Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry kochane
Ruda daj znać jak wrócisz od gina
Co do Quendi to faktycznie sie nie odezwała, hmmm mam nadzieję że po prostu nie ma czasu.
a ja zauważyłam ze teraz gdy mam urlop i wstaję np o 7.00 a kładę się ok 22.30 to mam problem ze wstaniemw środę wracam po urlopie do pracy a chodze na 7.00 wiec staję po 5.00 ja pierdziele.... ja sobie tego nie wyobrażam skoro teraz mam problem wstać o 7.00
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Witajcie
wpadam tu z wielkim uśmiechem, bo wczoraj na wizycie u dr same dobre wieści
nasz ludek ma 4,4 cm i pięknie bijące serduszko - ten dźwięk to najpiękniejsza melodia dla ucha, prawda?
Teraz czekam na prenatalne za 1,5 tygodnia.
i może wreszcie wraz z pierwszym trymestrem miną mdłości..
Pozdrawiam Was i Wasze brzuszkiKasieńka:), MILA, celia, Gosiaczek, Lanusia93, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Masz racje Camille, ja juz sie przyzwyczaiłam do Was i jak któraś sie boi i idzie do lekarza to podświadomie sie martwię jak potem sie nie odzywa.
Kasieńka gratuluje 2 trymestru, mi jeszcze zostały 3 dni
Ruda jedz do gina, po pierwsze bedziesz spokojniejsza a po drugie on wszystko sprawdzi. A nerwy działają na Twoja niekorzyść. Daj potem znać i trzymaj sie mocno!! I dzielnie
Mała Mi gratulujeto rzeczywiście piękny dźwięk
-
nick nieaktualny
-
Amela, Kasieńka gratulacje
Rany jakie już duże te Wasze dzieciaczki
U mnie przez krwiaka w ogóle ćwiczenia nie wchodzą w grę. Może w drugim trymestrze coś się zmieni.
Rozpoczęłam 12 tydzień, juuuuupi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 10:42
Kasieńka:), Lanusia93, MILA, MalutkaEve, mala_mi lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczynki:) ja jestem straszny niecierpliwiec:) zakupilam testy na plec na ebayu nie bede wierzyc na 100% ale zobacze czy potwierdza sie moje przypuszczenia tylko hihih
paula mam nadz ze u was naprawde wszystko w pozadku ... codziennie rano mam niezla lekturke czytajac was
aaa no I musze sie pochwalic w 24 tygodniu ciazy jedziemy na wakacje na 9 dni do egiptu;) mam nadz ze fasoleczce nie bedzie za goraco
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
witajcie kochane, wnocy byłam na IP miałam potworny ból głowy pulsujący do tego częste wymioty sama już nie wiedziaam co robić więc pojechałam ale tam to podali zastrzyk paracetamol i jak znowu się zacznie to do ginekologa jedno szczescie mineło jeszcze troche czuje głowę pocieszaja mnie że to oznacza że z dzidzią jest ok i mam nadzieje że tak jest
-
nick nieaktualnyHej kochane
A wiec.. Bylam u mojego gina. Zbadal mi wszystko i jest okcos moze byc przez ta kosmowke, ze takie plamienia, mam uwazac na siebie. Oczywiscie infekcje tez mam..
Maluszek ma 6,40 cmzjadlam rano troche pomaranczy, wiec tez sie ruszal kochany
Wszystko jest na swoim miejscu, mozg widzialam tez taki motylek
Przeziernosc karkowa 2,00.. Mam nadzieje, ze to nie duzo i maluszek jest zdrowyLanusia93, celia lubią tę wiadomość
-
positive wrote:amela dzidzia piękna i taka już wyraźna...
tylko ja bym obstawiała chłopca...
a mnie dzisiaj jakiś idiota obudził o 2 w nocy telefonem... do 5 nie mogłam usnąć...
Mnie tez dziś tel obudzil ale kolo 9 , dzwonili z mojej kliniki zapytać gdzie się urodzilam bo PAN doktor musi uzupelnic, w sumie nie wiem do czego mu taka informacja?!
Ruda, Paulia jak się czujecie ??
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Aggie, miałam wczoraj pytać co się z Tobą dzieje. Kochana, postaraj się jeść, rozumiem, że nie masz apetytu, ale to dla dobra dziecka. Nieraz zmuszam się do zjedzenia jabłka, banana, jogurtu, wypicia szklanki mleka. Nawet ryby jem- tuńczyka z puszki, szprotki, fileta. Wiem, że to ważne i przeboleję nawet sok pomidorowy, po którym mam odruch wymiotny. Ważne, żeby to wleciało do brzucha, a smak zaraz minie.
A bierzesz przynajmniej kompleks witamin? Ja wczoraj zaczęłam.
A co do tego jedzenia... Ja wręcz przeciwnie, chodzę cały czas głodna. Cały czasCiągle burczy mi w brzuchu i czuję niedosyt, to jest momentami męczące...
Będziesz miała USG w środę? Czy tylko wizytę u położnej?
I jak to się u Was odbywa- ile czasu trwa takie spotkanie i czy mówi Ci coś o ciąży, odżywianiu, co się z Tobą dzieje, czy o wszystkim musisz dowiadywać się sama, a ona Cię tylko waży i robi wywiad?
Camille87, nic się nie martw. Mi lekarz (i ginekolog, i taki rodzinny) zalecił brać Apap przy bólach głowy, gorączce i bólach krzyża.Camille87 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
MILA, znam ten ból
teraz, jak miałam wolne, wstawałam o 11-12. Kładłam się spać około 23. Teraz nie będę miała takiego fajnego życia- wstanie o 7:00 to dla mnie katorga, bo zajęcia na 8:15, prawie codziennie siedzę na uczelni do 15:00. A później codzienne obowiązki i nauka do późnej nocy. Na szczęście wraz z początkiem lutego zaczyna się sesja i mam w niej tylko jeden egzamin, więc znowu się lenię- od 1 lutego do 16
_Cleo_, superTylko nie opalaj brzuszka, dużo pij i uważaj na siebie
H30, trzymaj się.
Ruda27, przezierność ok, powyżej 2,5 mm jest ryzyko. Super wiadomości
amelka, fajna dzidzia, dla mnie to też chłopiecAle przecież my się nie znamy na rozpoznawaniu płci, możemy sobie gadać i oceniać po czymś co tam widać. Za miesiąc wszystkiego się dowiemy
amela lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm