Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiebieska wrote:Cześć dziewczyny!
Ile może pracować maksymalnie kobieta w ciąży? Bo ja teraz pracuję w firmie męża tak ok 9 godzin dziennie.Jestem architektem i projektuję wnętrza. Ale w firmie non stop spędzam czas z klientami. Nie jestem jakaś przemęczona, bo wiadomo, że to firma mojego męża i nie jest jakimś szefem tyranem . Ale dużo się tam dzieje i więcej się chodzi niż siedzi. Czy to nie jest szkodliwe?
Kochana wg kodeksu pracy max 8 godzin bez nadgodzinchyba ze pracujesz przy komputerze to 4godziny no ale skoro to firma Twojego meza to inaczej wydaje mi sie ze ruch sam w sobie nie powinien szkodzc poki sie dobrze czujesz mozesz pracowac- takie jest koje zdanieLillenka, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacca wrote:Cześć dziewczyny, tak sobie leżę w łóżku i sie zastanawiam, czy taka bezsenność też Was dotyka? Zasnęłam wczoraj dosyć wcześnie bo około 21.00, ale juz od 3 rano nie mogę spać... Nie wiem czy to stres? Przede mną jeszcze wizyta u ginekologa (w tym tygodniu chcę na pewno pójść).
Mój termin porodu wyznaczony przez OvufFriend to 12 sierpnia . Pozdrawiam Was wszystkie!
Kochana zaburzenia snu zie zdarzaja ja tez czesto budze sie nad ranem i nie moge zasnac teraz tez moglabym spac ale po co skoro moge obudzic sie o 7Macca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie nadal się w głowie zawraca i teraz jakoś podchodzi mi żołądek do gardła brzuch i jajnik już nie bolą nawet wczoraj jak był termin @ więc jest dobrze z córka muszę do lekarza chyba jechać bo strasznie kaszle już jej leki co mam w domu nie pomagają...
-
nick nieaktualnykada24 wrote:Mnie nadal się w głowie zawraca i teraz jakoś podchodzi mi żołądek do gardła brzuch i jajnik już nie bolą nawet wczoraj jak był termin @ więc jest dobrze z córka muszę do lekarza chyba jechać bo strasznie kaszle już jej leki co mam w domu nie pomagają...
O kurcze teraz niestety taka pora duzo ludzi choruje:( lec z nia do lekarza zeby sie jakies powazne chorobstwo nie rozwinelo..
Mnie brzuch tez juz.mocno noe boli ale wczoraj jak bylismy na zakupach to myslalam ze jajko zniose bol po lewej stronie byl straszny ale jak tylko wsiadlam do auta to przeszlo... -
A to jajnik cię bolał ja tak miałam przed niedziela he a teraz czuje prawa stronę gdzie miałbyc prawy jajowod mam go usunięty i na pogodę mnie boli zawsze i rany po operacji usunięcia jajowodu ale da się wytrzymać tylko tak kuje i przestaje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a mnie brzuch jeszcze trochę boli na szczęście praca siedząca.
jeszcze 2 dni i ide do lekarza. już sie nie mogę doczekać -
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Tez mam prace siedzącą ale dosc srresujaca dlatego zdecydowalam sie na l4 )
-
Kada, mój synek też chory Miał gorączkę, paskudny katar a teraz do tego kaszle. Pół nocy miałam dziś z głowy. Mąż był z nim u lekarza w piątek, niestety nie u naszego. Baba zapisała jakieś leki, nie wiadomo do kiedy brać bo nie powiedziała, a mąż oczywiście nie spytał...
Teraz ja też jestem przeziębiona, eh. -
Lillenka wrote:Kada, mój synek też chory Miał gorączkę, paskudny katar a teraz do tego kaszle. Pół nocy miałam dziś z głowy. Mąż był z nim u lekarza w piątek, niestety nie u naszego. Baba zapisała jakieś leki, nie wiadomo do kiedy brać bo nie powiedziała, a mąż oczywiście nie spytał...
Teraz ja też jestem przeziębiona, eh. -
Macca wrote:Cześć dziewczyny, tak sobie leżę w łóżku i sie zastanawiam, czy taka bezsenność też Was dotyka? Zasnęłam wczoraj dosyć wcześnie bo około 21.00, ale juz od 3 rano nie mogę spać... Nie wiem czy to stres? Przede mną jeszcze wizyta u ginekologa (w tym tygodniu chcę na pewno pójść).
Mój termin porodu wyznaczony przez OvufFriend to 12 sierpnia . Pozdrawiam Was wszystkie!
Mam to samo, budzę się kilka razy w nocy i potem nie umiem zasnąć! Strasznie to uciążliwe, gdy trzeba wstawać z rana codziennie do pracy ;/ -
Lanusia93 wrote:amela, Ty również jesteś na tym samym etapie co ja i kobietka26 W poniedziałek poproszę o szczegółową relację z USG, czy maluszek wciąż jest kropeczką, czy już czymś więcej bellybestfriend podaje mi, że serduszko będzie widoczne dopiero 12 grudnia (w 47 dc), ale może u Ciebie będzie już pulsowało byłoby wspaniale
U mnie pada deszcz, ok ropna pogodanezumi lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif