Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda27 wrote:Ja w sumie jestem 11t5 d ale dzidzia juz na 2 wizytach byla wieksza, dlatego zmienilam suwaczek, zeby chociaz tutaj widziec na jakim etapie jest maluszek :p
-
Madzikovy, ooo jakie cudeńko
Ja się nie sugeruję wiekiem według USG, bo to się stale zmienia, a nie zamierzam ciągle zmieniać suwaczka. Z resztą tam jest zawsze napisane +- 5 dniAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Madzikovy, piłaś coś przed USG (np. sok pomarańczowy) albo robiłaś coś szczególnego, że tak dokazywał?
Szukam przepisu na ożywienie mojego malca, żeby był tak ruchliwy jak Wasze.
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Lanusia93 wrote:Madzikovy, piłaś coś przed USG (np. sok pomarańczowy) albo robiłaś coś szczególnego, że tak dokazywał?
Szukam przepisu na ożywienie mojego malca, żeby był tak ruchliwy jak Wasze.
i tańcowal
Dobranoc Aggie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 20:41
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Madzikovy, bo dzidziuś chyba już powoli rozróżnia smaki. W takim razie zabieram ze sobą butelkę soku
Aggie, świetnie Cię rozumiem, jak pomyślę, że mam wrócić na studia w piątek to aż mnie skręcaJestem typową panikarą i już sobie wymyślam problemy- mogę się poślizgnąć w drodze na uczelnię (przecież jest lód na chodnikach), na pewno będzie mnie bolał brzuch i kręgosłup na zajęciach (półtorej godziny w bezruchu to dla mnie zbyt wiele), będzie mnie bolał pęcherz, będę miała problemy z koncentracją, wykładowcy będą na mnie krzywo patrzyli ("2 raz w ciąży i znowu jakieś komplikacje, tyle zajęć ominęła, pewnie myśli, że ją przepuścimy"...), zaczną mi się mdłości w najmniej odpowiednim momencie, będę potwornie zmęczona i nie będę mogła wstać rano, będę najbardziej głodna w trakcie zajęć.
Takie tam stadko moich obaw.
Dobranoc Aggie, odpoczywajWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 20:49
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Ja też już zmykam, czas się wziąć do nauki, a jak mam włączony komputer to co chwilę do Was zaglądam i tak ta moja nauka wygląda
Dziś zaszalałam ze zdrowym odżywianiem i zjadłam twarożek z cebulą i pomidorem, kiwi i tuńczykaP. zwrócił mi uwagę, że słabo się odżywiam i ze wstydem przyznaję mu rację. Ja tego nie zauważałam, ale zdarza mi się ominąć śniadanie (wypijam tylko kakao), czekam na obiad (zjem zupę i bezmięsne drugie danie), między posiłkami ugryzę banana i na tym się kończy. Czasem odpuszczę kolację na rzecz ciastek i deseru czekoladowego. Muszę się zabrać za siebie, bo jak późno zasypiam to czuję silne ssanie w żołądku. Przed Nami 2 trymestr
Do jutraAniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Madzikowy fantastyczne wiadomosci
tak sie ciesze ze wszystko u Ciebie w porzadku. Super fotka
Ja ide w srode na usg i chyba tez wezme ze soba soczek pomaranczowy skoro tak mowicie. Usg mam o 7.50 rano. Juz nie moge sie doczekac.
A jutro Dzien Babci
Tez uciekam spac bo jutro na rano do pracy
Dobranoc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dzis ugotowalam buraczkowa na obiad
mmm
I tez zaczelam zwracac uwage na to co jem - w zasadzie nie jem wcale zlechipsy jem bardzo spodadycznie i to tylko kilka sztuk slodyczy nie jem, do smalcu mnie jie ciagnie
Tylko mam problem ze czasem nie czuje sytosci jem jem i konca nie ma.. i to ciagle uczucie ze cos bym zjadla..
Madzikovy widzialam "Malenstwo" juz nie takie malesuper!!
Az sie teraz mojej wizyty doczekac nie moge!!Aggie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny