Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja manne też na wodzie, jak karmi się piersią to kaszki na wodzie się robi.
Mój mały jak budził się 2 razy w nocy to teraz bardzo czesto do cyca, nie najada się więc podaje mu kaszę z bobovity przed snem nie wiele, ale muszę porozmiawiac z pediatrą co tu zrobić.
Amela to jest indywidualna sprawa z tym dokarmianiem, mój maly jje zupy jarzynowe i deserki i starte jabłuszko też lubi bo co rusz przy cycu, być może mam mało pokarmu.
A z glutenem jest tak że na początku po pół łyżeczki do deserku czy jabłuszka podajesz np. kaszke manną i z czasem zwiększasz to bedzie zależało czy dziecko nie bedzie miało uczulenia. -
hej Amela.
U mnie leje i wieje koszmarnie ale ieplo. Mala wyjatkowo dluga drzemke sobie ucina wlasnie juz ponad godzine spi, az mi nudno hehehe.
To pewnie przez pogode.
Powodzenia na szczepieniu. My mamy nastepne 12 lutego. 3 zastrzyki:) az sie boje ostatnie zniosla srednio- zadnych efektow ubocznych wprawdzie ale poirytowana byla calutki dizen i duzo plakala. -
Moje szczepienie o tydzien sie przesunie mały ma jeszcze lekki katar, dzis 40 min drzemke mial na dworzu.
Mój maly też marudny na górze ząbki się wyrzynają, podobno dzieci tez są podatne na pogodę tak jak dorośli, więc z tym marudzeniem to sprawa dyskusyjna ..
Jak mała Ci dobrze poprzednie szczepienie zniosła to teraz juz gorzej nie będzie.amela lubi tę wiadomość
-
Seneka to szybko u Was wyszly zabki !!!
My po szczepueniu wkurzylam sie bo szczepulam refundowane plus dtpa platna i okazuje sie ze juz jej nie beda produkowac i jej nie ma! Musialam zaszczepic 5w1 masakra. Jak tak mozna. Przeciez musieli wczesniej wiedziec ze jej nie bedzie.
Nelka na szczescie dobrzw zniosla szczepienie. Zadne poszczepienne objawy nie wystapily!
U nas dzis pogoda paskudna. Pada deszcz i ponuro
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif