Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hehe weź, weź. Dobrze ze mąż idzie z Tobą. Moj mimo tych sytuacji wzruszyl sie, ale w samochodzie udawał twardego faceta ... Hehe a przecież widziałam jak sie cieszył do monitora.
Camille87, Lanusia93, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co???? Nie mogę spać przez te emocje..... Niby ziewam, oczy mi łzawią, a ze spania nici. Trochę przesledzilam nasz wątek od początku i pare dziewczyn aktywnych wcześniej milczy...mam nadzieje ze u nich wszystko okey, tylko nie maja czasu na forum.
MILA lubi tę wiadomość
-
Wychodzi na to ze tabletki przestaly dzialac
ssie mnie tak tragicznie ze mam wrazenie ze z glodu moge zwymiotowac. Moj wstaje o 4, po cichutku zlazlam na dol, dobrze ze mi ogorkowej nagotowal, super kwasna i mdlosci po poludniu po niej mi przeszly
smial sie ze to na chlopaka, ale chwile wczesniej jadlam ciastka z czekolada (takie pieguski w sumie).
Lanusia, masz racje co do obaw, tylko w moim przypadku to nie obawy a faktycznie tak jest. Jakbym mogla to bym wziela sobie jakis urlop do konca tego mdlosciowego okresu, bo potem mam wrazenie powinno byc lepiej. Siostra straszyla, cos o bolach plecow itd. ale ona sie nie ruszala w ciazy. Ja juz zamowilam sobie dwie plyty dvd z cwiczeniami dla ciezarnych i po porodzie (bo przy moim apetycie to ja bede sie faktycznie turlac do porodowki).Lanusia93, MILA lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny ja tylko na chwilke maz ma urlop i czasu brak.... lanusia uwazqj na tunczyna nie powinno sie duzo tej ryby jesc ja w ogole wyelminowalam tunczyna ze swojego jadlospisu....Paula super ze dziszia ok Madzikovy czyli kryzys zazegnany.? Uciekam buziaki i mlego dnia zycze
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki zurawina I woda z cytryna chyba pomogly bo juz nie piecze dziekuje za poraady. serdecznie wspolczuje wszystkim ktore mialy duze mdlosci, mnie wczoraj dopadly I teraz wiem jakie to niesympatyczne, ja jestem osoba ktora robi wszystko by nie wymiotowac no I trzymalam I trzymalam wczoraj I rozbolala mnie glowa ( boli do dzis) I mdlo mi do dzis . ehhh ten maly rozrabiaka w brzuszku
no nic przezyje tylko ten bol glowy wstretny ...
madzikowy wiedzlam ze wszystko bedzie ok
aggie no idziemy rowno -
Ja tez chcialam, ale moj w takim ukladzie nie bardzo chce byc... nie wiem czemu, a podobno mniejsze bole.
Cleo a mialas juz wizyte z polozna? u mnie sie okazalo ze przychodnia ma mnie w tylku i musze sie ze szpitalem kontaktowac, kuzwa taki kawal zapierdzielac na wizyty, masakra, dzis przy okazji bycia w pracy wpadne tam i zapytam o ta pierwsza wizyte bo w kulki ze mna leca, numer oczywiscie wywalilam bo juz potrzebny nie bedzie, totalny brak komunikacji -
czesc. Porod w wodzie, super Cleo! Poki co ciesze sie z wczorajszej wizyty i moze glupio przyznac ale nie mysle o porodzie.
Ninkapa nie wiem czy zazegnany, poki co jest dobrze, zobaczymy czy ta wizyta u lekarza cos zmienila
Camille gratuluje II trymestruciesze sie
zaraz Cie dogonimy