Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
positive, podobny wstawiłam. A ja wyczytałam, że przez niego nic nie słychać poza ruchami jelit ciężarnej. Że dopiero około 30 tygodnia można usłyszeć kopniaki (ale wtedy to już czuć ruchy), a bicia serca się nie usłyszy, bo dziecko jest otoczone workiem owodniowym i zwykły stetoskop nie jest dobrym rozwiązaniem. Tu Doppler jest potrzebny. Ale nie wiem jak jest w rzeczywistości.Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyLanusia93 wrote:Camille87, już założyłam konto, może kiedyś się przyda
Aż mi głupio, że nie umiem korzystać z allegro, ale lepiej przyznać się przed Wami niż przed P.
Zaraz wypiję kawę rozpuszczalną (niech mi doda odwagi!) i spróbuję zamówić ten kalendarz.
Lanusia tylko ze nie jestem pewna ale chyba przed aktywacja konta nie mozna nic zamowic..?
Ten list musi przyjsc co Paula pisala.. chyba .. -
Camille87, to poczekam aż się zaaktywuje to konto, przyszedł mi e-mail z jakimś linkiem, zarejestrowałam się i nikt mnie nie poinformował, że mam na cokolwiek czekać, żeby móc dokonać zakupu...
Faktycznie, dziewczynki mają na początku siusiaczkaZnalazłam taką stronę:
http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html
i tam nawet u dziewczynki w 13 tygodniu "coś" wystaje. W 11 tygodniu narządy płciowe wyglądają tak samo.
IdęBo się oderwać nie mogę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 15:22
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
Camille ja tez z mężem to oglądaliśmy i płakałam jak bóbr też nie przeżyło to maleństwo matko boska to dopiero tragedia.....
Jak to oglądałam to jadłam pizzę nie mogłam się powstrzymać by nie zamówić u Mąż się śmiał że mnie bo mówi tam kobita rodzi w wodzie pełno krwi a Ty jesz dobrą jesteś...a mi to nie przeszkadzało
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hej dziewczyny
a ja dzis zorbilam na obiad kluski ziemniaczane ze skwarkami i kapusta kiszona..mmm pychotka
tak sie objadlam chociaz wcale sobie duzo nie wlozylam ze do teraz nie czuje glodu a obiad mialam o 14
Paula dobrze ze pojechalas do szpitala i wszystko juz ok na szczescie. Odpoczywaj
Ja jeszcze tydzien i zaczynam drugi trymestr. Musze pokombinowac u mnie w mieszkaniu troche z meblami i poprzestawiac, przeciez musi sie zmiescic min. lozeczko i wozek. Mam 4 pokoje ale wszystkie zagracone bo mieszkamy z moja babcia i ona ma dwa pokoje i my tez mamy dwa. A wiecie jak to jest ze starszymi osobami-kazdy mebel sie przyda,najlepiej nic nie wyrzucac. Kilka starych szaf...jakies komody. To wszystko jest babci i jedna z tych komód stoi u nas w sypialni. Nie wiem gdzie ja sie pomieszczePrzedpokoj tez jest maly.
Lanusia jak ja zakladalam konto,a bylo to z 10 lat temu to zanim mozna bylo robic zakupy trzeba bylo miec aktywowane konto. Do mnie poczta przyszedl list z numerem aktywacyjnym i dopiero po jego wpisaniu w moim profilu konto sie w pelni zaktywowalo.
Kada mi chyba tez mdlosci powoli przechodza....chociaz ostatnio tez niby mi przeszly a na drugi dzien znowu sie pojawilyTakze zobaczymy jak to bedzie dalej