87, Aggie, Dodi, celia, Sylka, Kajoni, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja, Kobietki. Od północy mam skurcze, najpierw były co około 11-12 minut po 30 sekund, teraz są co 7-8 minut po 50-55 sekund. Do tego mam takie coś dziwne/ a'la upław (ale tylko przy podcieraniu się po siku), które ma taką jakby brązowawą barwę... Próbuję coś wyszukać na ten temat w internecie, ale bez powodzenia. Nie chcę lecieć do szpitala za wcześnie, ale zastanawia mnie ta "wydzielina". Poczekam pewnie jeszcze chwilę i pojadę...
Trzymajcie za mnie kciuki, proszę (mam nadzieję, że to nie fałszywy alarm ).
Daria, jak tam? Ruszyło coś???
A u Ciebie, Sylwia?
Kamila, trzymam kciuki dzisiaj za Ciebie :*
Mala_mi, powodzonka!!! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 05:16
Camille87, Aggie, Dodi, Ruda27, celia, Sylka, RewolucjaSięDzieje, Magda2013, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWow Daria, to po tej mieszance?? Czy samo z siebie?
Moze jeszcze ruszy! A Twoj maz kiedy bedzie w Pl? Rodzicie razem?
Ja juz nie spie, palce u rak mam tak spuchniete ze nie moge ich zgiac i bola stopy tez lekko spuchniete ewidentnie za dlugo to wszystko trwa!
A najlepsze w nocy jak kaczka pozytywka sama z siebie dwa dzwieki wydala wystraszylisny sie z mezem! Jak w horrorze!
Poleze chwile i wstaje, co bede na sile sie zmuszacRuda27, amela, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane, ruszam do szpitala, ku przygodzie zwanej macierzyństwem
Jestem pewna, że po powrocie zastanę tu kilka nowo upieczonych mam Powodzenia dziewczyny! Trzymam za Was kciuki!Macca, Camille87, Aggie, Dodi, Ruda27, amela, celia, Sylka, le'nutka, Kajoni, Magda2013, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Camille . Pewnie masz rację co do tego czopa.
Widzę, że kilka z nas ma zarwaną tę dzisiejszą nockę?
To musieliście mieć niezłego stracha przez tę pozytywkę. Tak straszyć ciężarną!!! Ehhhh... Złośliwość rzeczy martwychWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 06:16
Camille87, Aggie, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala mi raz jeszcze powodzenia, trzymamy kciuki!! Odezwij sie do nas jak tylko bedziesz w stanie
Macca no ja nocki zarywam juz od kilku dni masakra jakas, a wiem ze jak maly sie urodzi to nie za bardzo bedzie okazja odespac
Co do pozytywki to naprawde sie wystraszylam i myslalam czy aby nie schowac tej kaczki bo glupie mysli nachodzilyMacca, celia lubią tę wiadomość
-
Ja juz tez po spaniu, ogolnie ta noc do bani byla budzilam sie co chwila, nie wyspalam sie jak diabli ale mnie juz curwica brala w lozku porobie cos i pojde z powrotem spac
Daria, Macca trzymam kciuki zeby wasze objawy to bylo TO!!
Kamilka oczywiscie powodzenia na tescie dzis, oby sie rozkrecilo na maksa na ktora jedziesz?
Mala mi jej ale fajnie ze to juz dzis dla Ciebie powodzenia i czekamy na relacjeCamille87, Dodi, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie w dwupaku.
Daria trzymam kciuki zeby soe rozkrecilo! Moze urodzisz ze strachu przed wywolaywanym porodem? zycze Ci tego!:*
Macca mam nadzieje ze to "to"!
Kamilka na ktora jedziesz do szpitala? Oby ta niewielka dawka oxy juz cos zdzialala:) ale mialas przezycie w nocy faktycznie jak z horroru:P
a ja jakas zdolowana wstalam... znowu mi sie beczec chce eh. dobrze ze do gin dzis wczesniej na 10.40 i zobaczymy co dalej...
Mala_mi powodzenia!:*
Agus wspolczuje nieprzespanej nocy:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 07:02
Camille87, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Hej Słońca
Ja mam za sobą noc do bani!! Od 1 do 4 sobie nie spałam. Jestem nieprzytomna-a już zaraz ogarniam się do lekarza...co za bezsens...
Widzę że sporo z nas ma za sobą "aktywne" nocki-Sylka, Aggie, Claudia na fb coś pisała o prasowanku o 5
He he
Dziewczyny-Kamcia, Moni, Mała Mi, Darius, Macca POWODZENIA KOCHANEWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 07:35
Moni&, Dodi, Ruda27, celia, Sylka, Magda2013 lubią tę wiadomość