Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ninkapa, ja mialam spotkanie z lekarka tylko, i zadnych papierkow nie wypisywalysmy, badan zadnych nie mialam, ale mozliwe jest ze to przez to ze mialam w cholere badan przed ciaza jak sie staralismy w klinice. Kurcze w ksiazeczce tej co dostalam od lekarki tez jest napisane ze powinnam miec juz pierwsze spotkanie z polozna.
-
ninkapa wrote:Wlasnie obejrzalam wasze fotki: Niebieska ale masz sliczny brzusio jeszcze w sumie nie widac ciazy a Lanusia mlodziutka i sliczna figurka:)
jak zrobie sobie zdjatka to Wam tez wkleje ale ja mam ogromny zdecydowanie wygladajacy na ciazowy a jak juz cos zjem to tragedia smiejemy sie z mezem ze nosze blizniaki
gdzie są te fotki?? -
Aggie to idz do swojej przychodni i powiedz ze jestes juz w 9 tyg i nie mias spotkania z polozna wiesz co jesli nie mialas pobieranej krwi w ciazy to tamte raczej nie biora pod uwage bo w ciazy wszystko sie zmienia a jak ze scanami? powinnas miec bodajze do 8-9 tyg pierwsze spotkanie to twoja ciaze prowadzi lekarka czy polozna bo tutaj polozne prowadze ciaze....ja lekarke widzialas tylko jak poszlam powiedziec ze jestem w ciazy obliczyla z okresu termin porodu spisala telefon i dala znac poloznej a potem dostalam list z data pierwszego spotkania
-
Aggie wrote:ja mam wzrost 169cm waga juz 79kg. wiec sporo...
ja już powiedziałam że jak już bęę mamuśką 2 dzieci to wtedy wezmę się za siebie wiele razy byłam na diecie i udawało mi się wraz z ćwiczeniami i wiem że później też się uda tylko troche silnej woli .. rok temu przestałam palić więc i zawezmę się by schudnać ale teraz przez 4 lata leczenia przyjmowania hormonów sterydów chwil słabszych i mocniejszych to kilogramy praktycznie same przybywały a teraz się tym nie przejmuję mocno ważne żeby dzieciątko rosło zdrowo
teraz nie obżeram się ale jak jestem głodna to jem mój M czasami mówi do mnie moja kuleczka a niech mówi jeszcze zatęskni za ciałkiem hihihi
-
Niebieska wrote:Dzięki ale mi się wydaje, że jest taki wypięty ten brzuch
Zwłaszcza jak się najem
wiesz co przestań, bo jak patrzę na te wasze zdjecia to płakać mi się che
Ja mam wzrostu 158 a teraz waże juz 60Niebieska, Moni& lubią tę wiadomość
-
Mila ja tez mam ok 160 wzrostu i waże tez CHYBA 60 kg bo ważyłam sie ostatnio 2 miechy temu:P Ale nie przejmuje sie teraz wagą, obiecałam sobie, że po urodzeniu zajme sie sobą porządnie, jakas dietka i siłownia:P
A ja za pół godzinki wybieram sie do lekarza,ehh jak sie stresuje czy z Maleństwem wszystko w porządku, boje sie strasznie:( kiedy te leki sie skoncza bo to potrafi wykonczyc, żyje od wizyty do wizyty:/ trzymajcie kciuki kochane :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 09:35
Niebieska, MILA, Aggie lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Witam moje kochane!!! Już wstałam o 8 ale pies śniadanie i jeszcze pismo dostałam z ZUS zabierają mi jeden miesiąc składkowy bo zapłaciłam 10-tego ale w ajencji PKO nie na poczcie i do ZUS-U dotarło 11-stego kurwa mać tak się zjeżyłam zadzwoniłam tam ale gadaj z debilkami więc zostawiłam to księgowej!!! Zaczął z nerw boleć mnie brzusio:(
Lekusia rzeczywiście młodo wyglądasz
Niebieska nie ciążowy ten Twój brzusio ale ładny hihih:)
Monia trzymam kciuki już zaciśnięte będzie wszystko dobrze zobaczysz:) Od razu daj nam znać ... Denerwuję się razem z TobąNiebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
ludzie... nadrobić was to masakra.... z 1,5 godziny czytam i czytam...
niebieska ja mam wizytę 5 lutego.
co do wagi się nie wypowiadam... w pierwszej ciąży przytyłam 8 kg... teraz ważę więcej niż wtedy w 9 miesiącu... najgorsze że mam apetyt... na wszystko...
ninkapa witaj...
brzuszki piękne i takie szczuplutkie !!! zazdroszczę !!!Niebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Moni& wrote:Mila ja tez mam ok 160 wzrostu i waże tez CHYBA 60 kg bo ważyłam sie ostatnio 2 miechy temu:P Ale nie przejmuje sie teraz wagą, obiecałam sobie, że po urodzeniu zajme sie sobą porządnie, jakas dietka i siłownia:P
A ja za pół godzinki wybieram sie do lekarza,ehh jak sie stresuje czy z Maleństwem wszystko w porządku, boje sie strasznie:( kiedy te leki sie skoncza bo to potrafi wykonczyc, żyje od wizyty do wizyty:/ trzymajcie kciuki kochane :*Paulia87 lubi tę wiadomość
-
_cleo_______7t3dz_____11 mm____ serce 143
niebieska __10/11t____37 mm_____serce 164____wizyta 14.02
8485________8t1dz_____ 9 mm_____serce 150
kada24______7t4dz_____16 mm_____serce 165____wizyta 22.01
magdar15____8t2dz_____19 mm_____serce 170
celia_______9t0dz_____23 mm_____serce 162
domi IRL____9t2dz_____20.1 mm___serce 163
camille87___10t4dz____37 mm_____serce 177___wizyta 28.01
MalutkaEve__7t3dz_____12 mm_____serce 152
Aggie_______8t5dz_____20 mm
Mila________7t5dz_____14.4 mm
Quendi______________________________________wizyta 20.01
gosiaczek___________________________________wizyta 2.02
Paulia87____7t0dz_____9.56 mm____serce 170___wizyta 21.01
H30_________6t5dz_____8.5 mm_____serce 144
Madzikovy___________________________________wizyta 20.01
Ruda27______10/11t____43.9 mm_______________wizyta 24.01
Lanusia_____7t5dz_____11.1 mm_______________wizyta 24.01
positive____________________________________wizyta 5.02positive lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny