Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lanusia93 wrote:amela, jeszcze wszystko może się zmienić
Chyba
Ja miałam nadzieję chłopca, ale przeczuwałam dziewczynkę i między nóżkami jest pusto. Zobaczymy za miesiąc, może coś tam wyrośnie.
Muszę iść na USG 4D, ale Ci tej płytki zazdroszczę.
Fajna rzecz i to w cenie badania
Okarze się za miesiąc czy cos tam wyrośnieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 19:10
Lanusia93 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnySuper Amela gratuluje
szybko rosnie ta Twoja dzidzia o tydzien starsza
A ja jak glupia obzarlam sie kfc nawet nie pytajcie ile bo az wstyd - jakby ktos z boku popatrzyl to by sie w glowe popukal.. ale organizm zwyciezyl nad umyslem i przed chwila wszystko zwrocilam.. katastrofaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 19:38
-
Camille87 wrote:Super Amela gratuluje
szybko rosnie ta Twoja dzidzia o tydzien starsza
A ja jak glupia obzarlam sie kfc nawet nie pytajcie ile bo az wstyd - jakby ktos z boku popatrzyl to by sie w glowe popukal.. ale organizm zwyciezyl nad umyslem i przed chwila wszystko zwrocilam.. katastrofa
Nie rób ochotyA za mną chodzi pizza z bardzo pikantnym sosem. Postaram się wytrwać do 14 lutego i dopiero wtedy zamówimy sobie potężną rodzinną. Ja dzisiaj wsuwałam zupkę chińską, małej chyba nie smakowało, bo byłam bliska Twojego stanu i od kilku godzin nie mogę niczego przełknąć... Dzieci chyba wyczuwają co dobre, a co złe, nie dadzą sobie krzywdy zrobić
Bardzo duże to dzieciątko Ameli, moje jest zawsze o 2 dni młodsze niż według OM, a owulkę przecież miałam wcześniej w tym cyklu. No ale zgadzałoby się, bo beta w 25dc jeszcze zerowa była.Camille87 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyLanusia93 wrote:
Nie rób ochotyA za mną chodzi pizza z bardzo pikantnym sosem. Postaram się wytrwać do 14 lutego i dopiero wtedy zamówimy sobie potężną rodzinną. Ja dzisiaj wsuwałam zupkę chińską, małej chyba nie smakowało, bo byłam bliska Twojego stanu i od kilku godzin nie mogę niczego przełknąć... Dzieci chyba wyczuwają co dobre, a co złe, nie dadzą sobie krzywdy zrobić
Bardzo duże to dzieciątko Ameli, moje jest zawsze o 2 dni młodsze niż według OM, a owulkę przecież miałam wcześniej w tym cyklu. No ale zgadzałoby się, bo beta w 25dc jeszcze zerowa była.
Ja ostatni raz zupke chinska jadlam w zeszly piatek i bylo mi po niej niedobrze tak ze na saka mysl teraz zbiera mnie na wymioty wiec jest chyba tak jak piszesz ze dzidzia wie co jej szkodzinigdy wiecej nie zjem zupki chinskiej!!
Co do wymiarow moja tez byla mlodsza o 3 dni ale ja mialam owulke 20dc wiec dosc pozno dlatego ja sie zupelnie nie przejmuje tyk najwazniejsze dla mnie aby sie prawidlowo rozwijala dzidziaLanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny