Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylka ja też się właśnie objadłam - fasolka szparagowa z bułką tartą mmm
Jeszcze ja jestem z Wami
le'nutka w zasadzie ja mogłabym przejąć jutrzejszy wolny termin ale coś słabo w to wierzę
Piersi bolą jedynie jak dotknę albo się na nich położę
Czas na spacer co by się jedzonko uleżałoDodi lubi tę wiadomość
-
jeeeezu, rzeczywiście cisza tutaj, no ale to było do przewidzenia...do konca sierpnia jeszcze kupa czasu,ale chyba wiekszosc juz po. życzę wam szybkich rozwiązań i łatwych porodów, powiem Wam, ze jak sie wezmie to znieczulenie nie jest tak źle.
Dodi, Camille87, Magda2013 lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Agapast ja nie wykluczam znieczulenia w żadnym wypadku. Jak będzie mnie baaaardzo bolało to po prostu je wezmę i tyle.
Mam nadzieję, że to już wkrótce nastąpi...
Ciekawe jak tam Sproquette?!...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 17:57
Dodi lubi tę wiadomość
-
agapast wrote:jeeeezu, rzeczywiście cisza tutaj, no ale to było do przewidzenia...do konca sierpnia jeszcze kupa czasu,ale chyba wiekszosc juz po. życzę wam szybkich rozwiązań i łatwych porodów, powiem Wam, ze jak sie wezmie to znieczulenie nie jest tak źle.
No świeże mamy mają rece pełne roboty zapewne :p A my tu nerwówka i oczekiwanie
Wlasnie ciekawe jak Sproquette... czy już ma malutką czy nie
Sylka jakieś objawy ?
Oj Dodi marzę o ekspresowym porodzie ... :>Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Sylka wrote:Karmelka tak jakbyś wywołała - zaczął boleć mnie brzuch jak na okres... Tak mnie ćmi w podbrzuszu... Ale to nie skurcze... Pewnie niedługo przejdzie - jak zawsze...
No mnie boli całe spojenie łonowe można powiedzieć... boli a'la miesiączkowych mam niewiele... Ogolne napiecie podbrzusza i tyle...ale to też nie są skurcze. Pewnie jak się zacznie coś poważnego to nagle wpadnę w panikę a teraz się mądrze że chce mieć to za sobą :pDodi lubi tę wiadomość
-
Hej mamusie:-)
Nadia gratuluje , ekspresowego porodu
Quendi trzymam kciuki po CC jest ciężko chodzić przez pierwsze dni, ja dopiero wczoraj tak naprawdę chodzilam "normalnie" a tak to ciągnięcie i silny bol, ale niestety trzeba kilku dni żeby wszystko się podgoilo, co do karmienia to jaw szpitalu nie mialam malej na noce bo bym nie dala rady nawet jej na raraczki wziąć , teraz karmie ja zazwyczaj na lóżku jak leży, klade ja na boczku albo na plecach i jak się naje to od razu zasypia. Mi bylo bardzo smutno ze nie moglam od razu po porodzie wziąć na ręce... wygląda to niestety trochę inaczej niż przy SN!
Moja mala dziś pierwszy raz zostala sama z babcia my z mężem pojechalismy do szpitala na zdjęcie szwów, także pozbylam się juz ciala obcego z siebie:-) Nelka byka bardzo grzeczna, zjadla cale mleczko które odciagnelam i grzecznie spala, dziś ogólnie jest bardzo grzeczna i spokojna
Dodi, Sylka, karm3lka, Magda2013, Camille87, Quendi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Sylka wrote:Karmelka tak jakbyś wywołała - zaczął boleć mnie brzuch jak na okres... Tak mnie ćmi w podbrzuszu... Ale to nie skurcze... Pewnie niedługo przejdzie - jak zawsze...
Nie może Ci to przejść Sylka, skoro przejęłaś jutrzejszy termin lenutkiSylka lubi tę wiadomość
-
Amelko co przeżyjemy podczas porodów to nasze a najważniejsze, że jesteście w komplecie i wszystko dobrze przebiegło Mała jest cudna i pewnie przesłania Ci całą akcję porodową i całą resztę?
Dzielna dziewczynka, skoro z babcią została i super, że nei masz już szwówamela lubi tę wiadomość
-
Oj tak ciężko jest ale te nasze skarby nam wynagradzają ten bol
Tak się zastanawia nad tym czasami czemu to musi tak bolec ??! Nie wiem..
Dodi malutka dziś naprawdę dzielna była . Teraz śpi wiec mam chwile
Trzymamy kciuki jutro za Quendi
Wczoraj wypilam chyba pol butelki wody i zauwazylam ze jakoś mala byla marudna, teraz wiem ze się nie najadala, od razu wypilam prawie cala butle naraz, teraz pije juz druga i dziś nawal pokarmu:-) malutka caly czas śpi, jest spokojna i najedzona. Także pamiętajcie kochane żeby pić min 3 litry wody dziennie .
Jeju ta nasza lista zmniejsza się w takim ekspresowym tempie ze nie wiem:-) polowa miesiąca a zostalo raptem kilka mamusiek:-) super:-)
Dodi, Sylka, Camille87, Quendi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif