Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe a u nas oki Julka rośnie i jakoś ten czas tak szybko leci ze aż żal
My jesteśmy na etapie zębów czyli widać ale nie wyszły No i takie to maleńkie trochę waży 6,5 kg a Wasze pocieszki też takie szczuplizny są?
Ja mam 2 córcie i 5 lat różnicy i szczerze powiem nie ma nad czym myśleć i się zastanawiać bo taka różnica odbije się w późniejszym czasie bo teraz jest super starsza jeszcze mi pomaga ale gdybym mogła cofnąć czas to chciałabym prędzej Julkę zeby ta różnica była góra 2 lata
Seneka mała mocno daje popalić ??? -
Hej
U nas już dobrze, malutki miał jakies zapalenie skóry i nie obeszło się bez antybiotyku:/. Strasznie wszystko gryzie a zęby na górze nie chcą wyjść. Tak poza tym ok, staramy się chodzić codziennie na spacery:)
Jak u Was amela? Mój Maciuś dobrze nie siedzi a już chciałby wstawać heheamela lubi tę wiadomość
-
Miał 2 krostki które miały płyn surowiczy taki żółty w środku samo to pękło o się rozlało nie goiło się.Z początku wyglądało to jakby ugryzł go komar.
Gdybym nie poszła do lekarza to bym na to nie wpadła że to coś poważnego.
Nigdy nie miał problemu ze skórą na pupce więc mnie to zmartwiło. -
Hej dziewczyny.
Czy Wasze maluszki chętnie piją z butelki/ kubeczków i czy dużo wypijają?
Mam problem z synkiem bo on praktycznie w ogole nie chcę pić z buteli tylko cycusia:/ non stop kombinuje cos innego, podaje mu w innym smoczku ale z marnym rezultatem.
-
Seneka tez mam ten problem. Nela nie umie wogole pic z butelki, tylko sie nim bawi.. a pije nie duzo raczej, troche wody pochlapie i tyle.. bo przeciez nie umie z niej pic!! Nie wiem,tez nie mam pomyslu jak ja na uczyc picz butli ?!
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Halo halo !!! Co tu tak cicho ???!! Mamy odzywac sie i pisac co u Was !!
My wczoraj po szczepieniu. Nela wazy 7300 i wlasnie skonczyla pol roczku
jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 15:59
seneka, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif