Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja dzis pierwszy raz spanikowalam, niestety... brzuch mnie rozbolal caly, jakby jakies skurcze, i straaaaszne ciagniecie w dol, jakby od szyjki, ruszyc sie nie moglam, a nic takiego w ciagu dnia nie robilam. bo wolne mialam dzis... uwierzcie ze z sercem w gardle lazilam do toalety, balam sie ze zobacze cos nie tak
-
Wiecie co? Dziś wróciłam i chyba nie za bardzo wiem o co tu chodzi... Piszecie polslowkami i nie rozumiem, ale nie ważne. Zaczyna sie robić jakiś dym i widzę ze niektóre dziewczyny zaczęły trochę omijać forum. Chyba nie o to tu chodzi. Co do pytań, obawow i lęków już sie wypowiadalam ze to forum po to tu jest i nie wyobrażam sobie abyśmy tylko tu slodzily i lukrowaly. A jeżeli komuś cos nie pasuje to nie musi odpowiadać danej dziewczynie bo nie jesteśmy do tego zmuszane, a która bedzie miała ochotę to doradzi i bedzie wspierala. Chyba normalne nie? Ja mam za dużo nerwów w domu aby sie jeszcze tu wkurwiac. Ale jak bede sie czegoś bała lub miała wątpliwości to napewno je napisze i guzik mnie obchodzą opinie. I jeżeli któraś bedzie tak miła to po prostu mi odpisze. I tyle w temacie. Mam nadzieje ze jutro wszystkie sie uspokaja i bedzie jak wcześniej..... Dobranoc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 00:10
celia, pekinka82, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Co z ta lanusia napewno ja zatrzymali w szpitalu eh ja sprzątam a potem szykowanko na zabawę karnawałowa hi to się dziś wybawie choć ktoś już zepsuł humor no cóż trzeba tego ktosia ignorować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 09:40
-
Kada naprawdę daj już spokój z ironią. Tak naprawdę całą sytuację Ty sprowokowałaś. Wrzućmy w końcu na luz i szanujmy się. Jak chcesz ignorować kogoś to to rób, a nie rozgłaszaj wszem i wobec.
Ja już zaczęłam 13 tydzieńA wtorek czyli usg prenatalne, zbliża się wielkimi krokami
Może w końcu wrócę do pracy jeśli wszystko będzie dobrze. Miłego dnia dziewczyny, bez spinki, bo pięknie słonko świeci
Lanusia wspieram mocno i czekam na dobre wieści.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 09:54
pekinka82, ninkapa, Camille87, Gosiaczek, mala_mi, do lubią tę wiadomość
-
Celia gratulacje i jak narazie camilia to ciągnie dalej ale spoko ja wrzuciłam na luz wczoraj ale poczytalam dziś posty o mnie to we mnie hormony wybuchły ale wrzucam na luz wkońcu idę się dziś bawić
a w środę mam prenatalne też hi zobaczymy co tam słychać u maluszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 10:02
-
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczyny
Jak dzisiaj nastroje? Mam nadzieje ze juz lepsze, ja wole odpuscic i nawet nie rozwijac tematu, dlatego zniknelam wczoraj
Dzisiaj dzien sprzatania, i wiecie co...moj maz robi praktycznie wszystko, a mi jakos glupio.. Siedze jem sniadanie, a on zapieprza... Kochany jest, ale jakos mi dziwnie z tym, ze pracuje w tygodniu a tu jeszcze musi sam sprzatac, w tym wc itd...
Dzisiaj jade po poduche do spania, mam nadzieje, ze w koncu sie wyspie
Aggie, mnie tez tak czasami boli. Ogolnie powiem wam moje glupie myslenie.. Mnie ciagnie w macicy i ja sobie to tlumacze jako takie znaki ze wszystko jest dobrze, ze sie rozwija.. Tak jak pozniej sa ruchy dziecka, tak teraz dla mnie takim sygnalem sa te klucia i ciagniecia na dole :pcelia, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Ja wykarze sie infeligencja i nie bede ciagnac tematu bo faktycznie - nie dociera.
Aggie w razie gdyby to sie powrarzalo albo trwalo dlugo mimo nospy to zglos sie do lekarza!
Trzeba miec na uwadze dlugosc szyjki..pekinka82, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:Wiecie co? Dziś wróciłam i chyba nie za bardzo wiem o co tu chodzi... Piszecie polslowkami i nie rozumiem, ale nie ważne. Zaczyna sie robić jakiś dym i widzę ze niektóre dziewczyny zaczęły trochę omijać forum. Chyba nie o to tu chodzi. Co do pytań, obawow i lęków już sie wypowiadalam ze to forum po to tu jest i nie wyobrażam sobie abyśmy tylko tu slodzily i lukrowaly. A jeżeli komuś cos nie pasuje to nie musi odpowiadać danej dziewczynie bo nie jesteśmy do tego zmuszane, a która bedzie miała ochotę to doradzi i bedzie wspierala. Chyba normalne nie? Ja mam za dużo nerwów w domu aby sie jeszcze tu wkurwiac. Ale jak bede sie czegoś bała lub miała wątpliwości to napewno je napisze i guzik mnie obchodzą opinie. I jeżeli któraś bedzie tak miła to po prostu mi odpisze. I tyle w temacie. Mam nadzieje ze jutro wszystkie sie uspokaja i bedzie jak wcześniej..... Dobranoc.
Madzikovy uwierz ze Twoje problemy sa dla nas wazniejsze niz to jakie kto ma dzis plany
Walkowalismy ten temat milion razy i nic sie nie zmienilo - piszemy o problemach i obawach - dla wiekszosci nie jest to PANIKARSTWO!!Kasieńka:), Paulia87, Madzikovy, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojej, laski ale trafiłam na moment burzowy na wątku. Nie wolno nam się denerwować
dziewczyny, spokojnie
nie wiem o co poszło, ale po co sobie głowę zawracać i maluszkowi też. One już odczuwają nasze emocje
Camille87, Kasieńka:), celia, Jus1985 lubią tę wiadomość