Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina trzymaj sie, może to faktycznie prze tą biegunkę, mnei boli brzuch z każdym razem jak mam się wypróżnić więc mam nadzieje, że u Ciebie to ta przyczyna.Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze, trzymaj się, będzie dobrze.czekamy na wieści oczywiście same pozytywne
-
Paula mam nadzieje ze z Twoim maluszkiem w najlepszym porzadku ale jakby co to trzymam kciuki...
a ja od samego ranca sprzatam w sumie duzo nie mam ale ciagle gdziec cs jest do posprzatania podlogi i tak wymopuje wieczorkiem jak dzieci beda w lozkach bo teraz to nie ma sensu....a ja nadal czekam na list z data pierwszego usg...kazdego dnia wyczekuje listonosza....
pogode mamy do du...py pada deszcz i strasznie ciemno jest
kolejny weekned zaczynamy a moj mezus od poniedizalku zaczyna urlopik tydzien wolnego takze bede padnieta bo zawsze jak on jest w domku to wybija mnie z mojego rytmu dnia i ciagle gdzies jezdzimy itp
Paula jak tylko bedziesz mogla to odezwij sie.... -
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Właśnie dostałam biegunkę nie zejde z ubikacji..... Może to ten ból na biegunkę nie wyrobie ze mna nie urok to sraczka!!!!!
Kochana, biegunka może być z nerwów. Ja miałam już kilka biegunek od początku:) Ból brzucha, jak mówiła moja lekarka, ten mocny, oczywiscie nie jest fajny ale tez nie musi zwiastowac niczego tragicznego! Często podobno zdarza sie tak, ze jak do tej pory wypoczywałaś, a potem zabrałaś sie za robienie czegos co sie wymęczyło, to brzycho się odzywa. Inna lakrka powiedziała mi ze to bardzo czeste jest ze w nocy po całym dniu nachodzą bóle, wiec nie załamuj sie, pojedz na pogotowie dla własnej spokojności i zobaczysz że wszystko bedzie ok.
I nie obwiniaj się za panikowanie. Masz prawo. Każda z nas ma. I już
Daj znac Paulinko jak tylko wrócisz. Jestem pewna że bedzie ok:)Aggie lubi tę wiadomość
-
Camille87, mi co noc się coś śni, przed ciążą bywały takie noce, kiedy nie pamiętałam snu, ale teraz każdego poranka budzę się, pamiętając wszystko doskonale. Też śnią mi się głupoty. Przez zakaz
śnią mi się róóóżne głupoty hahahaha
Tylko raz w ciąży miałam koszmar, że ktoś mnie gonił, a co noc robię jakieś zakupy, spaceruję, spotykam się z rodziną. Jakbym prowadziła podwójne życie
Paulia87, odpoczywaj, wszystkiego dobrego.Aggie lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Dziewczynki właśnie wracam z IP wszystko w porządku przemeczylam się wczoraj stąd biegunka i silne bóle jelit to nie od maleństwa.... Nie było dostępu do USG Ale badalo mnie 2 lekarzy dno macicy na 8 t i 4 d... Mam teraz odpoczywać i nie stać dłużej niż 1,5 h bo macica się stawia brzuch stwardnieje i stąd też mogłyby być te moje nocne bóle....
Cieszę się ze pojechałam szkoda że nie widziałam maleństwa bo USG przez jeszcze 4 h byłoby zajęte są tam ciężarne które juz wcześniej były umówione na USG od godz 16 usg jest do dyspozycji szpitala Chyba że nagły przypadek a ją takim nie byłam...
We wtorek wizyta i zobaczę maleństwo!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 12:40
Camille87, Aggie, Ruda27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Jeśli któraś z Was ma wolną chwilę i konto na allegro albo jest w tym troszkę obeznana to proszę o wyjaśnienie mi kilku spraw. Chciałabym zamówić P. na Walentynki taki kalendarz z możliwością wygrawerowania własnego tekstu:
http://allegro.pl/kalendarz-walentynki-ksiazkowy-a6-lux-grawer-2014-i3852965038.html
I mam kilka pytań:
Czy tam są jakieś ukryte opłaty? Czy ten kalendarz naprawdę kosztuje 19 zł? Jeśli przesyłka kurierska kosztuje 25 zł to zapłacę 19 zł (za kalendarz) + 25 zł za przesyłkę= przy odbiorze muszę dać 44 zł? Tak droga jest przesyłka?Czy to 25 zł to cena łączna, którą płacę przy odbiorze za kalendarz i paczkę?
Nie mam konta na allegro, jak inaczej mogę to zamówić?
I gdzie ja im podaję jaki chcę tekst do wygrawerowania?
Jak się w ogóle z nimi skontaktować?
Nigdy nie korzystałam z allegro i jestem w tym temacie naprawdę ciemna, więc bardzo proszę o pomocWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 12:52
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Płacisz 44 zł za całą przesyłkę, tak takie drogie są przesyłki za pobraniem, nie kupisz jak nie masz konta,kontakt jest podany nr tel na stronie na allegro którą kupujesz, tekst podajesz mailowo bo po kupnie Masz maila zwrotnego jaki produkt kupiłeś i potwierdzasz mailem zakup i podajesz co chcesz wpisać!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 12:57
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
lanusia jak zamawiasz to placisz 19zl +25zl przesyłka kurierska ale wplacach im na konto a przy odbiorze 19zl..jak zamawiasz to ci pisze sposob dostawy ale wedlug mnie lepiej priorytetem bo patrzac ze sa te same dni realizacji..
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Aha, czyli 19 zł na ich konto za ten kalendarz (mam konto w ING, więc oni mi podadzą numer konta i robię przelew), a jak dojdzie przesyłka to płacę kurierowi/listonoszowi 25 zł, tak?
A co z resztą moich problemów, może ktoś jeszcze korzysta z ich usług?Aniołek (*) 12.03.2013
-
A, jak już jesteśmy w temacie, co kupujecie swoim mężczyznom na Walentynki? Ja kosmetyki już odpuszczę, bo od 2 lat na każdą możliwą okazję go nimi zasypuję
Perfumy- nie. Koszula- też nie. Chciałabym pierwszy raz sprawić mu coś wyjątkowego. Może przeszukam allegro i jak się wkręcę to tam coś znajdę
Ale dla mnie to ogromne ryzyko, ja muszę przedmiot pomacać, obejrzeć zanim za niego zapłacę. Chyba że cena nie jest jakaś wygórowana i istnieje możliwość zwrotu.
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Nie ma opłat dodatkowo a załóżnie kontaktNat trwa ze 2 tygodnie bo wpisujesz dane i czekasz na hasło ich zanim Ci przysla....
Kada no co Ty na allegro płacisz łącznie z przesyłką...Lanusia93 lubi tę wiadomość