Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHei dziewczyny
Weekendy spedzamy z rodzinami- mezami, chlopakami wiec pewnie dlatego tak cicho na forum
Ja jem sniadanko i pije kawke
Jutro pewnie przyjdzie moj rogal!!!
No i mam nadzieje ze Lanusia sie w koncu odezwie!!!!Aggie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
hej... witam niedzielnie...
rzeczywiście ciszej tu dzisiaj u nas...
ja smażę naleśniki... potem rosół i uciekam z domu...
za oknem mam prawie 10 stopni i mam ochotę na spacer...
kada współczuję wymiotów...
camille pochwal się rogalem jak przyjdzie i zdaj recenzję ...celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane!!
Ja dziś też leniuchuje!!! Mama przywiozła mi już psa więc mam latania 3 razy dziennie... Dziś towarzyszy mi brak apetytu i ból żołądka...
Mam pytanie gdzieś czytałam że witamina A zawarta w soku marchwiowym jest zagrażająca co Wy na to?? Bo ja chce zacząć pić raz dziennie dużą szklankę bo kocham sok z marchwi....[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Hej u mnie to samo..leniwa niedziela
Tez troche sie przespalam po poludniu. Ide sie zaraz wykapac a potem cos pojem
Paulia ja tez kiedys pilam sok z marchwi...nawet do teraz zostal mi taki jasny marchewkowy odcien skory. Slyszalam ze za duzo soku jest niezdrowe na watrobe. Najlepiej pic 3 razy w tyg. Ja tak pilam. Ale Ty zrobisz jak uwazasz
Ja wczoraj zrobilam sobie soczek z jablek w sokowirowce i z burakow i jablek. Moze tez z marchwi bede robic ale to za jakis czas -
nick nieaktualny
-
Witam z wieczorka
dzis byla praca a nie leniuchowanie niestety, ale za to teraz 4 dni wolnego znow:P braciszek z prezentu urodzinowego zadowolony
a ja z tortu, ktory siostra zrobila
Myslalam ze Was nie nadrobie dzis bo dopiero w domu zladowalam a tu jaka niespodzianka
Ja tez czekam na mojego rogala, powinien pojawic sie w polowie kolejnego tygodnia
Paulia mi mama tez mowila ze sok z marchwi jest ok, sama chcialam zaczac pic:) lece poodpoczywacCamille87 lubi tę wiadomość
-
Camilla widzialasm Twój brzusio na fejsie
bardzo ładny
ja wrzuce jutro zrobię z rana
Tak juz 16 tc , niech tak dalej szybko nam mija czas, niedługo będzie połowa
Paulina spokojnie myślę ze jedna szklanka nie zaszkodzi, smacznegoCamille87 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyamela wrote:Camilla widzialasm Twój brzusio na fejsie
bardzo ładny
ja wrzuce jutro zrobię z rana
Tak juz 16 tc , niech tak dalej szybko nam mija czas, niedługo będzie połowa
Paulina spokojnie myślę ze jedna szklanka nie zaszkodzi, smacznego
Haha ja mam wrazenie ze on zamiast rosnac to maleje
Ale tak szczerze teraz jak siedze to sie rozkraczylam bo mimo legginsow brzuch przszkadza
Wieczorem jednak bardziej wychodzi
Ten czas naprawde zapiernicza ja we wtorek zaczynam 17tc! A za tydzien kolejna wizyta i mam nadziejena poznanie plciamela, Ruda27 lubią tę wiadomość