Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille to już 6 cm praktycznie ;) więc duży, zobaczysz, Twoje Maleństwo tez bedzie duże :)

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj bedzie na pewno duzy :) ide z mezem bo wizyte mam po 16 :) i sok tez wezme ;)

Madzikovy lubi tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe weź, weź. Dobrze ze mąż idzie z Tobą. Moj mimo tych sytuacji wzruszyl sie, ale w samochodzie udawał twardego faceta ... Hehe a przecież widziałam jak sie cieszył do monitora.

Camille87, Lanusia93, MILA lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .....Faceci nie płaczą :D hahaha tylko w filmach...a tak naprawdę to mięczaczki :D

Camille87, Madzikovy, Lanusia93, MILA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Madzikovy a jak wasze relacje, lepiej?? <3

Madzikovy, MILA lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stara sie... Nawet bardzo...ale nie wiem ile to bedzie trwało. Może dzisiejsza wizyta u lekarza cos zmieni...po tym jak zobaczył swoje dziecko.

Aggie, Lanusia93, MILA lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no madzikovy super :-) cieszę się ze wszystko ok :-) lecę do galerii zobaczyć malucha ;-)

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy oby tak bylo :) zycze Ci tego z calego serca w koncu to ojciec Twojego dziecka wiec lepiej zebyscie byli razem.. :) wszystko zalezy od niego i jego zachowania .. <3

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MILA miłego oglądania :)
    Camille tez mam taka nadzieje i (nie) dziękuje za te życzenia :)

Camille87, MILA lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co???? Nie mogę spać przez te emocje..... Niby ziewam, oczy mi łzawią, a ze spania nici. Trochę przesledzilam nasz wątek od początku i pare dziewczyn aktywnych wcześniej milczy...mam nadzieje ze u nich wszystko okey, tylko nie maja czasu na forum.

MILA lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 02:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wychodzi na to ze tabletki przestaly dzialac :( ssie mnie tak tragicznie ze mam wrazenie ze z glodu moge zwymiotowac. Moj wstaje o 4, po cichutku zlazlam na dol, dobrze ze mi ogorkowej nagotowal, super kwasna i mdlosci po poludniu po niej mi przeszly :P smial sie ze to na chlopaka, ale chwile wczesniej jadlam ciastka z czekolada (takie pieguski w sumie).

Lanusia, masz racje co do obaw, tylko w moim przypadku to nie obawy a faktycznie tak jest. Jakbym mogla to bym wziela sobie jakis urlop do konca tego mdlosciowego okresu, bo potem mam wrazenie powinno byc lepiej. Siostra straszyla, cos o bolach plecow itd. ale ona sie nie ruszala w ciazy. Ja juz zamowilam sobie dwie plyty dvd z cwiczeniami dla ciezarnych i po porodzie (bo przy moim apetycie to ja bede sie faktycznie turlac do porodowki).

Lanusia93, MILA lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was moje drogie ja jeszcze w łóżku córka nie idzie do przedszkola bo do babci druga 3 letnia wnuczka wpadła więc już brykają od rana u niej

MILA lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• ninkapa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny ja tylko na chwilke maz ma urlop i czasu brak.... lanusia uwazqj na tunczyna nie powinno sie duzo tej ryby jesc ja w ogole wyelminowalam tunczyna ze swojego jadlospisu....Paula super ze dziszia ok Madzikovy czyli kryzys zazegnany.? Uciekam buziaki i mlego dnia zycze

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, witam was w II trymestrze!! :D

Ruda27, Aggie, Lanusia93, MILA lubią tę wiadomość

• _Cleo_ Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki zurawina I woda z cytryna chyba pomogly bo juz nie piecze dziekuje za poraady. serdecznie wspolczuje wszystkim ktore mialy duze mdlosci, mnie wczoraj dopadly I teraz wiem jakie to niesympatyczne, ja jestem osoba ktora robi wszystko by nie wymiotowac no I trzymalam I trzymalam wczoraj I rozbolala mnie glowa ( boli do dzis) I mdlo mi do dzis . ehhh ten maly rozrabiaka w brzuszku :) no nic przezyje tylko ten bol glowy wstretny ...
    madzikowy wiedzlam ze wszystko bedzie ok :)
    aggie no idziemy rowno :)

3jgxdqk3oy3a6qjc.png

9fe67c0f15.png
  • _Cleo_ Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha a co do porodu to moj nie chcial byyc przy porodzie ale go poprosilam ze czulabym sie lepiej wiec powiedzial ze w sumie to za mna moze stac:) zdecydowalam sie na porod w wodze mowia ze fajnie :)

Aggie, Lanusia93, MILA lubią tę wiadomość

3jgxdqk3oy3a6qjc.png

9fe67c0f15.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez chcialam, ale moj w takim ukladzie nie bardzo chce byc... nie wiem czemu, a podobno mniejsze bole.
    Cleo a mialas juz wizyte z polozna? u mnie sie okazalo ze przychodnia ma mnie w tylku i musze sie ze szpitalem kontaktowac, kuzwa taki kawal zapierdzielac na wizyty, masakra, dzis przy okazji bycia w pracy wpadne tam i zapytam o ta pierwsza wizyte bo w kulki ze mna leca, numer oczywiscie wywalilam bo juz potrzebny nie bedzie, totalny brak komunikacji

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc. Porod w wodzie, super Cleo! Poki co ciesze sie z wczorajszej wizyty i moze glupio przyznac ale nie mysle o porodzie.
    Ninkapa nie wiem czy zazegnany, poki co jest dobrze, zobaczymy czy ta wizyta u lekarza cos zmienila
    Camille gratuluje II trymestru :) ciesze sie :) zaraz Cie dogonimy :)

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mam pytanie, czy któras z was rozjasnia wlosy?? Ja mam swoje blond, ale ciemny, zawsze rozjasnialam cieniutkimi pasemkami, a teraz juz mam odrosty....wrrr i nie wiem co robic.

MILA lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • _Cleo_ Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak widzialam sie juz z polozna w zeszlym tygodniu . doradzala porod w wodzie (uwaga) w domu!!! mowi ze przywioza sprzet itd, mowie nie ma mowy chce miec lekarza za sciana!:)

MILA lubi tę wiadomość

3jgxdqk3oy3a6qjc.png

9fe67c0f15.png
‹‹ 212 213 214 215 216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ