Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulia87, dobrej nocy
Camille87, dziękuję bardzoNie dziw, że starsze panie dają mi 15 lat
Spróbuję dodać zdjęcie brzuszka, a jak się nie uda to dodam na laptopie P. za kilka dniPaulia87, Camille87 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:U mnie w smartfonie nie da się tak
już próbowałam....
Dobra moje kobitki kochane idę lulu bo mój jedenz dasa się bo wstaje o 4 rano i mu świecę telefonem... Zajrzę z samiutkiego ranka czyli ok 9
Spijcie słodko do jutra buziaki
Ja na smartfonie kopiuje link i otwieram w nowej karcie -
nick nieaktualny
-
No nie da rady u mnie.
Kolorowych snów
I rzadszego wstawania w nocy za potrzebąWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 22:49
Camille87 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Dzien dobeerek
To wstalam chyba ze 4 razy, ale za to nie wstalam jesc w srodku nocyi sie w miare wyspalam w koncu. Niebieska i Lanusia, bedziecie pieknie wygladac w ciazy, same pileczki pewnie wam wyskocza
mojego brzucha to az wstyd pokazywac
bo jego nazbieralo sie przed ciaza.
Ninkapa, orientujesz sie w ktorym tyg. mozna zobaczyc sie z polozna? Bo mi wczoraj w przychodni powiedzieli ze dopiero w 16. Troche dziwne...Niebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Witam
Anggie a mialas juz spotkanie z polozna pierwsze?? wypelnianie papierkow i pobieranie krwi? bo jesli tak to nastepne spotkanie jest w 16 tyg ciazy
Ja wstawalam ze 2 razy na siusiu ale za to spac nie moge w nocy jak juz sie obudze to zasnac nie idzie i praktycznie tak kazda noc wyglada dobrze chociaz nie nie wymiotowalam dzisiejszej nocy -
Wlasnie obejrzalam wasze fotki: Niebieska ale masz sliczny brzusio jeszcze w sumie nie widac ciazy a Lanusia mlodziutka i sliczna figurka:)
jak zrobie sobie zdjatka to Wam tez wkleje ale ja mam ogromny zdecydowanie wygladajacy na ciazowy a jak juz cos zjem to tragedia smiejemy sie z mezem ze nosze blizniakiNiebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość