Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA my robimy przemeblowanie - przenosimy szafe do salonu (musimy po woli oprozniac pokoik dla dzidzi a ze szafa 2,5m to musimy sie jej pozbyc) ..
Tak w ogole to odebralam dzis z apteki witaminyzamowilam prenatal classic w aptece internetowej za 42,02zl a w aptece jak pytalam to ponad 55zl
Co do samopoczucia to znow delikatnie zaczyna bolec mnie glowa i jakos energii nie mam..
Al cisza tu niesamowita... -
Hej Kochane!
Ja już nie mogę się doczekać kiedy pójdę do pracy. Te 3 tyg zwolnienia jakoś mnie rozleniwiły. I tak jakoś smutno mi dzisiaj. Mąż cały czas w pracy a ja wiecznie sama w domu... Nawet na spacer nie chce mi się iść samej.. Tęskno mi za domem, za rodziną. Tak mnie jakoś naszło na tęsknoty.. Hormony? Pewnie tak...Ale jakby nie patrzeć - 4 miesiące nie byłam w PL. Ale jeszcze 2 i zobaczę wszystkich
Quendi, Aggie lubią tę wiadomość
-
Hej ja właśnie wstałam posprzątałam cały dom sama nawet też chciałam przemeblowanie zrobić ale dałam już sobie spokój zakupy z mężem więc nosił je hi u teściowej było cześć cześć i narazie a ta szwagierka to nawet nosa nie raczyła uchwylić żeby cześć powiedzieć mam ja w du* w sumie nawet mi się nie chciało iść do niej bo jak bym zobaczyła znowu ten syf przy tych dzieciach to by ciśnienie we mnie podskoczyło i może by mnie dźwigło na pawia he
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
Ja bylam z mezem na zakupach.. Pare rzeczy sobie pokupowalismy i po 1,5-2 h mialam dosc.. Poszlismy zjesc i do domu.. I tak leze teraz z brakiem sil :p
Ale zakupy udane
Dla dzidzi to tylko malenkie buciki kupilismy ale to moj wymyslil ze w aucie powiesimy
Milego wieczorku dziewczyny!Camille87 lubi tę wiadomość
-
Fajne małe buciki... Ja we wtorek jadę na zakupy muszę parę tunik i spodni kupić bo wyciągłam z szafy stare ciazowe jak przy corci chodziłam i he takie brzydkie fe mąż jak to zobaczył pow że nie ma mowy żebym w tym chodziła to było 4lata temu modne a nie teraz he
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Wrocilam z pracy, totalnie padnieta, za to prezent dla brata kupiony (jest dla mnie jednoczesnie moim chrzesniakiem:P ) i rany!!! jaki wozek widzialam! od razu sie zakochalam
jeszcze zaden mi sie tak nie spodobal oO tylko cena mnie zasmucila, bo 550 funtow i bez fotelika
moj powiedzial ze troche za duzo (my musimy sami sobie wszystko kupic)... tez mysle ze sporo, polskie jak ogladalam dostepne w uk takie przecietne byly
moze uda sie go przekonac...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz co Aga ja sie nie wypowiadam bo my akurat drogi wozek bedziemy kupowac.. Ja sie napalilam na jeden i chce go.. Koszt 3200 jakies ale juz z fotelikiem, czyli 3 czesciowy.. Wiem, ze to duzo za wozek ale jestem przekonania ze pozniej go sprzedam za tez dobra cene.. Musisz sie rozejrzec czy inne Ci nie wpadna w oko, porozmawiac ze swoim i moze zdecydujecie sie na inny.. Ja to jestem taka ze jak cos znajde musze to miec, to samo bylo z sukńia slubna nie mierzylam zadnej innej bo chcialam ta co znalazlam na necie :p
Aggie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Ja jestem podobna, jak sie na cos napale to ciezko z lba wybic. Dodatkowo dzis mam ochote tylko plakac, co nie pomaga calej sytuacji. Wszystko mnie rozbraja emocjonalnie teraz.
Wiesz, ja pracuje tylko na pol etatu, a przez to ze strasznie zle przechodze objawy ciazy, nie biore dodatkowych godzin, wiec w sumie jest racji sporo w tym ze duzoehhh ide sie polozyc... Trzymaj sie :*
-
nick nieaktualnyOj kochana to uciekaj spac, obys jutro miala lepszy dzien.. Niestyty hormony nam buzuja i mamy takir nastroje,,
Ja czekam na wiosne, napewno nam wszystkim poprawi sie nastroj
Trzymaj sie kochana i nie przejmuj niczym, jeszcze duzo czasu mamy na te wydatki :* -
Hej. Widzę ze sobota mimo złego samopoczucia wykorzystana. Ja miałam dziś trochę wiecej siły to ogarnelam mieszkanko bo przez ostatnie dni sie trochę zapuscilam. Mam nadzieje ze energia wróciła i zostanie na dłużej bo ile mozna leżeć....blee
Miłego weekendu.