Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lanusia93 wrote:Niebieska, dziękuję serdecznie
A mam takie pytanko odnośnie tej strony- to zdjęcie tam widnieje i każdy je widzi? Czy tylko jak wyślę Wam link to możecie je otworzyć?
Pytam, bo to zdjęcie z moich przebieranek z koleżanką, kiedy założyłyśmy się, która odważy przejść się po osiedlu ubrana w śmieszny sposób
W sumie nie wiemCo z tymi zdjęciami dalej się dzieje
Może znikają po pewnym czasie. Dlatego lepiej dać takie zdjęcie bez twarzy i może bez nazwy
A zresztą chyba można samemu usunąć po pewnym czasie
-
Mnie już widzicie na zdjęciu profilowym to cała ja z twarzy tylko to było zdjęcie robione 5 lat temu więc teraz starszej wyglądam hihi wydaje Wam zdjęcie ze ślubu jurto i mój brzusię śliczny oraz zobaczę Niebieska i Lenusie
Lanusia93, Aggie lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Niebieska, witaj w klubie chudzielcu
Paulia87, zazdroszczę tytułu wicemistrzyni w tańcach latynoamerykańskichTo musisz faktycznie super wywijać, po ciąży marzy mi się kurs tańca. A rozmiaru to swoją drogą, moje drobne A (które może przerodzi się w B po porodzie) nie umywa się do Twoich
To był mój ogromny kompleks, dopóki nie poznałam kochanego P., który mnie w pełni akceptuje
A potańczyć też lubię, w dyskotece zwykle miałam branieAle przy takiej profesjonalistce jak Ty nie odważyłabym się na parkiet wyjść, wstydu bym się najadła
Paulia87, Niebieska, MILA lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Niebieska, zauważyłam że w trakcie wstawiania zdjęcia proszą o zachowanie linku, jest podany na samym dole, jak w niego wejdziesz to zdjęcie się od razu usuwa. Super opcja
Niebieska lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Niebieska, zdjęcie z tych wakacji, figura się niczym nie różni. Mam zdjęcia brzuszka, tylko mam mega problem. Mam wyrwane to wejście do USB w komputerze, może jakoś od tyłu spróbuję podłączyć telefon przez kabel, tam gdzie są takie różne wejścia, ale nie wiem czy tak można. PokombinujęAniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzikovy wrote:To Paulia nauczy nas tańczyć, ja was nauczę grać w siatkówkę i pokaże szkole makijażu
kto dalej???
Ja umiem się nieźle lenićheheh
Moim największym talentem jest umiejętność rysowaniaW końcu jestem architektem
I dosyć dobrze gotuję a jestem samoukiemLanusia93 lubi tę wiadomość
-
Madzikovy wrote:Bo trzeba dłużej palec przytrzymac na linku
no tak jest w ipadzie i na moim telefonie
już próbowałam....
Dobra moje kobitki kochane idę lulu bo mój jedenz dasa się bo wstaje o 4 rano i mu świecę telefonem... Zajrzę z samiutkiego ranka czyli ok 9
Spijcie słodko do jutra buziakiLanusia93 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Niebieska wrote:Ja umiem się nieźle lenić
heheh
Moim największym talentem jest umiejętność rysowaniaW końcu jestem architektem
I dosyć dobrze gotuję a jestem samoukiemokey Niebieska, Ty kurs rysunku
gotujesz dobrze? Ja uwielbiam gotować a tez jestem samoukiem
moim konikiem są zupy
pyszne, domowe, genialne
skromnosci w ciazy tez mi widzę nie brakuje
heheheh