Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi wrote:karm3lko ja mam wizytę w pn i mój mąz się śmieje że pewnei odbębnię wizytę, zapłacę 150zł i na drugi dzień urodzę hehe
sugeruje Ci żeby nie.iść ?? ojj do poniedziałku prawie cały tydzien, a się zdziwisz jak zaoszczędzisz 150 zł bo Amelka niespodziewanie wyskoczy :p
do mnie codziennie telefony czy już coś.się.dzieje: a to teściowa która najbardziej panikuje, moja mama mniej bo już jest babcia
a.w brzuchu tylko napięcia i zaczynam kolejny dzień :lCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyekspercidcl wrote:Camille87: "Moj maz to tylko jak jest bardzo pijany (na szczescie rzadko) to chrapie i nie reaguje na moje szturchanki, moge krzyczec a on nic a tak to wystarczy subtelne "odwroc sie na bok" i po sprawie mam wrazenie ze on ciszej ode mnie spi bo mi sie tez zdarza chrapac "
Witam,
przyczyną chrapania może być budowa anatomiczna dróg oddechowych Twojego męża. Dźwięki towarzyszące chrapaniu to efekt drgań wiotkich części gardła, czyli podniebienia i języczka. Obie wady usuwa się dwoma różnymi zabiegami odpowiednio Pillar oraz UPPP.
Pozdrawiam,
Łukasz Narożny
Wtf ?Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
karm3lko no właśnie nie wiem co mężu ma na mysli ale nie zmienia to faktu, że jakby co to iść muszę żeby się dowiedzieć jaki ewentualnie będzie dalszy plan działań
no to w takim razie czekamy dalejkarm3lka lubi tę wiadomość
-
Ale pospałam
Dodi u mnie cały czas przepowiadające, kłucia w kroczu i ogólnie złe samopoczucie, ale poza tym NIC!!!
Karmelko ja też mam wizytę w czwartek u położnej, ale pewnie i tak się nic nie dowiem (tutaj nie badają ginekologicznie), ktg też nie mam robionego tak jak w PL... Więc w sumie nie wiem po co ta wizyta Sprawdzi mocz, tętno małego i ciśnienie...Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Hej babeczki:-)
Ja po wizycie..jak to pow.lekarz SLabe przygotowanie do porodu..majacna uwadze rozwarcie itp..jak nic sie nie wydarzy to w ndz mam przyjsc do szpitala na usg,bo Maja moze sie okazac za duza bym ja rodzila..a wtedy i tak i tak zostane w szpitalu bo albo beda wywolyc albo cc..
Sylka, karm3lka, Dodi, Camille87, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Sylka wrote:Ale pospałam
Dodi u mnie cały czas przepowiadające, kłucia w kroczu i ogólnie złe samopoczucie, ale poza tym NIC!!!
Karmelko ja też mam wizytę w czwartek u położnej, ale pewnie i tak się nic nie dowiem (tutaj nie badają ginekologicznie), ktg też nie mam robionego tak jak w PL... Więc w sumie nie wiem po co ta wizyta Sprawdzi mocz, tętno małego i ciśnienie...
to faktycznie wizyta mało konkretna
alez ta lista oczekujacych na porod sie skraca ...Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
mika1987 wrote:Hej babeczki:-)
Ja po wizycie..jak to pow.lekarz SLabe przygotowanie do porodu..majacna uwadze rozwarcie itp..jak nic sie nie wydarzy to w ndz mam przyjsc do szpitala na usg,bo Maja moze sie okazac za duza bym ja rodzila..a wtedy i tak i tak zostane w szpitalu bo albo beda wywolyc albo cc..
Uparta mała to czekamy na rozwoj wydarzen :* -
Hej dziewczyny jeszcze ja zostałam... Mało sie udielam ale to przez jedyny dostęp do belly przez tel. A on sie często zawiesza.... Ja dzis po wizycie szyjka wysoko zamknięta postępów brak moze nieco skrócona... Takze lekarka poinformowała ze do terminu jakby sie cos działo to szpital... I czekac za tydzień ktg a jak nic nie ruszy to tydzien po terminie do szpitala. Także czekamy z niecierpliwością. Od dzis mąż zaczyna urlop wiec nie bede sie sama nudzic. Mam nadzieje ze wkrótce sie rozkręci jak narazie mam dziwne bóle tak jakby spojenia... Przy chodzeniu boli brzuch twardnieje pozatym nic moze wydzielina gestrza. Tez tak macie?
PS Sylka. Mnie tez bolą cycki szczególnie z ranaCamille87, Dodi, Sylka, Magda2013 lubią tę wiadomość