Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm..no to nie wiem jak jest z tymi witaminami. Ja nie kupowalam ich jeszcze bo skoro mam napisane ze od 2 tyg.to moge w przyszlym tyg.kupic. Musze sie spytac poloznej w poniedzialek
Marderkowa sliczna corcia
Powiem Ci ze moj maz bardzo mi pomaga przy corci,przewija ja,kapiemy razem,tuli ja,nosi,spiewa jej dzisiaj spiewal Jingle Bells hehe. Wlasnie ja wykapalismy i teraz spi.
Ja sie chyba ide tez polozyc bo niewiadomo jak dlugo pospi.
Ja jem jogurty,pije mleko i jak narazie kupki sa takie jakie byly czyli zolte. A smoczka moja mala nie chce. Wypluwa bo nie umie go ssac.
Mila jeszcze dwa dni i przytulisz BartusiaDodi, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny tez powoli zaczynam się niecierpliwic i zastanawiam się kiedy nadejdzie wielki dzien.... Troche zaczynam miec stracha jak zniose ból itd... Ale mam dobre nastawienie jak narazie chociaz podczytuje was i widze ze niekiedy to nielada wyzwanie z samym rozkreceniem sie porodu... Moglo by to byc prostrze nie ?
karm3lka, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Aggie, a już myślałam, że rodzisz jak nie pisałaś.
Sylka, doszedł mi Twój sms, odpisałam Ci nawet, czyli Tobie nie doszło.
I u mnie kurcze też cisza, znowu pobolał mnie brzuch jak na okres, trochę krzyż i nic. Chyba za bardzo czekamy na akcję, trzeba trochę wrzucić na luz.Sylka lubi tę wiadomość
-
Polozna z nocnej zmiany nic o wodach nie wiedziala, zla kazala pokazac podklad zeby okreslic ze to faktycznie wody. Czasami rozpierdziela mnie innych profesjonalizm, wyszlo ze wody, w nocy mieli mnie na gore przenosic i co? Na dole dalej, ale za to cala noc mialam skurcze, nie za czesto ale bolesne, i teraz zaczynaja sie regularniej, mam nadzieje ze samo sie zacznie bez oksy...
karm3lka, Camille87, Sylka, Magda2013, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Aga kurwa mac jak sacza Ci się wody i to juz od wczoraj żeby nie przeszły w zielone bo wtedy na cito będzie cc bądź będą biegać jak glupki... Moja kumpela tak miała leżała z wodami saczacymi 24 h jak Położne zauważyły to były zielone i biegiem na cc bo tętno zanikalo.... Weź wyślij męża niech się coś dowie kobieto... Paskami Ci nie sprawdzili czy to są na bank wody... Co za szpital szit!!!! Jestem aż zbulwersowana...
Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Tutaj do wszystkiego Paula inaczej podchodza, juz wczoraj mialam byc zabrana na gore a dzis znow uslyszalam ze maja nadzieje ze dzis pojde... No odechciewa sie wszystkiego, Darka ze mna nie ma, jak jestem na dole to moze ze mna siedzien od 12 do 20 i tyle... Juz mam wszystkiego dosc, ale moze natutalnie rozwija, na ktg wyszly regularne mocne skurcze, njestety odczuwam je jako brzuszno kkrzyzowe
-
Niby lepiej tam w tej Anglii ale doświadczenie i profesjonalizm należy się Polskim lekarzom... Mimo że ja byłam innym przypadkiem bo mój o Nas niezadbal jak trzeba ale nie umywa się żaden angielski lekarz do polskiego...
Co do Ciebie weź sama morda zacznij dziamgotac bo to nienormalne by tyle leżeć z wodami...
Współczuję bólu i wierzę że dziś urodzisz i zapomnisz o bólu szybko tam wypisują wiec będziecie w domku razem....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 06:43
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Hej
Ja nie śpie praktycznie całą noc matko jak ja mam dosyć ciąży. Jestem śpiąca na maxa ale nie umiem zasnać bo tak mi ten brzuch przeszkadza
ehhhhhhhhhh nic mi się nie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 07:09
karm3lka lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Dokladnie a jesli karmie piersia i dokarmiam mlekiem sztucznym? Obecnie podaje w nocy dwa razy mm. Dawac wiec d i k?
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Mila wspolczuje, i wiem co czujesz, mi wczoraj wszystko przeszkadzalo, myslalam ze zajoba dostane...
Dziewczyny wlasnie jestem na porodowce przeniesli mnie w koncu:-) teraz to juz moge sobie czekacaicha, mika1987, karm3lka, Gosiaczek, Dodi, Camille87, Sylka, marderkowa, Magda2013, Lanusia93, Sproquette, MILA lubią tę wiadomość
-
Aggie wreszcie Cie wzięli, co za szpital... zero konkretnych decyzji...mam nadzieję że wreszcie się to skończy i będziesz miała malutka przy sobie. Współczuje boli brzuszno krzyżowych ale musisz dac radę :-*
Mila widzę że Ty to tak jak ja. mega zmęczona ale spać nie można :p aczkolwiek wykorzystałam dziś męża w nocy i spałam całkiem całkiem mam napięte podbrzusze i muszę uważać jak się gwałtownie przewracam lub wstaje bo boli bardziej...poza tym zero postępu :-*Aggie, Dodi, marderkowa, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamilia dziekuje, tak zrobilam - polozna zalecila poki co podawanie d i k
Aggie kurna czytam te Twoje wpisy z takimi emocjami ze szok! Czuje sie jakbym sama miala zaraz rodzic trzymam mocno kciuki!!
Mila Tobie przeszkadza brzuch a ja za swoim teskieSylka, MILA lubią tę wiadomość
-
Hej,
mam dwie obrobione fotki z sesji.
Chce już więcej! Będziecie robiły też takie sesje z dzieciaczkami??
Wrzucam na chwile, nie chcę, żeby nasze facjaty widniały w necie hihihi
http://zapodaj.net/8151c45671c39.jpg.html
http://zapodaj.net/ee55c59bbe8d1.jpg.html
Miłego dnia!
Aggie trzymam kciuki!mala_mi, karm3lka, Magda2013, Lanusia93, Dodi, Sylka, Camille87, Sproquette, MILA lubią tę wiadomość
-
MARDERKOWA, Mila jest przepiękna! Ślicznie wyglądacie w trójkę. Zdjęcia świetne Niestety, tak rzadko ktoś wrzuca fotki tu na forum
MILA, trzymam za Ciebie kciuki, by jutro poszło szybko, sprawnie i abyś prędko wróciła do formy. Ty już wiesz co Cię czeka, ja szłam na żywioł, ale generalnie cc jest do przejścia i gdy ma się motywację w postaci kochanego maleńkiego skrzata to jakoś ekspresowo wraca się do sił Powodzenia kochana:*
Pozostałym dziewczynom też życzę, by wreszcie się doczekały Wiem jak mozolnie czas mija i jak bardzo brakuje cierpliwości pod koniec...
marderkowa, Dodi, Sylka, MILA lubią tę wiadomość