X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..Mnie te zmiany pogody zabiją... Wczoraj ćmiła mnie głowa. Dzisiaj od południa to samo...ćmi , ćmi , no i ćmi. Krótki sen ukoił ten ból, ale niestety....
    na troszeczkę.

• Quendi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem meeega śpiąca...heh a tyle mam do zrobienia, odkurzyc, zmyc podlogi, wytrzec kurze...a zapału brak...oj żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce

Camille87 lubi tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my robimy przemeblowanie - przenosimy szafe do salonu (musimy po woli oprozniac pokoik dla dzidzi a ze szafa 2,5m to musimy sie jej pozbyc) ..
    Tak w ogole to odebralam dzis z apteki witaminy :) zamowilam prenatal classic w aptece internetowej za 42,02zl a w aptece jak pytalam to ponad 55zl :O
    Co do samopoczucia to znow delikatnie zaczyna bolec mnie glowa i jakos energii nie mam..

Al cisza tu niesamowita...

• Kasieńka:) Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja włąsnie usiadłam i odpoczywam. Mężus pomogł mi sprzatnac mieszkanie, więc raz dwa sie uwinelismy bo sama to jakos weny nie miałam... ehh.. śpiąca jestem bo dzis jakos spac nie moglam i dosc wczesnie wstałam :)

km5skrhmrg59zoqt.png
    2nn3skjotohf1cr5.png
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane!
    Ja już nie mogę się doczekać kiedy pójdę do pracy. Te 3 tyg zwolnienia jakoś mnie rozleniwiły. I tak jakoś smutno mi dzisiaj. Mąż cały czas w pracy a ja wiecznie sama w domu... Nawet na spacer nie chce mi się iść samej.. Tęskno mi za domem, za rodziną. Tak mnie jakoś naszło na tęsknoty.. Hormony? Pewnie tak... :) Ale jakby nie patrzeć - 4 miesiące nie byłam w PL. Ale jeszcze 2 i zobaczę wszystkich :)

Quendi, Aggie lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja właśnie wstałam posprzątałam cały dom sama nawet też chciałam przemeblowanie zrobić ale dałam już sobie spokój zakupy z mężem więc nosił je hi u teściowej było cześć cześć i narazie a ta szwagierka to nawet nosa nie raczyła uchwylić żeby cześć powiedzieć mam ja w du* w sumie nawet mi się nie chciało iść do niej bo jak bym zobaczyła znowu ten syf przy tych dzieciach to by ciśnienie we mnie podskoczyło i może by mnie dźwigło na pawia he

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)
    Ja bylam z mezem na zakupach.. Pare rzeczy sobie pokupowalismy i po 1,5-2 h mialam dosc.. Poszlismy zjesc i do domu.. I tak leze teraz z brakiem sil :p
    Ale zakupy udane :)
    Dla dzidzi to tylko malenkie buciki kupilismy ale to moj wymyslil ze w aucie powiesimy :D

Milego wieczorku dziewczyny!

• kada24 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne małe buciki... Ja we wtorek jadę na zakupy muszę parę tunik i spodni kupić bo wyciągłam z szafy stare ciazowe jak przy corci chodziłam i he takie brzydkie fe mąż jak to zobaczył pow że nie ma mowy żebym w tym chodziła to było 4lata temu modne a nie teraz he

Ruda27 lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Aggie Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam z pracy, totalnie padnieta, za to prezent dla brata kupiony (jest dla mnie jednoczesnie moim chrzesniakiem:P ) i rany!!! jaki wozek widzialam! od razu sie zakochalam <3 jeszcze zaden mi sie tak nie spodobal oO tylko cena mnie zasmucila, bo 550 funtow i bez fotelika :( moj powiedzial ze troche za duzo (my musimy sami sobie wszystko kupic)... tez mysle ze sporo, polskie jak ogladalam dostepne w uk takie przecietne byly :( moze uda sie go przekonac...

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie pokaz jaki to wozek :)

• Aggie Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.mamasandpapas.com/product-sola-lime-green/1035916w2/type-i/
    Ale znalazlam jeszcze mamas&papas sola city tez fajny :)

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, na zywo lepiej wygladal, i taki latwy w prowadzeniu :)

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie ladny ten wozeczek ;) link mi nie wchodzi ale w google wpisalamm:p
    Poduche zamowilas?

• Aggie Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, wczoraj wieczorem, pod koniec przyszlego tygodnia ma przyjsc, mam nadzieje ze trafi paczka na moje wolne :) sie nie moge doczekac :) a z wozkiem, nie wiem, moze moj ma racje? myslisz ze faktycznie za duzo na wozek?

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co Aga ja sie nie wypowiadam bo my akurat drogi wozek bedziemy kupowac.. Ja sie napalilam na jeden i chce go.. Koszt 3200 jakies ale juz z fotelikiem, czyli 3 czesciowy.. Wiem, ze to duzo za wozek ale jestem przekonania ze pozniej go sprzedam za tez dobra cene.. Musisz sie rozejrzec czy inne Ci nie wpadna w oko, porozmawiac ze swoim i moze zdecydujecie sie na inny.. Ja to jestem taka ze jak cos znajde musze to miec, to samo bylo z sukńia slubna nie mierzylam zadnej innej bo chcialam ta co znalazlam na necie :p

Aggie, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem podobna, jak sie na cos napale to ciezko z lba wybic. Dodatkowo dzis mam ochote tylko plakac, co nie pomaga calej sytuacji. Wszystko mnie rozbraja emocjonalnie teraz.
    Wiesz, ja pracuje tylko na pol etatu, a przez to ze strasznie zle przechodze objawy ciazy, nie biore dodatkowych godzin, wiec w sumie jest racji sporo w tym ze duzo :( ehhh ide sie polozyc... Trzymaj sie :*

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kochana to uciekaj spac, obys jutro miala lepszy dzien.. Niestyty hormony nam buzuja i mamy takir nastroje,,
    Ja czekam na wiosne, napewno nam wszystkim poprawi sie nastroj :)
    Trzymaj sie kochana i nie przejmuj niczym, jeszcze duzo czasu mamy na te wydatki :*

• Quendi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :-*
    U nas w weekandy zawsze ciszej na forum :-) buziaki

tb736iyeli5hckvm.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Widzę ze sobota mimo złego samopoczucia wykorzystana. Ja miałam dziś trochę wiecej siły to ogarnelam mieszkanko bo przez ostatnie dni sie trochę zapuscilam. Mam nadzieje ze energia wróciła i zostanie na dłużej bo ile mozna leżeć....blee
    Miłego weekendu.

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziś zaczęłam 2 trymestr kiedy to zleciało nie dawno robiłam test a tu za chwilę będzie połowa :-D

Aggie, Moni&, MILA lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

‹‹ 346 347 348 349 350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ