Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ninkapa dzieki, mysle ze w piatek sie przejde do mojej przychodni i chyba im awanture urzadze
musialam sie upewnic.
Lanusia ja do 25 lat bylam brana jako "gowniara" wszedzie musialam dowod ze soba nosic, a potem wyrownalam mam wrazenieja czuje sie nadal jak dzieciak czasem, ale to dlatego ze mam same mlodsze rodzenstwo (13,16,19, 22 - sama "gownarzeria")
Moj Skarb mi gar zupy grochowej nagotowal, ale jaka magiczna, mmm, i ide sie polozyc, bo te antybiotyki mnie oslabiaja jeszcze dodatkowo.Lanusia93, MILA lubią tę wiadomość
-
Lenusia kochana jeśli chcesz usg 4 D polecam prof. Kozarzewskiego na ul. Radwańskiej w Łodzi jest super konkretny ja będę miał tam robione prenatalne...
Super że sie dowiedziałas sie wszystkiego co Cię interesowało...
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Paulia87, jak już będziesz po USG u tego lekarza to napiszesz mi takie podstawowe rzeczy- jaki jest koszt badania, jakie jest podejście lekarza, ile trwało badanie (zależy mi na tym, żeby za tą cenę dostać nagranie, zdjęcia i co najmniej 30 minut oglądania dzidziusia)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 17:59
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Ok napiszę wszystko Ci i nawet się dowiem...
Byłam u niego w 1 ciąży bo nie wiedzieli czy zarodek rośnie a szpitalne usg też nie są super... A tam ma sprzęt pierwsza klasa partner wchodzi z Tobą jesteś taką kotara oddzielina a Mąż partner ma osobny monitor na którym wszystko widać super....
Ja prenatalne tam robię na bank!! Dowiem się dla Ciebie ile kosztuje ile trwa na płycie itp...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 18:15
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Paulia87, niestety tego nie wiem, ale czytałam, że należy unikać smalcu, słoniny, boczku, margaryn twardych, bo są zwyczajnie tłuste. Myślę, że możesz zjeść, sama jem kanapki ze smalcem teraz.
Byłam dziś w Tesco, nie mogłam się pohamować i skręciłam w dział dziecięcy. Kupiłam piękny śliniaczek z Mikołajem, z napisem "My 1st Christmas Ever", będzie na świętaPierwszy raz w tej ciąży odważyłam się na zakupy, może dzięki temu stanie się to wszystko bardziej realne. W końcu za 10 dni zaczynam 2 trymestr
Dla zainteresowanych: w Tesco jest przecena ubranek dziecięcych, bucików, cudne rzeczy, naprawdę polecam wejść w ten dział. Jak dostanę pieniądze to szybko się tam wybiorę na skromne zakupy, body dziecięce i buciki, bo są przeceny poświąteczne nawet do -70%, śliniaczek kosztował 12 zł, po obniżce 3,60 zł. Są śliczne materiałowe buciki po 15 zł, wszystko z firmy F&F.Aggie lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyA mi dzis kolezanka znow sperezntowala kilka ubranek
jej kolezanka ma lumpeks i kupila u niej jak nowe
ona pod koniec stycznia jedzie do kliniki na in vitro juz zaczela stymulacje hormonalna - to jej drugie podejscie i chyba nie moze sie juz doczekac dzidzi wiec poki co kupuje mi
na razie nie znamy plci wiec szkoda kaski na nowe..
Aggie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no ja też się witam
powiedzcie mi bierzecie jakieś zestawy witamin? bo ja tylko kwas foliowy,magnez i zelazo? jeżeli tak to jakie i ile kosztują??
zaczęłam 9 tydzWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 07:51
Aggie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziekuje Camille za pamiec
Bylam u gina, zbadal mnie na szybko i powiedzial ze z szyjka dobrze.. Ze mam sie tyle nie stresowac. Akurat wtedy tej guli musialo nie byc, wieczorem tez nie.. Wiec musze myslec pozytywnie. Za tydzien w pt wizyta.. Co do moich odczuc to powiedzial, ze moga czasami takie w ciazy byc, w sumie chyba sam nie mogl odpowiedziec skoro zbadal i ok bylo... Takze, teraz musze wierzyc, i trzymac sie mysli ze jest dobrze :p dziwi mnie, ze nie mam ciagniec cay kluc w pochwie, a wczesniej mialam..
Mila ja biore kwas i wit b6, musze femibion zaczac brac, ale zostawilam je w innym kraju i za tydzien maz mi przywiezieAggie, MILA, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Ja biorę Vita-miner koszt 60 tab. Ok 20 zł wcale niedrogie a mają taki sam skład co femibion który kosztuje 30 tab. 50zł...
A no i część dziewczynki....
Dopiero się obudziłam z bolesnym brzuchem jak mi nie przejdzie to dzwonię do lekarza.....
I od nowa wrócił niepokójWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 08:03