Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Aggie no w koncu cos dzialaja.Moze juz dzis urodzisz? licze na to i trzymam nadal kciuki
Marderkowa cudowne fotki
Mila wierze Ci ze Ci ciezko ale to juz koncowka
A ja dzis sie dosyc wyspalam,Maja tez spala w nocy. Co ja nakarmilam to od razu szla spac-bez marudzenia teraz tez spi. A z wagi juz mi 13 kg zjechalo zostalo tylko 4 Widocznie wiekszosc wagi u mnie to byla woda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 11:50
Dodi, Sylka, MILA lubią tę wiadomość
-
3 cm rozwarcia, o 2 znow przyjdzke lekarz sprawdzic ale idzie szybko, jestem na oksytocynie, jestem na gazie ktory pomaga nawet ale musze wyczuc kiedy zaczac brac go, ogolnie boli jak sam skurwysyn ale pkdobno niezle sobie radze dzis na bank bedIe mala z nami dam znac po bo miedzy skurczami ciezkosie skupic zeby pisac dziekuje za wszelkie kciuki
Lanusia93, aicha, Dodi, Magda2013, Sylka, Camille87, RewolucjaSięDzieje, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Aggie, kochana, powodzenia! Mocno trzymam kciuki, dziś córcia będzie z Tobą! Wdychaj gaz, wdychaj, ja miałam takie bolesne skurcze, że jak siostra mi przypomniała, że mam możliwość skorzystać z gazu wrzeszczałam, że mam to w d..., gaz mi nie pomoże, chcę cesarkęAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Aggie trzymam kciukasy. Marderkowa przecudne zdjecia mała jest sliczna juz nie moge doczekac sie mojej królewny ciekawa jestem jak wyglada mąż dziennie pyta kiedy urodze heh jak ja bym to wiedziala. Mam nadzieje ze nieprzenosze ale jak narazie cisza. We wtorek wizyta moze cos ruszyło. Pozdrawiam
Dodi lubi tę wiadomość
-
Aggie ja to wogole Cie podziwiam ze dajesz rade pisac w takiej sytuacji ja to myslalam o tym zeby jak najpredzej te bole sie skonczyly a polozna co chwila mowila-"jeszcze troche pani Madziu, juz niedlugo bedziemy rodzic" i tak od 15 a urodzilam o 21
Sproquette, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aggie trzymam kciuki:-)
Mnie dzis chcial lekarz zostic w szpitalu jak zobaczyl zapis ktg..mialam jakies skurcze nawet na100%tylko ze czulam je delikatnie..wiec nie wiem o co tu chodzi..potem mnie zbadal..stwierdzil ze rozwarcie na 1.5cm szyjka miekka i chyba skrocona..powiedzial ze jak brzuch bedzie sie stial czesto zeby przyjechac do szpitala..
Kurcze ja chyba nie wiem nic o tych skurczach:( nie wiem co musze czuc zeby stwierdzic ze to to..Sylka lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Dzięki za trzymane kciuki za jutro bede starała się was informować co i jak
Mała_mi buziak
Marderkowa piękne zdjęcia
Mika chyba dzisiaj pojedziesz powodzonka
Aggie trzymam kciuki
Ja się już nie mogę doczekac jutraSylka, karm3lka, Gosiaczek, Magda2013, mala_mi lubią tę wiadomość
-
No to nieźle Mika
Ja powiem Ci, że też nie wiem co jest grane.. Byłam z mężem na spacerze, bardzo rozbolała mnie kość łonowa i chcieliśmy się przespać, ale co jakiś czas miałam skurcze i zaczęłam mierzyć.. Poza dwoma wyjątkami występowały równo co 7 minut, ale jakoś specjalnie nie bolały. Teraz wstałam i praktycznie nic nie czuje poza okropnym bólem spojenia
Mila jutro Twój wielki dzień
MMA też dziś szła do szpitala prawda? Jesteś tu kochana?? Daj znać co u Ciebie?MILA lubi tę wiadomość
-
No tak Sylka jutro mój wielki dzień
jestem już spakowana, wszystko przygotowane teraz tylko czekanie do jutra mam się stawić na 7.15 . Mój gin powiedział że rano zrobi mi CC no ale wiem że gdyby był jakiś pilniejszy przypadek to będę musiala poczekac.
Mam nadzieję ze wszystko pójdzie dobrze
MMA jak u ciebie?Sylka, Dodi, karm3lka, Magda2013, mala_mi lubią tę wiadomość
-
A ja mam się stawić we wtorek na 7.15 trzymajcie i za mnie kciuki Mila powodzenia jutro i do zobaczenia
Dodi, MILA, Sylka, Magda2013 lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼