Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzikovy będzie dobrze, na którą masz wizytę? A do teo momentu tylko pozytywne myślenie, bo na nic innego wpływu nie masz
Trzymam kciuki.
Dziewczyny czy wy też macie tyle śluzu? Czuję się momentami strasznie niekomfortowo jakbym wciąż miała mokro
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camille ja też biorę luteinę i być może ona wycieka, ale jest to straszne. Czuję się jakby dotyczyło mnie nietrzymanie moczu
No właśnie co z Amelą, pamiętam, że straszne miała mdłości i potem zniknęła. Mam nadzieję, że po prostu czasu nie ma na forum
-
nick nieaktualnyNo nie to az tak to ze mnie nie leci tylko w zasadzie to luteina.. ale czasem na wkladce mam troche rozciagliwego sluzu..
Amela? Mysle ze pewnie nie ma czasu na forum albo sie od niego odzwyczailaja tu wchodze przez smartfona wiec jednym kliknieciem hehe gdybym za kazdym razem miala wlaczac komputer pewnie tez hy mi sie nie chcialo
-
Celia, jeśli bierzesz luteinę dopochwowo to ona tak nieprzyjemnie wycieka. Półtora tygodnia temu lekarz zamienił mi duphaston na luteinę (ze względu na mocne wymioty) i też borykam się z tym dość niekomfortowym uczuciem. Trzeba zacisnąć zęby i przetrwać. Z tego co czytałam na forach zwykle progesteron bierze się do połowy ciąży?
celia lubi tę wiadomość
-
Ja biorę w sumie większość czasu luteinę i fakt wycieka paskudnie. Ale powiem wam ze w pierwszej ciązy długo brałam duphaston i przytyłam po nim od razu na początku ciązy
teraz jak mi gin kazał brać lutka jest inaczej.
A ja mam info dla moich dziewczynek ze śląska. Suchajcie pojechałam dzisiaj na wizytę prywatną do Feminy w Katowicach. Moj gin ma dupiaty sprzęt usg i na ostatniej wizycie nic w sumie nie widziałam, więc pojechałam sobie tam. Wizyta kosztowała mnie 100 zł
Z małą OK. ma 2,5 cm serduszko bije.
Ale ku mojemu zdumieniu lekarka pyta czy jestem już umówiona na prenatalne, ja mówię że tak prywatnie tu w Feminie a ona mi na to ale po co? ja pani zaraz wypisze skierowanie na te prenatalne za darmo !!! Byłam w szoku bo to trzeba spełniać wymagania prawda? a ona normalnie wypisała mi skierowanie!! zrobiłam gały jak nie wiem, bo zaoszczędziłam 200-250 zł. Mój gin nawet nie wspomniał o skierowaniu. Byłam w szokua na koniec jeszcze dała mi dwa opakowania witamin i mówi dam pani jeszcze tu witaminy, w końcu zapłaciła Pani za wizytę to się Pani nalezy
Ja pierdziele !!!! he hecelia, Niebieska, Aggie, Lanusia93, Ruda27, kada24, Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny powodzenia na wizytach jestem troszke zazdrosna bo ja jeszcze nie mam zadnych wiadomosci odnosnie mojego usg czekam i czekam i doczekac sie nie moge...
Co do sluzu to troszke sie niepokoje bo mam taki zielonkawo zoltawy jakby mleko zwarzone a dzis jak robiam siusiu to zwistal mi na 20 cm....
Paula odezwij sie -
Witam Was Mamusie
jesli moge to dołączam do Waszego forum. Mój termin według OM to 01.08.2014:) Sciskam Was wszystkie mocno i życze powodzenia na wizytach
Rośnijcie sobie zdrowo
Camille87, Niebieska, MILA, Lanusia93, celia, Macca lubią tę wiadomość
-
witam I pozdrawiam. paula mam nadz ze wszystko ok???
dostalam list ze usg mam 10 lutego to bedzie 13 tydzien chyba nie doczekamznowu
no I chyba nawabilam sie zapalenia pecherza znaczy nie jest jeszcze az tak zle jak bywalo przed ciaza ale wiem ze furaginu nie moge wziac I troche sie boje I nie wiem co robic... pije wode zeby wyplukiwac ale czy to pomoze??