Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc dziewczyny a ja po wizycie wiec u mnie wyglada to tak tsh 0,05 i hormony tarczyny powiekszone i ewidentna nadczynnosc i teraz nie wiem czy dopiero 12 lutego czy zdecyduja inaczej i zadzwonia zebym wczesniej przyjechala bo musze miec jakies leczenie poza tym krew byla pobierana 2 tyg temu plus 3 tyg do 12 lutego to moja tarczyca zdazy sie rozkrecic na maxa oby po faxie od lekarki z wynikami zadzwonili do mnie na szybsza wizyte i teraz bede znowu jak na spzilkach siedziala w poniedzialek ide na pobranie wymazu bo mam te uplawy....ale wam dziewczyny zazdroszcze ze widzialyscie swoje babelki ja tez chcialabym juz zobaczyc i miec pewnosc ze z moja dzidzia wszystko ok i ze rozwija sie prawidlowo
-
ninkapa, na tarczycy się nie znam, ale w jednym mogę Cię zapewnić- dzieciątko rozwija się prawidłowo
Najważniejsze, że coś z tym robisz, że lekarze nie siedzą z założonymi rękami. Rozumiem, że w tym przypadku ważna jest szybka reakcja, a Ty robisz co w Twojej mocy
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Dziewczyny, mam ostatnie pytanie i uciekam do nauki, bo trochę sobie studia olałam, a miałam tyle czasu na nadrobienie zaległości... Lubię sobie zostawić wszystko na ostatnią chwilę
Więc pytanie do tych, które są powyżej 11 tygodnia. Wybieracie się na USG w lutym? Czy czekacie dłużej?
Chodzi o to, że mam dylemat, czy czekać do połówkowego (ale to dopiero w marcu...) czy przejść się na USG w lutym, w 17 tygodniu.Aniołek (*) 12.03.2013
-
amela, jeszcze nie, bo mam skaner u P., więc wstawię w piątek wieczorem. Wstawię też na ten portal fotosik.pl zdjęcie jego/jej mózgu to zobaczycie, że wygląda jaki śliczny kwiatuszek albo motylek
Od 14:30 trzymam kciuki i czekam na brzuszkowe wieści
Jakby któraś z Was była zorientowana kiedy ma kolejne USG to proszę o informacje, bo z jednej strony nie chcę się narzucać co chwilę z tym badaniem, ale 21 luty to za miesiąc i chciałabym poznać płeć. Chyba lekarz nie będzie mnie trzymał jeszcze 2 miesięcy w niepewności
DobranocAniołek (*) 12.03.2013
-
Lanusia, ja idę, wizytę mam na 10 lutego. Ale u mojego doktorka w ciazy chodzisz co 3 tygodnie. Już mi zapowiedział ze bedzie USG przez brzuch i dodatkowo badanie ginekologiczne, aby sprawdzić jak od środka to wszystko wyglada.
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Przypominam moje kochane o głosowaniu codziennie oddać można po 5 głosów prosimy o pomoc-
http://www.expressilustrowany.pl/plebiscyt/karta/160,roksana-majewska,6864,id,t,kid.html#glosuj
A teraz jak u mnie!! JUTRO DO DOMKU IDĘ Z DZIDZIA I JUTRO USG DENERWUJE SIĘ BARDZO CZY WSZYSTKO GRA U MALUCHA!!!!
Wszystkim które były na USG gratuluję pięknych małych-dużych maluszkówLanusia93 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyKada piekne dzieciatko gratuluje raz jeszcze
co do wymiaru crl to zalezy jak sie dzidzia ulozy czasem jest bardziej zwiniete i wtedy jest mniejsze a czasem plecki wyprostuje i juz jest wieksze
ale przeciez to nie chodzi o te pare milimetrow
Lanusia ja mam wizyte 28.01 a potem 6 lutego ide na nfz bo sie przenosze ale pewnie bez usg.. umowie sie tak czy siak na usg pod koniec lutego pewnie.. poza tym nie nastawiaj sie na plec bo moze byc tak ze jak bedzie dziewczynka to do polowkowego moze byc nie wiadomo.. mi siostra poradzila tak i w sumie chcialabym wiedziec jaka plec ale nie mysle o tyk az tak intensywnie
Amela ja tez bede trzymac kciukimi dni strasznie szybko leca mam nadzieje ze szybko zleca do tego wtorku ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 19:47
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:wlasnie pisze z moja kumpela ona tez w ciazy i ten sam gin hehe i nie robila tego testu podwojnego z krwi wiec chyba go nie zrobie tylko te usg prenatalne
kada wsrod moich znajomych ciezarnych zadna nie robil testu z krwi.. jezeli z usg wyjdzie wszystko dobrze to po co sie na koszty naciagac? .. takie jest moje zdanie