Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też się nie stresuję przed USG, bo wiem, że z maluszkiem wszystko w porządku. Nie mogę się zwyczajnie doczekać aż zobaczę już duże dzieciątko zamiast kuleczki
P. chce być przy porodzie. Sam wyraził taką chęć, nie namawiałam go, nie myślcie sobie, że ślęczę nad nim dzień i noc i błagam: "Trzymaj mnie za rękę kiedy będę wyła z bólu"A Wasi mężczyźni? I czy w ogóle chcecie, żeby byli obecni?
Czytałam, że między partnerami musi być silna więź, mężczyzna musi być zaangażowany w ciążę i rodzicielstwo, bo w przeciwnym razie może czuć odrazę do kobiety po takich widokach...Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Lanusia93 wrote:Ja też się nie stresuję przed USG, bo wiem, że z maluszkiem wszystko w porządku. Nie mogę się zwyczajnie doczekać aż zobaczę już duże dzieciątko zamiast kuleczki
P. chce być przy porodzie. Sam wyraził taką chęć, nie namawiałam go, nie myślcie sobie, że ślęczę nad nim dzień i noc i błagam: "Trzymaj mnie za rękę kiedy będę wyła z bólu"A Wasi mężczyźni? I czy w ogóle chcecie, żeby byli obecni?
Czytałam, że między partnerami musi być silna więź, mężczyzna musi być zaangażowany w ciążę i rodzicielstwo, bo w przeciwnym razie może czuć odrazę do kobiety po takich widokach...Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymój to chyba przesadza z niektorymi badaniami... a połowa nierefundowana..
to już nawet nie chodzi o te kasę ale o nadgorliwosć
a grupę krwi z odczynem Coombsa robiłycie?
myslalam, że jak mam dodatnią grupę krwi to robic nie muszę, a ten się upiera.. -
ja normalna grupe krwi robilam toxo morfologie mocz tsh...a rodzinny dal jeszcze na zelazo alat hbs wiec placilam 85 zl tylko za toxo i gr krwi reszte refundowane bylo lekarz rodzinny mi wypisal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 18:21
-
nick nieaktualny