Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała_mi bardzo mi przykro że taka tragedia cię spotkała...
ja dzisiaj spałam jak zabita... nie słyszałam nawet jak M. do pracy wychodził... nic... obudził mnie dopiero mój budzik bo musiałam córcię do przedszkola wyprawić... ciekawe jakby mi tak pozwolili spać do oporu do której bym spała... -
A Nas z Majka zarazili w szpitalu mam taki kaszel i ból gardła ssie prenalen czosnek z miodem pije , płuczę gardło Wodą z solą i szałwia!!!! Umieram byłam się przebadać Ale tylko z gardła idzie choroba leżę w wyroku....
Mała Mi o matko Boska ile musialas przeżyć przytulam bardzo mocno!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 09:53
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. Mam teraz wspaniałego lekarza, który powiedział, że cały ciężar końcówki ciąży bierze na siebie. Ufam mu i wierzę, że wreszcie doczekam się dziecka.
Jak dla mnie mógłby już być sierpień. No ale wszystkie musimy odczekać swoje 9 miesięcyMalutkaEve, pekinka82, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Część dziewczynki
Co do porodu to chcialabym rodzic naturalnie, ale nie wiadomo jak to będzie. Mam nadzieje ze wszystkie urodzimy szybko i bez większych problemów !
Ja póki co nie myślę jeszcze o porodzie, to będzie mój pierwszy poród !
Ja kawke pije zbożowa smakuje mi jak nie wiem no i jest zalecana dla kobiet w ciąży bo jest mega zdrowa
Camille czekamy na informacje od Ciebie
Paulinko pij dużo gorącego mleka z miodem, mi to pomogli na poczatku ciąży, kuruj się kochanaCamille87 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Czesc dziewczyny a ja znow po wstaniu na siku nie moglam zasnac
noz kuzwa a o 9 obudzil mnie telefon.. no nic dzis piekny dzien wiec mam dobry humor tak czy siak ale nerwy sa tez czy wszystko dobrze z Malenstwem..
tez bym chciala znowu zobaczyć swoja tancerkę w brzuszku
Na pewno wszystko będzie dobrze, nie denerwuj się tylko odprez i zrelaksuj przed tak pięknym dniem
Będziemy tu czekać niecierpliwie na wiadomości, może juz będziesz znała płec?? A soczek wypijesz przed. ??
Camille87 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala mi strasznie mi przykro
Tym razem napewno wszystko bedzie dobrze
Camille trzymamy kciuki!
Ja zaraz dzwonie do lekarza, moze tez mi sie uda na dzisiaj umowic.. Ogolnie bym nie szla bo w pt bylam, ale chodze w 2 krajach to tak wlasnie pozniej wygladazbyt czeste wizyty...
-
Magda2013 wrote:Camille ja tez trzymam kciuki
bedzie dobrze !
Jus1985-w pracy nie wiedza ze jestem w ciazy,gdybym sie przyznala nie dostalabym tej pracy. Ale planuje isc w lutym na zwolnienie i musza mi juz przedluzyc umowe do porodu,mimo ze jestem na okresie probnym 3 mies. Bo jestem juz w 13 tyg. a umowe probna mam do kwietnia.
Co do porodu to tak naprawde jeszcze o tym nie mysle,ale tez bym chciala rodzic naturalnie, jak bedzie mi dane. Zobaczymy,zostalo jeszcze sporo czasu.
A na zaparcia mi akurat pomagaja wlasnie sliwki suszone...albo orzechyTylko sliwki zawsze sparzam goraca woda,bo niewiadomo czy oni je myja przed suszeniem.
Nie poszłam dzisiaj na bete, ale po południu dzwonię do lekarza bo chyba jakiegoś grzyba się nabawiłam -
nick nieaktualny
-
Rany dziewczyny nie wiem jak dotrwam do kolejnego wtorku
Dziś zmierzyłam temperaturę, jak co rano i jet spadekNie wiem po co w ogóle jeszcze ją mierzę, chyba traktuję to jako namiastkę kontroli. No i znów wkręcanie - brak objawów, prawie niebolące piersi, spadająca tempka...
Niech ten czas szybciej płynie...
Cammille trzymam kciuki
Mała_Mi teraz będzie na pewno wszystko super, jesteś bardzo dzielna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 11:36
-
nick nieaktualnyCelia bez takich wkretow prosze! Temperatura w ciazy sie waha, ty,m w ogole sie nie przejmuj i najlepiej nie mierz juz wiecej.. Ja tez nie mam objawow.. Jedynie zmeczenie i czuje czasami ciagńiecia w macicy..
Jest dobrze i bedzie dobrze
Ja dzisiaj mam okropne nerwy na wszystko.. Jest do d.... I tylecelia, Lanusia93 lubią tę wiadomość