Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej skonczyc temat i sie nie denerwowac dziewczyny nie warto

Camille87, celia lubią tę wiadomość

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc ja tez uciekami mamnadzieje ze jutro bedzie lepszy dzien

Camille87, Jus1985 lubią tę wiadomość

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...Ja się nie denerwuję...tylko nie potrafię zrozumieć takich osób.

Camille87, celia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc <3

pekinka82, amela lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc <3 Dziewczyny :)

Camille87 lubi tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis pierwszy raz spanikowalam, niestety... brzuch mnie rozbolal caly, jakby jakies skurcze, i straaaaszne ciagniecie w dol, jakby od szyjki, ruszyc sie nie moglam, a nic takiego w ciagu dnia nie robilam. bo wolne mialam dzis... uwierzcie ze z sercem w gardle lazilam do toalety, balam sie ze zobacze cos nie tak :(

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Dziś wróciłam i chyba nie za bardzo wiem o co tu chodzi... Piszecie polslowkami i nie rozumiem, ale nie ważne. Zaczyna sie robić jakiś dym i widzę ze niektóre dziewczyny zaczęły trochę omijać forum. Chyba nie o to tu chodzi. Co do pytań, obawow i lęków już sie wypowiadalam ze to forum po to tu jest i nie wyobrażam sobie abyśmy tylko tu slodzily i lukrowaly. A jeżeli komuś cos nie pasuje to nie musi odpowiadać danej dziewczynie bo nie jesteśmy do tego zmuszane, a która bedzie miała ochotę to doradzi i bedzie wspierala. Chyba normalne nie? Ja mam za dużo nerwów w domu aby sie jeszcze tu wkurwiac. Ale jak bede sie czegoś bała lub miała wątpliwości to napewno je napisze i guzik mnie obchodzą opinie. I jeżeli któraś bedzie tak miła to po prostu mi odpisze. I tyle w temacie. Mam nadzieje ze jutro wszystkie sie uspokaja i bedzie jak wcześniej..... Dobranoc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 00:10

celia, pekinka82, Camille87 lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy :-) dziękuje za troskę...Ty i Paula pytałyście co u mnie..
    Nie miałam za bardzo jak wejść na forum, brak czasu, problem z tel. (bo z niego zawsze wchodzę)
    Następnie USG 17 lutego.

tb736iyeli5hckvm.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten ktoś ma imię i nazwisko a na forum nick!!

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• kada24 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co z ta lanusia napewno ja zatrzymali w szpitalu eh ja sprzątam a potem szykowanko na zabawę karnawałowa hi to się dziś wybawie choć ktoś już zepsuł humor no cóż trzeba tego ktosia ignorować

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 09:40

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• celia Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada naprawdę daj już spokój z ironią. Tak naprawdę całą sytuację Ty sprowokowałaś. Wrzućmy w końcu na luz i szanujmy się. Jak chcesz ignorować kogoś to to rób, a nie rozgłaszaj wszem i wobec.

Ja już zaczęłam 13 tydzień :D A wtorek czyli usg prenatalne, zbliża się wielkimi krokami :) Może w końcu wrócę do pracy jeśli wszystko będzie dobrze. Miłego dnia dziewczyny, bez spinki, bo pięknie słonko świeci :D

Lanusia wspieram mocno i czekam na dobre wieści.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 09:54

pekinka82, ninkapa, Camille87, Gosiaczek, mala_mi, do lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia gratulacje i jak narazie camilia to ciągnie dalej ale spoko ja wrzuciłam na luz wczoraj ale poczytalam dziś posty o mnie to we mnie hormony wybuchły ale wrzucam na luz wkońcu idę się dziś bawić :-D a w środę mam prenatalne też hi zobaczymy co tam słychać u maluszka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 10:02

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny :)
    Jak dzisiaj nastroje? Mam nadzieje ze juz lepsze, ja wole odpuscic i nawet nie rozwijac tematu, dlatego zniknelam wczoraj :)

Dzisiaj dzien sprzatania, i wiecie co...moj maz robi praktycznie wszystko, a mi jakos glupio.. Siedze jem sniadanie, a on zapieprza... Kochany jest, ale jakos mi dziwnie z tym, ze pracuje w tygodniu a tu jeszcze musi sam sprzatac, w tym wc itd...

Dzisiaj jade po poduche do spania, mam nadzieje, ze w koncu sie wyspie :)

Aggie, mnie tez tak czasami boli. Ogolnie powiem wam moje glupie myslenie.. Mnie ciagnie w macicy i ja sobie to tlumacze jako takie znaki ze wszystko jest dobrze, ze sie rozwija.. Tak jak pozniej sa ruchy dziecka, tak teraz dla mnie takim sygnalem sa te klucia i ciagniecia na dole :p

celia, Aggie lubią tę wiadomość

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze dziewczyny jezeli macie jakies problemy miedzy soba to wyjasniajcie je sobie prywatnie a nie na forum na ktorym panowala dobra atmosfera ! Az sie odechcialo tu wchodzic :/

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzisiaj by byl termin mojego porodu...
    Ale nie lamie sie, tym razem wszystko jest dobrze :) aniolek czuwa nad nami

pekinka82, Gosiaczek, Camille87, amela, celia, Jus1985 lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz ruda napewno jest dobrze tobie to dobrze że mąż sprząta mój auto poszedł myć a ja w domu ale na szczęście wczoraj on posprzatal więc dziś tylko po wyciesam podłogi hi

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Ja wykarze sie infeligencja i nie bede ciagnac tematu bo faktycznie - nie dociera.

Aggie w razie gdyby to sie powrarzalo albo trwalo dlugo mimo nospy to zglos sie do lekarza!
    Trzeba miec na uwadze dlugosc szyjki..

pekinka82, amela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    Wiecie co? Dziś wróciłam i chyba nie za bardzo wiem o co tu chodzi... Piszecie polslowkami i nie rozumiem, ale nie ważne. Zaczyna sie robić jakiś dym i widzę ze niektóre dziewczyny zaczęły trochę omijać forum. Chyba nie o to tu chodzi. Co do pytań, obawow i lęków już sie wypowiadalam ze to forum po to tu jest i nie wyobrażam sobie abyśmy tylko tu slodzily i lukrowaly. A jeżeli komuś cos nie pasuje to nie musi odpowiadać danej dziewczynie bo nie jesteśmy do tego zmuszane, a która bedzie miała ochotę to doradzi i bedzie wspierala. Chyba normalne nie? Ja mam za dużo nerwów w domu aby sie jeszcze tu wkurwiac. Ale jak bede sie czegoś bała lub miała wątpliwości to napewno je napisze i guzik mnie obchodzą opinie. I jeżeli któraś bedzie tak miła to po prostu mi odpisze. I tyle w temacie. Mam nadzieje ze jutro wszystkie sie uspokaja i bedzie jak wcześniej..... Dobranoc.

Madzikovy uwierz ze Twoje problemy sa dla nas wazniejsze niz to jakie kto ma dzis plany <3
    Walkowalismy ten temat milion razy i nic sie nie zmienilo - piszemy o problemach i obawach - dla wiekszosci nie jest to PANIKARSTWO!! :)

Kasieńka:), Paulia87, Madzikovy, celia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Dziewczyny dzisiaj by byl termin mojego porodu...
    Ale nie lamie sie, tym razem wszystko jest dobrze :) aniolek czuwa nad nami

Ruda moj bylby 25 lutego :(

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, laski ale trafiłam na moment burzowy na wątku. Nie wolno nam się denerwować :) dziewczyny, spokojnie :) nie wiem o co poszło, ale po co sobie głowę zawracać i maluszkowi też. One już odczuwają nasze emocje :)

Camille87, Kasieńka:), celia, Jus1985 lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
‹‹ 269 270 271 272 273 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ