Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny przyjmiecie mnie do swojego grona? wg ovu mam termin na 19 sierpnia, bardzo potrzebuję wsparcia bo już jedną ciążę straciłam (puste jajo płodowe). Mam nadzieję że z Wami będzie mi łatwiej dotrwać do pierwszego USG, na którym tak bardzo chcę zobaczyć serduszko. W końcu razem raźniej
Macca, Camille87, Niebieska, celia lubią tę wiadomość
kwiecień 2013 pusty pęcherzyk
grudzień 2013 ciąża biochemiczna
marzec 2014 ciąża biochemiczna
październik 2014 ciąża biochemiczna
❤31 maja 2016 Zosia jest z nami, nasz skarb❤
-
Test robiłam 12 dpo, czyli w niedzielę. Wyszedł taki bladzioch że tylko ja go widziałam. W pon zrobiłam betę, 29,73 i progesteron 19. Wczoraj byłam u lekarza. Oczywiście pani doktor dała skierowanie na badania i usg, ale kazała je zrobić po świętach dopiero, żeby na pewno było już serduszko. Rany to będzie najdłuższe 19 dni w moim życiu
celia lubi tę wiadomość
-
To strasznie długo ja za tydzień idę na 2 usg i ogólnie bo w pierszym byłam to jeszcze zabardzo nie było widać pęcherzyka tylko bardzo bardzo malutka kropka więc lekarz pow że chyba to jest to i przepisał luteine... A dziś mnie macica trochę boli jakby się rozciągała..
-
wiem że długo, ale nie chce pójść za wcześnie i jeszcze raz przeżywać taki stres, na tym etapie biorę luteinę i staram się żyć tak aby fasolce nie zaszkodzić. A co ma być to będzie. Choć boję się bardzo. 3majce się cieplutkokwiecień 2013 pusty pęcherzyk
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny Rozpisałyście się musiałam Was nadrabiać
Ruda kochanie rozumiem wszsytkie twoje obawy, ja staram się je wszystkie przesypiać. Żeby za dużo nie myśleć - ide spać.
Wisienka witamy
kada - mnie tez boli macia. Boli Cię tez w okolicach pachwin? bo ja własnie tam czuje ciągnięcie.
Madzikovy to niesamowite że słyszałas już serduszko! Nic tylko się cieszyc teraz!
MMA ja na twoim miejscu skonsultowałabym sie z innym lekarzem skoro masz jakies wątpliwości. A na co by miały być te zastrzyki??
A JA dziś mam pierwszą wizytęcelia lubi tę wiadomość
-
Witaj wisienka, będzie dobrze.
Kada24 też na razie widziałam tylko kropeczkę, teraz USG mam 19- stego.
A mam pytanie do dziewczyn pracujących, powiedziałyście już w pracy ,że jesteście w ciąży? Ja się zamierzam, ale jakoś się zebrać nie mogę . Stresuje mnie to na maxa. -
wisienka wrote:Dziewczyny przyjmiecie mnie do swojego grona? wg ovu mam termin na 19 sierpnia, bardzo potrzebuję wsparcia bo już jedną ciążę straciłam (puste jajo płodowe). Mam nadzieję że z Wami będzie mi łatwiej dotrwać do pierwszego USG, na którym tak bardzo chcę zobaczyć serduszko. W końcu razem raźniej
Witaj wisienko. Będzie dobrze, pisz do nas o wszystkim, o tym co Cię cieszy i martwi. Ja sama stawiam tutaj na forum swoje pierwsze kroczki... razem łatwiej -
nick nieaktualnyDziewczyny zaczynam schizowac obudzilak sie dzis z calkiem dobrym samopoczuciem bez jakichs strasznych mdlosci brzuch tez nie boli i juz mam czarne mysli ze cos jest nie tak z dzidzia ; ((((
Jejku jak ja dotrwam do tego wtorku?! Tak strasznie sie boje ; ((((( -
Ją na razie nic w pracy nie powiedziałam. Mam tak ciężką atmosferę że chyba na razie się nie przyznam. Poza tym u nas wie tylko ją i mąż no i Wy oczywiście . Nawet rodzicom nic nie powiemy, dopiero po usg jak już będzie wiadomo że jest ok. A jak jest z powiadamianiem najbliższych? Wiedzą już?kwiecień 2013 pusty pęcherzyk
-
Camille87 przytulam Cię mocno, zobaczysz wszystko będzie dobrze. Nie denerwuj się na zapas (tak wiem łatwo powiedzieć) bo maluszek to czuje
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamille bez stresow! Moze zaraz zniwu dostaniesz jakis objawow spokojnie czekaj
Kasika moj wczoraj byl zawiezc papiery z l4, ale tej babki nie bylo wiec dzisiaj jedzie.. Ja wole powiedziec, bo l4 mam, a u mnie przychylnie na to nie patrza... To moje 2 l4 w 1,5 miesiaca... Ale teraz musze patrzec na siebie i fasolke, bez stresow przez prace..
Nezumi powodzenia u lekarza daj znac
Z przesypianiem dobry pomysl, ale musialabym wiekszosc dnia spac :pCamille87 lubi tę wiadomość
-
Macca wrote:Nezumi, oby wszystko było super podczas Twojej pierwszej wizyty. Daj znać co i jak i czy slyszlas serduszko?
-
Dzień dobry dziewczyny!
Macie mdłości z rana, które przechodzą, gdy coś zjecie? Bo ja tak mam. Ale nie mogę jeść za dużo, bo one potem wracają i zawsze przypałęta się do mnie zgaga:/ np. Talerz zupy to za dużo dla mojego nienarodzonego dzieciątka!
Witaj wisienka w naszym gronie!
Nie możemy się dziewczyny tak stresować, trzeb wierzyć, że będzie dobrze. Ja też czekam na pierwszą wizytę i jestem pełna obaw. Ale jestem też dobrej myśli. Czuję, że wszystkim sierpniowym mamusiom się udaLanusia93 lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Dziewczyny zaczynam schizowac obudzilak sie dzis z calkiem dobrym samopoczuciem bez jakichs strasznych mdlosci brzuch tez nie boli i juz mam czarne mysli ze cos jest nie tak z dzidzia ; ((((
Jejku jak ja dotrwam do tego wtorku?! Tak strasznie sie boje ; (((((Camille87 lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Witaj wisienka, będzie dobrze.
Kada24 też na razie widziałam tylko kropeczkę, teraz USG mam 19- stego.
A mam pytanie do dziewczyn pracujących, powiedziałyście już w pracy ,że jesteście w ciąży? Ja się zamierzam, ale jakoś się zebrać nie mogę . Stresuje mnie to na maxa.