Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja po fryzjerze ale jestem wkkkkkkk......
moja fryzjerka która obcina mnie od lat taką fryzurę mi udupiła że po prostu już nie mogę. Ja pier... zna moje włosy i wie na co mogę sobie pozwolić a na co nie i teraz wyglądam jak debil................
Madzikovy ja dzisiaj nie farbowałam tylko obcinałam, ale ogólnie farbowałąm już włosy tylko farbą bez amoniaku. -
kurwa
he he he wiedziałyście o tym że jak piszecie przekleństwa w poście to je automatycznie program kropkuje ha ha aha ale się wyszkolili
aha i zapomniałam dodać że jak wracałam od fryzjera to zachciało mi się kanapki z Mcdonalda ale ze po drodze Mc;a nie miałam tylko KFC to kupiłam kanapkę w KFC.
I tu znowu przekleństwo kurwa nigdy gorszego syfu i gówna nie jadałam. Kanapki z KFC nie przypominają jedzenia tylko gnój normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 12:43
Lanusia93, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
No i lekarz nie zadzwonil wic zostaje mi czekac do 12 lutego troszke glupie to boprzeciez nadczynnosc jest niebezpieczna w ciazy a oni jak zwykle lekcewaza sobie wszystkie objawy super dziewczyny ze wszystko ok z waszymi maluszkami a ja lanusia wyprobuje ten sposob z soda co wczesniej pisalas zobaczymy hehe
Paula jak u ciebie?
I moze ja sie skusze na fryzjera -
MILA, kochana, współczuję. Ja nigdy, od kiedy jestem w pełni świadoma i odpowiadam za siebie, nie byłam u fryzjera. Ostatni raz w 6 klasie szkoły podstawowej, żeby włosy perfekcyjnie WYPROSTOWAĆ, nigdy obciąć. Nie pozwoliłabym obcej osobie (kimkolwiek by nie była) zbliżyć się do mnie z nożyczkami. Końcówki podcinam sama, więcej mi nie trzeba, nikt nie zna moich włosów i nie wie jak mogą się ułożyć. Mam bardzo kręcone włosy i 8 lat temu fryzjerka obcięła mnie jak niepoczytalną osobę. W dodatku zrobiła mi grzywkę... Mam uraz do końca swojego życia.
ninkapa, http://jejzdrowie.pl/zrodla-naturalnego-kwasu-dha
"Najzdrowszym, bo wolnym od zanieczyszczeń, źródłem związku są algi morskie. Dlatego też warto włączyć do diety żywiące się nimi ryby morskie. Najwięcej kwasu DHA znajdziemy w śledziu, łososiu, dorszu, sardynce, makreli i tuńczyku."
"Znany ekspert żywienia Patrick Holford, jako cenne źródło DHA wymienia: łososia, makrelę śledzia, sardynki, anchovies, tuńczyka, algi morskie i jajka"
Więc chyba ten tuńczyk nie tak zły. A o zaletach kwasu DHA chyba nie muszę pisać, lepsze jest spożywanie ryb w czystej postaci niż łykanie tabletek
Ja sobie chyba siknę na sodę, po to po 10 tygodniu się wykonuje, więc już mogęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 13:02
Aggie lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
ninkapa, ja wolę jeść tuńczyka i mieć nadzieję, że pochodzi z dobrego źródła, czytałam bardzo ciekawy wywiad z lekarzem i dietetykiem i wolę jeść ryby niż ich unikać. Ale nie zamierzam nikogo przekonywać do swoich racji
"Tygodniowa norma poziomu rtęci w organizmie człowieka wynosi 0,0016 mg na kilogram masy ciała. Żeby przekroczyć tygodniową normę poziomu rtęci 70-kilogramowy człowiek musiałby zjeść w tym czasie 25 100-gramowych puszek z tuńczykiem"Aggie lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Twoja spawa ale mowisz caly czas o sobie a dla plodu rtec jest niebezpieczna oczywiscie ryby sa bardzo zdrowe i nie co z tym dyskutowac ale w ciazy sa zakazane duze ryby tupu rekin merln tunczyk i jeszcze inne ktorych nie pamietam ja tylko chcialam napiisac co mi o tym wiadomo i dla mnie osobiscie mimo tego ze uwielbiam tunczyka nietkne jego w ciazy
-
positive, siusiasz do pojemnika z sodą oczyszczoną. Jeśli soda się spieni to nosisz chłopca. Jeśli zrobi się mętna i nic się nie stanie to dziewczynkę. Takie wróżenie, jak z kształtu brzucha, trądzika albo chęci na słodkości
positive, Aggie lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
positive, po ukończeniu 10, czyli od wczoraj możesz
Ruda27, jakie masz śliczne maleństwoNic tam nie dynda, ale równie dobrze może jeszcze się wykształcić. Lekarz już coś zasugerował?
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Kada wspolczuje wiem jak to jest a z facetami to juz w ogole
Wczesniej pisalyscie ofacetach przyporodzie wiec mioj byl przy kazdym i przy tym tez bedzie nawet patrzyl jak glowka wychodzila i nie czul do mnie jakiejs odrazy pozniej moj uwaza to za naturalna rzecz i naprawde nie wyobrazam sobie ze nie chcialby uczestniczyc w tym cudownym wydarzeniujakim jest porod