Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruda daj znac
a chciałam wam powiedzieć ze na tvn style dzisiaj o godz. 13.55 jest premiera serialu położneto jest serial o położnych chyba z UK wiec cos dla tzch dziewczyn, ktore tam mieszkaja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 11:33
-
a ja szukam laktatora... zaczynam powoli kompletować droższe akcesoria... w pierwszej ciąży miałam medele byłam z niej bardzo zadowolona miałam wersję podstawową ... teraz szukam bardziej zaawansowanej...
może któraś mi jakiś poleci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 12:16
-
nick nieaktualnyDziewczyny przypada mi termin @ na teraz.. Troche podbrzusze boli.. Narazie ustalo, troche mialam na papierze ciemnego brazowego sluzu, pozniej minimalńie brudny.. Leze narazie poczekam, jak znowu sie pojawi to pojedziemy do sapitala
ale sie naplakalam, nastresowalam
ehhh boje sie
-
Ruda spokojnie, odpoczywaj dużo, na pewno wszystko jest dobrze. Ale jeżeli by się jeszcze pojawiło to od razu do szpitala. Ale wierze, ze wszystko jest ok
a Du phaston caly czas bierzesz?
Ja lece dziś na 14:30 także niedlugo!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 12:06
celia lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Paulia87, zagłosowane. 5 razy
Co u Ciebie? Wychodzisz dzisiaj?
Camille87, mi jakoś strasznie nie zależy na płci (chociaż chciałabym wiedzieć za miesiąc, a nie za dwa), ale chciałabym zobaczyć maleństwo szybciej niż późniejWiem, że z tą dziewczynką to ciężko może być, ale oglądając na youtube USG robione w UK zauważyłam, że już w 13 tygodniu określają, że jest dziewczynka, więc po czymś muszą to określać, nie strzelają w ciemno, bo coś im pokazują- po wzgórku łonowym właśnie. Ale to jest potrzebny dobry sprzęt...
MILA, "Ja bym na twoim miejscu poszła bo przecież nie dasz rady wytrzymać he he" Już się na mnie poznałaś?
Ale masz rację, pójdę. I tak połówkowe będzie na 4D, nie u mojego lekarza.
Ruda27, trzymaj się
A ja mam dziś ciśnienie 102/55, umieramA tyle nauki przede mną...
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyDziewcyzny pojechalam do szpitala, ale masakra okropna baba mnie przyjela. Taka niemila ze szok, nie chciala mnie zbadac ze od razu mam sie polozyc w szpitalu.. Zadzwonila, do mojego gina powiedzial ze moze tak byc w czasie terminu @, ze w szpitalu to samo co w domu bedzie bo mam lezec, a duphaston i luteine i tak biore.. Takze wrocilam do domu, bede dzisiaj caly dzien lezala.. Oby bylo dobrze
jak cos jutro od 10 jest moj gin, pech ze akurat dzisiaj jest w innym miescie...
Dziewczyny dziekuje za troske. Milo miec w was oparcieMILA lubi tę wiadomość