Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jus1985 wrote:Akurat jeśli chodzi o szacunek dla kobiet w rodzinie to mój M nie ma do matki ale to chodzi o jej podejście do życia, do siostry też nie ma uważa że jest głupawa. Ale do mnie chyba ma, no trochę mi dałyście do myślenia ...
Jakoś tak mnie bojowo nastawiłyście. Jak M wróci z pracy to chyba dostanie mu się ... tak profilaktycznie
hahhaha JUS
Aggie lubi tę wiadomość
-
Lanusia przykro mi bardzo! Ale jeżeli on tak się zachowuje to na prawdę nie zasluguje aby być ojcem. Wiem ze jest Ci ciężko bo czlowiek się przywiązuje itd ale wiem ze wszystko się u Ciebie ułoży. W glebi serca licze ze zrozumie że źle postępówal i stwórzycie jednak szczęśliwa rodzinę ale pod warunkiem ze zrozumie swój blad. Co do zdrady to szkoda słów .... tego się nie da wytłumaczyć
Jesteśmy tu z toba i wspierany w każdej Twojej decyzji.
Ruda zdjecie wrzuce później bo muszę na komputer stacjonarny się przeniesc bo teraz pisze na tablecieLanusia93 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyLanusia Kochana
czyzbyscie poklocili sie o seks??
Jestes tak mloda i musisz tyle przchodzicja powiem tak: z moim obecnym mezem zamieszkalam po dwoch miesiacach znajomosci ( ja poszlam na studia i w zasadzie moglibysmy sie widywac tylko w weekendy a oboje uwazalismy ze to za malo). Poczatki byly baardzoo ciezkie bo my sie w ogole nie znalismy! Trzy lata to byly nieustanne proby poznania siebie nawzajem dotarcia sie.. dopiero teraz po 8 latach zwiazku moge powiedziec ze go znam choc nie raz mnie zaskakuje nie zawsze pozytywnie
ale wiem ze nic nie daje mozliwosci poznania drugiego czlowieka jak zamieszkanie z nim. I mysle ze tak tez jest u was - mimo ze jestescie ze soba 2 lata mozecie nie znac sie dobrze bo tak jak piszesz czasem u niego mieszkasz jak sie poklocicie to sie wyprowadzasz itp.. to nie jest dobre- ja pamietam jak mieszkalismy w malej kawalerce i jak sie klocilismy ja siedzialam w kiblu i ryczalam bo nie mialam gdzie pojsc ale po godzinnej ciszy siadalismy i rozmawialismy - kazdy powiedzial swoje zale i szukalismy rozwiazan.. Twoj facet jest 10 lat starszy wiec wydawaloby sie ze rozaadny dojrzaly czlowiek ale jak widac nie do konca.. zastanow sie czy na prawde juz nic do jiego nie czujesz bo to jest klucz jesli nie ma milosci to nie ma co walczyc o ten zwiazek ale jesli jest choc odrobina uczucia przemysl to wszystko.. zdrada nie zawsze wyklucza zwiazek ale jesli zdradza nagminnie to faktycznie chyba jest niedojrzaly na powazny zwiazek rodzine itp..
Kochana nie wiem jak ci pomoc to chora sytuacja, my z mezem nie serdusziujemy czesto czasem raz na tydzien bo mi sie po prostu nie chce odkad jestem w ciazy i te doznania nie sa tez super teraz ale moj kaz to rozumie.. Twoj tez powienien.
Sciskam Cie mocnoLanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzis znow wymiotowalam
tata mi powiedzial ze jak moja mama byla wciazy tez caly czas wymiotowala.. chyba rodzinne to u nas
Ale maz zrobil pyszne kotlety z ryzu i marchewki na obad- przyjely sie
A co do snow ja drzemalam niedawno i snilo mi sie ze ukradlam sprzet do usg i sobie Malenstwo podgladalamcelia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny prosze nie mowcie Lanusi ze miedzy nimi sie ulozy przez on ja zdradzal zmuszal ponizal i nie szanowal poza tym zyc w takiej atmosferze wiem latwo sie mowiale lepiej niech teraz to przeciwrpi urodzi didziusia i ulozysobie zycie na nowo bo jesli raz podniosl reke kto wie czy pierwszy to co bedzie pozniej szkoda dziecka i Lanusi ale lepiej imbedzie bez niego a takie mowienieze dziecko potrzebuje ojca racja potrzebuje ale nie pomimo wszystko tylko zeby pozory zachowac i tkwic w takim zwiazku to jest chore jest zbyt mloda moze wlasnie tarozmica wieku jest problemem nie wiem nie znam szczegolow itp itd ale wiem jedno nie wracaj do niego bo dziecko.....
pekinka82, Aggie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
cześć wszystkim..... ja po piątkowym lekarzu z dobrymi, a zarazem dołującymi wiadomościami..... maluszek ma już 4,24cm i serduszko ładnie biło.... ale z badań wyszedł mi podwyższony TSH 5,4.... ale to chyba jest najmniejszy problem.... bo wyszło mi HCV dodatnie..... czyli mam żółtaczkę..... i nie wiem skąd ją mam
bo obstawiając za i przeciw to chyba zarazili mnie w szpitalu podczas poprzedniej cesarki.......
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ninkapa, nie zawsze roznica wieku jest problemem, moj jest ode mnie tez 10 lat starszy, ja mam 26 a moj 36, i nie zawsze jest rozowo (nerwy czasem biednemu puszczaja bo mu palic zabraniam:P )ale raczej za dwie minuty smiehjeemy sie z tego, przez 3 lata zwiazku my nie mielismy powaznej klotni. Lanusia, jesli podejmiesz decyzje o byciu samej, dasz rade, a dla dziecka to lepsze niz klotnie rodzicow. On nadal moze byc rodzicem, i moze taki uklad bedzie dla wszystkich najlepszy.
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Moje kochane jestem czytam was jak tylko przychodzi Mama bo przynosi mi neta bezprzewodowego ze swojego domku i rzadko jestem nadrobić Was to totalnie nie możliwe!!
Gratuluję tym co mialy już wizyty i widziały swoje maleństwa!!!
Teraz co u mnie no kurwa siedzę w tym szpitalu jutro mam niby wypis ze szpitala ale jak koło szyjki jest ta brązowa maz to siedzę tu jesZcze!! Mąż ma złamana nogę w kolanie plus zerwane więzadła krzyżowe więc operacja będzie szlak by to trafił...
Jutro mam USG maluszka badanie ginekologiczne i podejmą decyzje BOJĘ SIE TWGO USG OBY WSZYSTKO BYLO OK........ Martwię się bo piersi bolą tylko przy mocnym dotyku a mdłości prawie brak!!!![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Paulinko dobrze ze się odezwalas. Kochana wszystko będzie dobrze, dzidzia na pewno ma się dobrze i jutro ja zobaczysz:-) piersiami się nie przejmuje bo mnie juz jakieś 2 tygodnie bardzo delikatnie bola i tez trochę się martwilam, mdlosci calkowicie minely tydzień temu. Także nie denerwuj się na pewno wszystko jest dobrze !!! Trzymam kciuki kochan żebys jutro juz wyszla do domku
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anitka i tak się boję bardzo!!!! Chcę do domu do męża ale chcę wrócić w dwójkę z dzidzia boję się nie usunę dziś na bank..... Oj jutro wejdę w 12 tc ten suwaczek musZę zmienić.... Jak przyszłam to byłam w 9 t i 5 d z crl to było w poprzednią sobotę... Czyli dziś jest 10 t i 6 d.... Muszę umówić się na prenatalne jeszcze jak wyjdę stąd....[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]