Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje badan
Ja umieram, jedyne co mi wejdzie (co zjem z chcecia) to ziemniaki z majonezem... Nie wiem czy dobrze czy zle, ale po tym jako tako sie czuje.
W koncu wyznaczyli mi pierwsze spotkanie z polozna (troche pozno bo na srode i zaczne 12 tydz).
W pracy zapierdziel ze masakra, przynajmniej managerka walczy o moj kontrakt jak lwicareszta jest do duuuupy
czytam Was dziewczyny, nie mam tylko sily pisac...
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem, jestem... jeszcze na zakupach bylismy i u rodzicow chwilke dlatego mnie tak dlugo nie było
U nas wszystko w jak najlepszym porzadku:) Lekarz powiedzial, że wszystko "idealnie"
Dzidziuś wieelki 8,01 cm
ajj ale jestem szczęśliwa i tak i ulżyło że szok
MILA, pekinka82, kada24, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Dziewczyny ja po tej informacji o paracetamolu tez zaczelam sie martwic przed wtorkowa wizyta
noz kuzwa zawsze cos
Moim zdaniem nie masz co się martwić.. W programie była informacja
o zawyżonych dawkach leku. A podejrzewam, że codziennie nie łykałaś
z 6-8 tabletek przeciwbólowych.Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak bylam na wizycie w 8tc to pytalam co brac na ewentualne przeziebienie i gin powiedzial ze tabeltki na gardlo (dostepne w aptece bez recepty - dla kobiet w ciazy) i wlasnie paracetamol poza tym apap pozwolila tez pani w aptece.. ja bralam dwie dziennie przez trzy dni bo bolala mnie glowa i temperature mialam lekko podwyzszona..
Obys pekinka miala racje...
Kasienka jejku Ty drozdze jadlas ze bobas taki duzy?
Chyba sporo starszy niz suwaczek na to wakazuje co?Kasieńka:) lubi tę wiadomość
-
Kada super brzusio
Dziewczyny czy ja nie zarejstrowałam.... Quendi szła na pierwsza wizytę 20 stycznia tak jak ja, odzywala sie? Bo może nie zauważyłam... Wiem ze strasznie sie bała... Mam nadzieje ze u niej wszystko dobrze...
Paulia to kiedy Kochana wychodzisz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
dlatego ja wyłączam dzwonki
Camille ja nie wiem jak sie sprawdza wykresy wiec nigdzie nie wchodziłam. Po prostu myślałam
ze sie odezwie i tak mi sie przypomniało. Tym bardziej ze bardzo sie bała iść bo to była jej pierwsza wizyta. -
nick nieaktualny
-
Hej Mamusie
ja padam na ryjek, zle sie czuje, w dole brzucha od wczoraj mnie boli i snily mi sie plamienia (????), dzis jest najgorszy dzien w pracy, ale potem 4 dni wolnego.
Zakupilam dwie plyty dvd z cwiczeniami na ciaze i po porodzie, jedna jest super, ale nie wiem czy moge zaczacogolnie sie ruszam zwlaszcza jak pracuje, ale potem przychodzi wolne i duuupa, bo nic juz nie robie a jak wracam do roboty to masakra jest, no i chce byc silna mama, nie chodzi o bycie szczupla, bo te cwiczenia raczej pomagaja przygotowac sie do porodu, i zwiekszyc sile niektorych miesni... co sadzicie? czy juz poczekac te pare dni i skonsultowaqc to z polozna?
-
nick nieaktualny