Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLanusia ja mam wizyte we wtorek za tydzien..
A co do luteiny mi lekarz powiedzial ze to bedzie ostatnie opakowanie wiec za wiele nie naoszczedzam hehe ale przynajmniej 50zl w kieszeni na ubranka
A widzisz tesciowa sie nawrocilato jejpierwszy wnuk??
Mi bratowa wczoraj mmsem przyslala zdjecia rzeczy ktore kupila dla mojego Malenstwaubranka prYtulanke itp
napisala ze wszystko jest takie slodkie ze nie moze sie powstrzymac
Lanusia93, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille87, 50 zł do przodu, zawsze coś
A, faktycznie, Ty jeszcze poczekasz z USG, pomyliło mi się, widocznie ktoś inny ma w środę. Teściowa ma już dwoje wnuków, 5-letnią dziewczynkę i 3-letniego chłopca. Ale widuje ich dwa razy do roku, bo mieszkają na drugim końcu Polski, więc zaciera ręce na wnuka tuż obok
Chyba że z P. gdzieś zwiejemy...
Bo te rzeczy dla maluszków to takie cudeńka, nic dziwnego że nie mogła się powstrzymać. Mi mama powiedziała, żebym się za bardzo nie rozpędzała z kupnem ubranek, bo ona ma wszystko podwójne (o ile pod moim sercem rośnie chłopiec), a tym bardziej zabawek- bliźniaki bardziej interesują się sprzętem domowego użytku (typu pralka, zmywarka, telefon). A jak mama zapytała ich czy gryzaczki i grzechotki mogą iść dla dzidziusia to się tylko zmarszczyli. Więc może oddadzą bez krzyku dla siostrzeńca swoje pierwsze zabawkiAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Malutka1983, krótki spacer, czasami wystarczy się dotlenić, ewentualnie sen- zawsze pomaga
Jeśli jest bardzo silny może weź Apap, przy niskim ciśnieniu miałam potworny ból głowy, dopiero spacer, sen w połączeniu z kawą i tabletką pomogły go zwalczyć
Malutka1983 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
madzikovy sie nie odzywa to ja Wam napisze
jestem po prenatalnych, wszystko w super normie
dzidzius wiercił się ,machał rączkami i nóżkami i to był sliczny widok:D i serduszko słyszałam głośno. ogólnie przeziorność karkowa 1,1mm a norma do 2,5 takze super. odetchnęłam z ulgą i jestem juz spokojna
życzę Wam takich samych pozytywnych emocji :*
Lanusia93, Camille87, MILA, pekinka82, Malutka1983, MalutkaEve, Jus1985, Madzikovy, Niebieska, celia lubią tę wiadomość
-
Ja się już odzywać i piszę!!!
Dziś badanie robiła mi fantastyczna kobieta i tak szyjka jest piękna długa zamknięta czopem.... Żadnego wycieku nie byli z szyjki tylko obok gdzieś albo pękła mi jakas żyłka albo była to porostu @....
Teraz mam obok szyjki pełno brązowej mazi czekamy aż mi ona zejdzie lekarka powiedziała że jeszcze dwa dni!!!! Nie robili mi USG bo nie chcą tak dziecka naświetlac.... To dość niebezpieczne przyłozyli specjalistyczny detektor do wzgorka lonowego i słychać było serduszko!!! Jestem MEGA SZCZĘŚLIWA!!!
MADZIKOVY jak z Tobą??Lanusia93, Camille87, MILA, Ruda27, pekinka82, Madzikovy, celia lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyLanusia z tym kupowaniem to nie ma sensu bo zawsze jak ktos przyjdzie czy z rdziny czy znajomi to przynosza jakies gadzety dla dzidzi
a dziecko tao szybko rosnie ze pewnie polowy to nie zalozy
Malutka ja miewam tak silne bole glowy ze ani sen ani apap nie pomagamierzylam ostatnio cisnienie wieczorem mialam 137/92 nie wiem czy to bardzo wysokie.. pozycze od taty cisnieniomierz i skontroluje kilka dni w razie czego zglosze ginekolowi (moja siostra w ciazy miala nadcisnienie i brala specjalne leki). Ja kawy nie pije wiec nie wiem skad te bole.. jak juz przychodzi to sie nie faszeruje apapem bo szkoda ..
-
DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA POMOC : ) kawke piłam rano, bo ja mam ogólnie bardzo niskie ciśnienie.... wzięłam ten apap bo już nie dawałam rady, niestety sen przy bąblu w domu nie wchodzi w rachubę, a na dworze pada marznący deszcz i od samego rana mamy odladzanie samochodów.... sniegu nie ma to jest marznący deszcz.....
GRATULUJĘ UDANYCH WIZYT : ) ja mam w piątek i bardzo się boję co to będzie.... dziś zrobiłam badania i zapłaciłam 251zl <szok>