Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ninkapa, ja tez czekam na list jak na zbiawienie, ostatnio w kulki sobie ze mna zalecieli:/ jak za dlugo Ci nie przyjdzie to przedzwon do scan department bo czasem maja tam balagan.
Cleo, mi wstepnie powiedzileli ze powinnam tez miec termin kolejnego usg tak jak TyA prawie rowno idziemy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny pisze informacyjnie
przedwczoraj pisalam o luteinie i recepcie i dzis dzwonilam do mojego gina ktory powiedzial mi ze od stycznia ta luteina jest refundowana (100mg) wiec ide do niego jutro dopisze mi ten pesel i zaplace 3, 95 zl zamiast 54 zl
on powiedzial ze nie wiedzial o refundacji i dopiero pacjentka ktora w aptece pracuje go uswiadomila. Takze jak ktoras z was tez ma taka luteine to zapytajcie o recepte refundowana (chodze do niego prywatnie!)
Lanusia93, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
_Cleo_, przed ciąża miałam co 2 miesiące zapalenie pęcherza, uciążliwa dolegliwość, strasznie bolesna. Zawsze robiłam sobie długą kurację UroFuraginum (ale teraz nie wolno absolutnie, w 1 trymestrze, muszę gina zapytać co w 2). Wczoraj złapały mnie bóle jak na rozpoczynające się zapalenie, więc spanikowałam. Wyczytałam w internecie, że dobry jest Żuravit, kupisz go w aptece w tabletkach. Ja kupiłam tylko sok żurawinowy do rozcieńczania, jest najlepszy, ale można też pić wodę z dodatkiem cytryny albo sok z czarnej porzeczki, żeby zakwasić organizm. Trzeba dużo pić i nic więcej zrobić nie możemyAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Camille87, super, że zaoszczędzisz, spora różnica
Kilka dni temu wydałam na Duphaston 120 zł, już trak dłużej nie mogę... To ostatnie opakowania, które kupowałam, lekarz powiedział, że za miesiąc przechodzimy na luteinę. Też masz USG w środę?
Powiem Wam, że (przyszła) teściowa mnie pozytywnie zaskoczyłaSama chciałaby już robić zakupy dla maluszka, mówiła że jak mija alejki w sklepie z ubrankami to powstrzymuje się przed kupieniem czegoś
I chce wybrać się ze mną pooglądać wózki jak pogoda będzie troszkę lepsza, bo w moim mieście są aż 2 sklepy ze sprzętem dla niemowląt, szok
Dzisiaj czuję się bardzo dobrze, tylko senna jestem przez pogodę, pada deszcz pomieszany z gradem.Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm