X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille to już 6 cm praktycznie ;) więc duży, zobaczysz, Twoje Maleństwo tez bedzie duże :)

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj bedzie na pewno duzy :) ide z mezem bo wizyte mam po 16 :) i sok tez wezme ;)

Madzikovy lubi tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe weź, weź. Dobrze ze mąż idzie z Tobą. Moj mimo tych sytuacji wzruszyl sie, ale w samochodzie udawał twardego faceta ... Hehe a przecież widziałam jak sie cieszył do monitora.

Camille87, Lanusia93, MILA lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .....Faceci nie płaczą :D hahaha tylko w filmach...a tak naprawdę to mięczaczki :D

Camille87, Madzikovy, Lanusia93, MILA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Madzikovy a jak wasze relacje, lepiej?? <3

Madzikovy, MILA lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stara sie... Nawet bardzo...ale nie wiem ile to bedzie trwało. Może dzisiejsza wizyta u lekarza cos zmieni...po tym jak zobaczył swoje dziecko.

Aggie, Lanusia93, MILA lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no madzikovy super :-) cieszę się ze wszystko ok :-) lecę do galerii zobaczyć malucha ;-)

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy oby tak bylo :) zycze Ci tego z calego serca w koncu to ojciec Twojego dziecka wiec lepiej zebyscie byli razem.. :) wszystko zalezy od niego i jego zachowania .. <3

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MILA miłego oglądania :)
    Camille tez mam taka nadzieje i (nie) dziękuje za te życzenia :)

Camille87, MILA lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co???? Nie mogę spać przez te emocje..... Niby ziewam, oczy mi łzawią, a ze spania nici. Trochę przesledzilam nasz wątek od początku i pare dziewczyn aktywnych wcześniej milczy...mam nadzieje ze u nich wszystko okey, tylko nie maja czasu na forum.

MILA lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 02:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wychodzi na to ze tabletki przestaly dzialac :( ssie mnie tak tragicznie ze mam wrazenie ze z glodu moge zwymiotowac. Moj wstaje o 4, po cichutku zlazlam na dol, dobrze ze mi ogorkowej nagotowal, super kwasna i mdlosci po poludniu po niej mi przeszly :P smial sie ze to na chlopaka, ale chwile wczesniej jadlam ciastka z czekolada (takie pieguski w sumie).

Lanusia, masz racje co do obaw, tylko w moim przypadku to nie obawy a faktycznie tak jest. Jakbym mogla to bym wziela sobie jakis urlop do konca tego mdlosciowego okresu, bo potem mam wrazenie powinno byc lepiej. Siostra straszyla, cos o bolach plecow itd. ale ona sie nie ruszala w ciazy. Ja juz zamowilam sobie dwie plyty dvd z cwiczeniami dla ciezarnych i po porodzie (bo przy moim apetycie to ja bede sie faktycznie turlac do porodowki).

Lanusia93, MILA lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was moje drogie ja jeszcze w łóżku córka nie idzie do przedszkola bo do babci druga 3 letnia wnuczka wpadła więc już brykają od rana u niej

MILA lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• ninkapa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny ja tylko na chwilke maz ma urlop i czasu brak.... lanusia uwazqj na tunczyna nie powinno sie duzo tej ryby jesc ja w ogole wyelminowalam tunczyna ze swojego jadlospisu....Paula super ze dziszia ok Madzikovy czyli kryzys zazegnany.? Uciekam buziaki i mlego dnia zycze

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, witam was w II trymestrze!! :D

Ruda27, Aggie, Lanusia93, MILA lubią tę wiadomość

• _Cleo_ Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki zurawina I woda z cytryna chyba pomogly bo juz nie piecze dziekuje za poraady. serdecznie wspolczuje wszystkim ktore mialy duze mdlosci, mnie wczoraj dopadly I teraz wiem jakie to niesympatyczne, ja jestem osoba ktora robi wszystko by nie wymiotowac no I trzymalam I trzymalam wczoraj I rozbolala mnie glowa ( boli do dzis) I mdlo mi do dzis . ehhh ten maly rozrabiaka w brzuszku :) no nic przezyje tylko ten bol glowy wstretny ...
    madzikowy wiedzlam ze wszystko bedzie ok :)
    aggie no idziemy rowno :)

3jgxdqk3oy3a6qjc.png

9fe67c0f15.png
  • _Cleo_ Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha a co do porodu to moj nie chcial byyc przy porodzie ale go poprosilam ze czulabym sie lepiej wiec powiedzial ze w sumie to za mna moze stac:) zdecydowalam sie na porod w wodze mowia ze fajnie :)

Aggie, Lanusia93, MILA lubią tę wiadomość

3jgxdqk3oy3a6qjc.png

9fe67c0f15.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez chcialam, ale moj w takim ukladzie nie bardzo chce byc... nie wiem czemu, a podobno mniejsze bole.
    Cleo a mialas juz wizyte z polozna? u mnie sie okazalo ze przychodnia ma mnie w tylku i musze sie ze szpitalem kontaktowac, kuzwa taki kawal zapierdzielac na wizyty, masakra, dzis przy okazji bycia w pracy wpadne tam i zapytam o ta pierwsza wizyte bo w kulki ze mna leca, numer oczywiscie wywalilam bo juz potrzebny nie bedzie, totalny brak komunikacji

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc. Porod w wodzie, super Cleo! Poki co ciesze sie z wczorajszej wizyty i moze glupio przyznac ale nie mysle o porodzie.
    Ninkapa nie wiem czy zazegnany, poki co jest dobrze, zobaczymy czy ta wizyta u lekarza cos zmienila
    Camille gratuluje II trymestru :) ciesze sie :) zaraz Cie dogonimy :)

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mam pytanie, czy któras z was rozjasnia wlosy?? Ja mam swoje blond, ale ciemny, zawsze rozjasnialam cieniutkimi pasemkami, a teraz juz mam odrosty....wrrr i nie wiem co robic.

MILA lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • _Cleo_ Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak widzialam sie juz z polozna w zeszlym tygodniu . doradzala porod w wodzie (uwaga) w domu!!! mowi ze przywioza sprzet itd, mowie nie ma mowy chce miec lekarza za sciana!:)

MILA lubi tę wiadomość

3jgxdqk3oy3a6qjc.png

9fe67c0f15.png
‹‹ 212 213 214 215 216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ