Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
normalnie stal sie cud szwagierka z szwagrem zadzwonili do nas i siezapytali czy chcemy ubranka po blizniakach normlanie mnie zatkało
MILA, Kajoni, Niebieska, Gosiaczek, Jus1985, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmela sliczny brzuszek
cudny!
Aggie ja mam czarno biala, nie lubie pstrokatych kolorow :p a czy same poszewki mozna kupic nie wiem, ale ta sciagnac mozna zeby wyprac czy cos..
Ja pewnie wiekszosc rzeczy bede miala bezowe, szare oczywiscie kolroowe tez, ale nie wszystko :pamela, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja mam w srode 12.02 mam nadzieje ze zrobi usg i przeziernośc i ze jeszcze bedzie mozna ją zrobic.
ja rano pije słaba kawusie to mnie później głowa nie boli, wczoraj bolala cały dzien...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 11:37
amela lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moni& wrote:ja mam w srode 12.02 mam nadzieje ze zrobi usg i przeziernośc i ze jeszcze bedzie mozna ją zrobic.
ja rano pije słaba kawusie to mnie później głowa nie boli, wczoraj bolala cały dzien...
Moni trzymam kciuki za wizytę !
Ruda no strasznie długo...ostatnio gin tylko podejrzał i zbadał tetno malucha, wiec za miesiąc pewnie bedzie to samo dopiero na połówkowym 17 marca zobacze dzidzie !!!!!! oszaleje do tego czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 11:40
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Moni& wrote:ja mam w srode 12.02 mam nadzieje ze zrobi usg i przeziernośc i ze jeszcze bedzie mozna ją zrobic.
ja rano pije słaba kawusie to mnie później głowa nie boli, wczoraj bolala cały dzien...
Ja mam wizytę 17.02 -
nick nieaktualny