Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane, o 2.15 sn w ekspresowym tempie przyszła na świat Alicja. 50 cm, 2800, 10 pkt. Resztę opisze jak sie ogarnę
Sproquette, mika1987, karm3lka, Quendi, Camille87, Dodi, Paulia87, Sylka, RewolucjaSięDzieje, Magda2013, amela lubią tę wiadomość
-
Przerabane dziewczyny. Od polnocy mam regularne skurcze ale pol minutowe i co 10 minut. Zadzwonilismy z Pawlem na moja porodowke bo ostatnie byly tak mocne, ze krzyczalam z bolu... A polozna mowi zeby zostac w domu i zadzwonic do nich znowu jak skurcze beda silniejsze, minutowe i co 3-4 minuty i beda sie utrzymywac przez godzine... Przy takich to ja chyba zejde. Jestem spiaca, nie mam juz sily i boje sie kolejnego skurczu.
-
Nadia co za akcja !!! ale nas zaskoczylas !!! Kochana malutka ze nie wymeczyla za bardzo mamy cudna wiadomosc gratulacje !!
Sproquette trzymam kciuki żeby się na dobre zaczęło i żebyś miała siły na porod
Mika też już nie śpię, czekam aż m. wróci z nocki :-* ale nic a nic się nie dzieje z Moja Panienka w brzuchu , jedynie coś jak na miesiączke ale to norma. -
Pomidorówkę o tej porze, no nieźle Wpadłam napisać, że jedziemy do szpitala. Pierdzielę, nie czekam na częstsze skurcze bo nie daję rady. Przeczyściło mnie parę razy, mam dreszcze, nie mam już wątpliwości, że to jest to.
Camille87, Sylka lubią tę wiadomość
-
Sproquette wrote:Pomidorówkę o tej porze, no nieźle Wpadłam napisać, że jedziemy do szpitala. Pierdzielę, nie czekam na częstsze skurcze bo nie daję rady. Przeczyściło mnie parę razy, mam dreszcze, nie mam już wątpliwości, że to jest to.
Ale się posypia znow.mamusie Sproquette trzymam kciuki za was - czekamy na wiadomośc o narodzinach Julki -
nick nieaktualny
-
Podczytuję was jestem z październikowych i widzę ze chyba chcecie pobić jakiś rekord w tempie rozpakowywania się gratulację nowym mamom a za te w dwpaku trzymam kciuki aby równie pięknie szybko sie wypakowaly pozdrawiam
Dodi, Paulia87, Camille87, Niebieska lubią tę wiadomość
-
MILA, NADIA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
WITAMY NA ŚWIECIE
Pekinka82 - 13.08 EMIL / 12.07 - SN
marderkowa - MILA / 14.07 - CC
Paulia87 - 18.08 MARCELEK / 25.07 - CC
Jus1985 - 18.08 CÓRKA / 27.07 - SN
Madzikovy - 29.07 ZUZANKA / 29.07 - CC
Seneka - 14.08 MACIUŚ / 29.07 - SN
Kasieńka:) - 01.08 LENKA / 30.07 - SN
Kajoni - 01.08 ADAŚ / 31.07 - CC
ona20 - 24.08 OLIWIA / 31.07 - CC
Positive - 14.08 ALICJA / 1.08 - SN
Domi IRL - 1.08 VERONIKA / 1.08 - CC
mala_mi - 06.08 KLARA / 06.08 - CC
Ruda27 - 31.07 NATANIEL / 06.08 - CC
Genowefa - 29.07 GRZEŚ / 06.08 - SN
Macca - 12.08 EMILY / 07.08 -SN
Camille87 - 29.07 KUBUŚ / 08.08 - SN
Magda2013 - 3.08 MAJECZKA / 08.08 - SN
Lanusia93 - 01.08 LILIANKA / 09.08 - SN
Nezumi - 13.08 ALICJA / 10.08 - SN
agapast - 13.08 MICHAŁEK / 10.08 - SN
Amela - 03.08 NELKA / 11.08 - CC
Ninkapa - 19.08 LUCAS / 12.08 - SN
Niebieska - 10.08 WOJTUŚ / 12.08 - SN
Kada24 - 12.08 MATEUSZEK / 13.08 - SN
Celia – 15.08 JUSTYSIA /14.08 - SN
Moni& - 4.08 KACPEREK / 15.08 - CC
Aggie - 24.08 MAYA /17.08 - SN
Mila - 18.08 BARTUŚ / 18.08 - CC
Nadia - 30.08 ALICJA /19.08 - SN
CZEKAMY NA :
MMA - - 10.08 SYN PAWEŁEK
Klaudia123 -- 13.08 SYN MIKOŁAJ
Quendi - - 18.08 SYN HUBERT
Gosiaczek - - 19.08 SYNEK - CC
Sproquette - - 20.08 CÓRKA JULKA
le'nutka - - 20.08 SYN JULIAN - CC
_Cleo_ - 21.08 CÓRKA LILLY
Mika 28 - - 22.08 CÓRKA JULCIA
Mika1987 - - 23.08 CÓRKA MAJUSIA
Sylka - - 25.08. SYN OLAV
karm3lka -- 28.08 CÓRKA ZUZIA
aicha - - 29.08 CÓRKA MADZIA
Dodi- - 30.08 CÓRKA AMELKA
29 porodow na 19.08
13 chłopców
16 dziewczynekWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 08:55
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Nadia gratuluję Ci serdecznie córeczki i mega szybkiego porodu teraz już nie mam wątpliwości, która z nas będzie albo już jest pierwsza
Quendi za Ciebie również mocno trzymam kciuki i super, że już wiesz kiedy Hubercik będzie z Wami
Ewa powodzenia
Mila jeszcze raz tutaj gratuluję Bartuś jest cudny
Wogóle wszystkiego sierpniowe dzieciaczki są przesłodkie i urocze :* oby jeszcze tylko były grzeczne i nie sprawiały problemów
jak tam MMA, Klaudia123?Quendi, Camille87, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Sylka wrote:O, jeszcze Dodi z nami została
U mnie dziś pogoda barowa (deszcz i 12 stopni) a że pić nie mogę to idę spać...
Sylka ja sobie tu jeszcze trochę poczekam, na to wygląda
a u Ciebie jakieś zmiany może, czy znowu cisza? :*
Sylka lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane
Już mi mija kolejny dzień w szpitalu. ..jutro nasza wielka chwila tak w ogóle to wczoraj po badaniu lekarz powiedział mi że szyjka ma 4 cm i jest 1 palec rozwarcia, zero akcji porodowej
Także bym nosiła Małego i nosiła ze stresem w oczach...
Ogólnie żyje jak w hotelu jestem narazie sama w pokoju o wysokim standardzie-lodówka, mikrofala, super łazienka, tv i klima to za te męki na porodówce.
Czekam na obchód może się dowiem o której jutro.
Nie cierpie ktg-moj Syn też, ucieka, nie m zapisu a potem popłoch położnej...ech...a mam 3 razy dziennie
Kochane po cc-jak to wygląda? Jak blizna, , karmienia-w jakiej pozycji, chodzenie?Dodi, Camille87, Sylka, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Camille87: "Moj maz to tylko jak jest bardzo pijany (na szczescie rzadko) to chrapie i nie reaguje na moje szturchanki, moge krzyczec a on nic a tak to wystarczy subtelne "odwroc sie na bok" i po sprawie mam wrazenie ze on ciszej ode mnie spi bo mi sie tez zdarza chrapac "
Witam,
przyczyną chrapania może być budowa anatomiczna dróg oddechowych Twojego męża. Dźwięki towarzyszące chrapaniu to efekt drgań wiotkich części gardła, czyli podniebienia i języczka. Obie wady usuwa się dwoma różnymi zabiegami odpowiednio Pillar oraz UPPP.
Pozdrawiam,
Łukasz NarożnyDolnośląskie Centrum Laryngologii -
Quendi ale masz wypas w tym szpitalu masz wykupioną jakąś salę czy u Was takie standardy panują?
Kurcze jak widać nie ma reguły z tymi porodami bo jedne mogą nie mieć rozwarcia a potem akcja postępuje raz dwa a inne wręcz odwrotnie najważniejsze, że plan działania jest i już praktycznie godziny dzielą Cię od widzenia z synusiem, super
U mnie dalej cisza jak makiem zasiał, nic się nie dzieje i sama jestem ciekawa czy moja szyjka coś wogóle zamierza w tym temacie robić i coś się z nią dzieje czy nic a nicCamille87 lubi tę wiadomość
-
Sylka nie jest powiedziane że zostaniemy same aczkolwiek sypią się te mamy w sierpniu jak szalone zobacz jak Nadia poszła ekspresowo
chciałabyn zobaczyc wasze Skarby ale muszę poczekac aż Aggie mnie dopisze do grupy fb .
Dodi też jestem ciekawa czy u mnie coś postępuje. mam wizytę w czwartek a Ty ?Dodi, Sylka lubią tę wiadomość