Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wlasnie wrocilam do domku ale mamy pogode beznadziejna pada deszcz i jest tak ciemo:( no ale takie uroki UK
o bolach glowy lepiej mi nie mowcie bo ja z tych migrenowych i juz 3 razy zlapala mnie taka porzadna migrena a ja mam z aura czyli wymioty swiatlowstret i mam problemy oczne wszystko mi sie zamazuje mrowki z rekach jakies takie dretwe w poprzednich ciazach moze mialam w sumie ze 3 razy a tutaj poczatek i juz tyle razy....
Paula no ja tez bym sie wkurzyla na Twoim miejscu
MOni 3mam kciuki ale na pewno wszystko jest dobrze i dzidzia pieknie sobie rosnie:) -
A ja czekam na list ze szpitala jak na zbawienie jestem podekstytowana pierwszym usg i z kazdym dniem coraz blizej mysle ze do przyszlego tygodnia powinnam wiedziec kiedy bede miec te wizyte....jakos mam okropnego lenia...
tak sie zastanawiam cos przeczytalam ze ktoras ma tez juz dzieciatka a reszta jeszcze nie??Aggie lubi tę wiadomość
-
ninkapa wrote:A ja czekam na list ze szpitala jak na zbawienie jestem podekstytowana pierwszym usg i z kazdym dniem coraz blizej mysle ze do przyszlego tygodnia powinnam wiedziec kiedy bede miec te wizyte....jakos mam okropnego lenia...
tak sie zastanawiam cos przeczytalam ze ktoras ma tez juz dzieciatka a reszta jeszcze nie??
ja mam córcię w tym roku skończy 7 lat...
kada to dobrze teraz tylko z koteczkami się nie zadawaj... -
Moni& wrote:Mila ja tez mam ok 160 wzrostu i waże tez CHYBA 60 kg bo ważyłam sie ostatnio 2 miechy temu:P Ale nie przejmuje sie teraz wagą, obiecałam sobie, że po urodzeniu zajme sie sobą porządnie, jakas dietka i siłownia:P
A ja za pół godzinki wybieram sie do lekarza,ehh jak sie stresuje czy z Maleństwem wszystko w porządku, boje sie strasznie:( kiedy te leki sie skoncza bo to potrafi wykonczyc, żyje od wizyty do wizyty:/ trzymajcie kciuki kochane :*
kochana plany to ja też mam tylko obym miała wystarczająco siły i samozaparcia -
nick nieaktualny
-
ninkapa wrote:Positive to bardzo dlugo... a z pierwsza ciaza tez mialas problemy?
Camille wspolczuje straty ale widze ze to juz 12 tydzien takze wszystko bedzie dobrze bo musi:)
nie zaszłam za pierwszym razem... ale latka lecą -
nick nieaktualnyninkapa wrote:Positive to bardzo dlugo... a z pierwsza ciaza tez mialas problemy?
Camille wspolczuje straty ale widze ze to juz 12 tydzien takze wszystko bedzie dobrze bo musi:)
Teraz to juz musi byc dobrze ia w to gleboko wierzeLanusia93, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny