Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Mam nadzieje ze Lanusie po prostu zostawili na tydzien i ze wszystko ok..
Ostatnio wyszla po kilku dniach i krwawienie wrocilo wiec pewnie teraz chca ja zostawic dluzej..
Jeszcze jest kilka dziewczyn co się odzywały na forum a teraz się nie odzywają ale tak sobie tłumaczę że wszystko jest ok tylko temat na forum zmieniły na innyMoni&, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie mi osobiscie ciezko byloby tak z dnia na dzien przestac pisac i tu nie zagladac.. raz ze bylabym ciekawa co u was a dwa ze wiem ze byscie sie o mnie martwily
przynajmniej mam taka nadzieje
Al nie wszyscy sa takimi forumowymi maniakami .. tak mi sie wydaje..
Malutka raczej rzadko sie odzywala takze nie sadze ze cos jest nie tak, pewnie niedlugo wroci i napisze dobre wiesci
Lanusia tez!!Jus1985, kada24, Moni&, Gosiaczek, MILA, Aggie, Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mialam super popoludnie z moim
obiad na miescie, basen
dzis pokazal jak fajnie mozna spedzic razem dzien (przez moja prace malo okazji mamy do tego, i szczerze tesknilam za tym), ale minusem bylo to, ze na godzine przed naszym powrotem byl kurier z moja poduszka
no nic, jutro czeka mnie caly dzien czekania, a moze przysc nawet o 9 wieczorem oO
U Cleo wszystko w porzadku, nie zaglada na forum bo za bardzo sie stresowala
Mam nadzieje ze Lanusia jest w szpitalu pod opieka, i nic sie zlego nie stalo maluszkowi... -
nick nieaktualny
-
Mnie do słodkiego nie ciągnie ale nie odmawiam sobie
chociaż bardziej wolę inne smaki. Czasami najdzie mnie ochota na coś konkretnego aż sama się sobie dziwie, w niedziele miałam ochote na kompot truskawkowy a dzisiaj na papryke konserwowa
pekinka82, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Ja chyba nie mam mega zachcianek....czy na słodkie, czy kwaśne...
Dzisiaj w końcu dzień bez bólu głowyJaka ulga i radość
Ból głowy czy zęba wycina dzień z życiorysu...
Ciekawa jestem co z Lanusią... Myślałam, że dzisiaj ujrzę jej wpis..a tu cisza...Moni&, Jus1985, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
ja na poczatku ciazy mialam strasznie ochote na slodycze, teraz mniej ale ze slodycze zawsze lubilam to po cos siegne jak mi soe chce. a tak to roznie, czasem na ogorki, raz na winogrono itp.
czy macie uczucie czasem takiego klucia w podbrzuszu?pekinka82, Camille87 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
mika1987 wrote:hej Kobitki:)jak Wam mija dzien?pytanie mam do Was:)czy tez tak macie ochote na slodkie?ja w czasie tej ciazy zjadalam wiecej paczkow drozdzowek z budyniem niz przec cale swoje zycie:)
.
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Ja się zalatwilam mam lekką anemie odebrałam wyniki badań i kazali mi pić sok z buraków nie jest taki zły ale chyba mojej małej lub małemu nie smakuje bo od momentu wypicia mam silne mdłości aż podchodzi mi do gardła oraz zgage ja zwariuje!!! Jeszcze przyszła Moja siostra na paznokcie żelowe wyszły ŚWIETNIE!! Ale nie mogłam się skupić na niczym mdłości dają mi popalić dziś plus ten ból krzyża tzn kości ogonowa!!! Umieram[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]