Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Ja mam tak masakryczne sny z kosmsu ze nawet nie wiem co mam myslec
Poplatanie z pomieszaniem - snia mi sie zmarli szpitale pieniadze praca wszystko w jednym snie ..
Cleo nie martw sie to na pewno zbieg okolicznosci - ten bol przy orgazmie jest calkiem zrozumialy w koncu tyle miesni sie napinapodejrzewam ze nawet jak byscie sie nie kochali to cycochy i tak pewnie by mniej bolaly bo to normalne. Mi obiawy ustaly a na usg bylo wszystko ok wiec spokojnie
Aggie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj też mam wolne, w pracy byłam strasznie zmęczona, normalnie kryzys miałam. Jednak to 9 h dziennie mnie wykańczało. Ale teraz w trakcie pracy będę chodzić na 1-2 godzinne spacery. Wczoraj tak zrobiłam i było mi dużo lepiej
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie strasze tylko pisze zeby tego nie bagatelizować ! Tymbardziej ze ma już poronienia za sobą niech jedzie to sprawdzić i jak cos sie dzieje to ja zostawia w szpitalu a ja wszystko ok to odesla do domu i bedzie spokojniejsza niech nie czeka tylko jedzie jak mnie takie bóle dopadly w 15 tyg w tej ciazy to o 3 w nocy jechałam do szpitala zostawili mnie na 3 dni dostałam leki i wszystko sie unormowalo poprostu sama wiem ze swojego doświadczenia ze takie bóle nie są normalne i im wcześniej sie zareaguje tym lepiej !
-
Dzwoniłam do gina nakazał wziąść no spe odczekać godz jak nie minie to czeka na mnie na IP... Dzwoniłam do męża zaraz zawolni się z pracy i tak bbędzie za godz w domu muszę poczekać nie mam cczym nawet jechać.... Chyba że autobusem a ten szpital na drugim końcu ŁODZI będę się tłuc też z godz.... Mam leżeć i to przez to że tyle stałam nad tymi pierogami..[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:Nie strasze tylko pisze zeby tego nie bagatelizować ! Tymbardziej ze ma już poronienia za sobą niech jedzie to sprawdzić i jak cos sie dzieje to ja zostawia w szpitalu a ja wszystko ok to odesla do domu i bedzie spokojniejsza niech nie czeka tylko jedzie jak mnie takie bóle dopadly w 15 tyg w tej ciazy to o 3 w nocy jechałam do szpitala zostawili mnie na 3 dni dostałam leki i wszystko sie unormowalo poprostu sama wiem ze swojego doświadczenia ze takie bóle nie są normalne i im wcześniej sie zareaguje tym lepiej !
Kto jak kto ale Paula nie bagatelizuje zadnego objawu ani ich braku! Bol bolowi nie rowny i nie zawsze swiadczy o najgorszym wiec po co dodatkowo stresowac.