Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej mamusie...
u nas dzisiaj pięknie słońce świeci i od razu mam inne podejście do wszytskiego...
dzisiaj jadę na wizytę prywatną i od razu zrobi mi drugie prenatalne... mam nadzieję że dziś choć dostanę zdjęcie...
amela piękny masz brzusio... powtórzę za dziewczynami TEŻ TAKI CHCĘ !!!
niebieska .. twój też śliczny i ta figura...
kada ja też mam niską hemoglobinę 10,2 i biorę tardyferon ... a ty coś bierzesz??
Camille super ten rogal a wiedziałaś że dostaniesz gratis czy to niespodzianka była? bo mi się ich strona nie chce cała otworzyć...
lini na brzuchu nie mam w pierwszej ciąży też nie miałam... więc pewnie taka moja uroda...
trzymam kciuki za dzisiejsze badania...
no i czekam jak wszyscy na wieści od Lanusi...
Camille87, Niebieska, amela, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPositive wiedzialam o gratisie - byl do wyboru wlasnie tem cukierek albo podusia dla dzidzia ale poduszek mam pelno, taka plaska dla dzidzi tez
wiec uznalam ze ten waleczek praktyczniejszy bedzie..
Trzymam kciuki za badanie, na ktora masz?
O Lanusi tez mysoe od rana odswiezam strone i wyczekuje na jej wpis..Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,widze ze forum znowu odzylo po weekendzie
U mnie pogoda wymarzona...ja juz czuje wiosne hehe sloneczko pieknie swieci az sie nie chce w domu siedziec.
Kurcze ale ja mam ostatnio problemy ze spaniemdzis znowu sie obudzilam o 4:30 i nie spalam do 6. Myslalam ze szalu dostane...na prawym boku ..na lewym..na plecach.. nie moglam usnac. Potem sie obudzilam o 7:30 i juz wogole nie usnelam. Brzuch mnie bolal myslalam ze zwariuje
Camille super ta podusia,tez chce sobie taka kupic ale 170 cm dl. Nie wiem ile Twoja ma cm? Co do witamin to ja biore Prenatal Duo po 1 dziennie. Wlasnie mi to gin polecil bo ja mam niska hemoglobine 10,6 miesiac temu mialam.
U mnie tez nie widac jeszcze lini.
Laski sliczne macie brzuszkimoj tez sie juz robi coraz wiekszy. W sobote bylismy u znajomych to od razu mowili ze juz widac..
A co z Lanusia? tyle czasu sie nie odzywa... mam nadzieje ze wroci szczesliwie do domu.Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, widzę, że w weekend trochę mniej naskrobałyście niż przeciętnie
Udało mi się nadgonić
Co do bolącej głowy, to uważam, że lepiej wypić kawę niż faszerować się lekami. Ale gdy już nic nie pomaga, a ból jest nie do zniesienia, to zdrowiej jest wziąć apap niż się męczyć, bo to powoduje dodatkowy długotrwały stres.
Odkąd zaczęły się mdłości od kawy mnie odrzuca, a gdy czasem pobolewa mnie głowa to sprawdza się czekolada - pewnie dlatego, że też zawiera kofeinę. Może i niektórym z Was pomoże? Polecam spróbować
Jutro mam wizytę u mojego lekarza. Tydzień po prenatalnych - ciekawe ile maluch urósł w ciągu tych 7 dni
Szkoda, że nadal nie wiadomo co z LanusiąMILA, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Ja mam wizytę u nowego lekarza w najbliższy czwartek. Mam nadzieję, usłyszeć , że wszystko jest oki bo bo ostatniej wizycie mam same wątpliwości...Od 3 dni nie mam mdłości ani nie wymiotuje-jak ręką odjął..nie wiem czy mam się cieszyć czy martwić... A prenatalne mam 17 lutego. Trzymajcie kciuki za Nas, ja będę za WAS
celia lubi tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Ewunia 21.01.2025 :*
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
nick nieaktualny
-
a ja głupia ominęłam prenatalne badanie za namową moich ciężarnych koleżanek i sugerowaniem się tym, w jakich przypadkach należy robić to badanie (było ich coś 6 chyba) i na żaden się nie łapałam. Ale połówkowego już nie opuszczę.
teraz mam problem, jak rozliczyć swój pit od niani. Jak się teraz zabrałam za liczenie, to się okazało, że co miesiąc odprowadzam za wysoki podatek do US i nie wiedziałam jak im na to zwrócić uwagę, żeby mi zwrócili nadpłatę. Na szczęście dodzwoniłam się do nich i "chyba" wszystko jasne. :] -
Ja ugotowałam pomidorowke jest przepyszna rzadko tak smakowicie gotuje hihi... Oni bardzo boli mnie kość ogonowa dziewczyny i miednica to jest chyba to normalne aż niemogę leżeć i siedzieć...
Amelka piękny brzusio już widać że ktoś tak mieszka jakąś księżniczka!!
Kada jesteś po ustaniu zatrudnienia czy jesteś zatrudniona nadal?? Ile pracodawca zatrudnia osób?? Więcej niż 26 ??amela lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kajoni wrote:Ty nie miałaś prenatalnych? Bo ja też nie.
Ja mam wizytę 17.02Monis
[/link]
-
Moni& wrote:no wlasnie nie mialam i lekarz wspomnial tykko o polowkowym:/ wydaje mi sie ze teraz to i tak bedzie za pozno juz na prenatalne i bedzie wizyta bez usg znowu:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 13:25